238 Nämä artikkelit löytyivät "eläinlääkäri"

Koirat Koiran hoito ja terveys

Koiran ensiapu

Hätätilanne voi syntyä oman tai vieraan koiran kohdalla koska tahansa. Siksi on tärkeää, että koiran ensiapu on hallinnassa. Älä pelkää, että teet jotain väärin. Ensiapuun liittyvä pahin virhe on nimittäin se, että et edes yritä antaa sitä! Tässä artikkelissa haluamme esitellä sinulle tärkeimmät toimenpiteet.
Kissat Kissan hoito ja terveys

Voiko kissa itkeä?

Elämän aikana tulee usein eteen tilanteita, jolloin tunnemme surua. Mutta pystyvätkö kissat tuntemaan samoin? Voiko kisssa itkeä? Tässä artikkelissa annamme vastauksia näihin ja muihin kysymyksiin.
Pieneläimet Erilaisia pieneläimiä

Kääpiöhamsteri

Pieni kääpiöhamsteri on erittäin suosittu lemmikki. Nämä pikkuolennot eivät tee vaikutusta vain söpöydellään, vaan myös joidenkin kiehtovien ominaisuuksiensa vuoksi. Seuraavaan artikkeliin on koottu tärkeimmät tiedot ja vinkkejä lemmikin hoitoon.
Kissat Kissarodut

Norjalainen metsäkissa

Norjalainen metsäkissa ihastuttaa villillä ulkonäöllään ja aidolla luonteellaan. Mutta ulkonäkö ei ole ainoa villi seikka tämän rodun kohdalla. Lue seuraavasta artikkelista kaikki tärkeät tiedot tästä luonnollisesta kissarodusta.
Hyödyllisimmät artikkelimme
Kissat Kissan hoito ja terveys

Kissan ikä

Tunnetusti koiran ikä on helppo päätellä koiran vuosissa: yksi koiranvuosi on yhtä paljon kuin seitsemän ihmisen vuotta, vaikkakin se hieman riippuu koiran rodusta ja painosta. Mutta miten kissan ikä lasketaan? Ja kuinka vanhaksi kissat ylipäätään elävät? Mistä iästä lähtien kissoja voidaan kutsua senioreiksi?
Koirat Koiran ruokinta

Mitä koira ei saa syödä?

Kaikkia ruokia, joita me ihmiset syömme, ei saa syöttää koiralle. Toisinaan jo pienikin määrä on koiralle myrkyllistä, kun taas toiset ainekset ovat myrkyllisiä vasta jatkuvasti nautittuna tai tietyllä tavalla valmistettuna. Tästä artikkelista löydät vastaukset kysymyksiin, mitä koira ei saa syödä ja mitä koiralle saa antaa.
Viimeisimmät artikkelit
Koirat Koirarotuja

Laika

Laika on kotoisin Pohjois-Venäjältä, ja siellä erilaiset alkuperäiskansat ovat käyttäneet sitä jo tuhansien vuosien ajan saalistus- ja valjakkokoirana. Sillä on alkuperäinen ulkonäkö ja rohkea, elinvoimainen luonne.