Tietoa meistä: Zooplus esittelee itsensä

Zooplus esittelee itsensä

Tietoa meistä – tutustu zooplussaan!

Rakastatko lemmikkejäsi yli kaiken, eikä mene päivääkään ettetkö huolehtisi lemmikkisi hyvinvoinnista ja tyytyväisyydestä? Meille ei ole tärkeämpää asiaa, kuin täyttää sekä sinun että lemmikkisi toiveet – ja olemme tehneet sitä jo yli 20 vuoden ajan!

Olipa sitten kyseessä evät, kaviot, siivet tai tassut – mikään muu ei ole meille yhtä tärkeää, kuin lemmikkisi tarpeet. Ja koska tiedämme omasta kokemuksesta, kuinka rankkaa oikeanlaisen ruoan ja oikeanlaisten tarvikkeiden ja lelujen etsiminen lemmikeillemme on, toimitamme sinulle kaiken, mitä lemmikkisi tarvitsee. Ruokasäkit, kuivikkeet ja heinät tai häkit eivät ole ongelma, vaan voimme taata sinulle parhaan toimitusmukavuuden myös niiden osalta. Voit siis jättää raskaiden ostoskassien raahaamisen menneisyyteesi ja huolehtia lemmikistäsi ilman kompromisseja!

Tutustu zooplusiin

Maukas ruokavalikoimamme saa eläinten sydämet lyömään kiivaammin:

  • Kuivaruoka: Kuivaruokaa kissoille tai koirille nappuloiden, keksien tai krokettien muodossa. Lemmikkisi yksilöllisiin tarpeisiin sopeutettu kuivaruoka muodostaa tasapainoisen ruokavalion perustan ja tuottaa lemmikillesi todellista puruiloa.
  • Märkäruokaa: Maukasta, runsaasti vettä sisältävää märkäruokaa kissoille tai koirille täys- tai lisäravinnoksi. Lemmikkisi tasapainoiseen ruokavalioon – huolehtii kaikkien tärkeiden ravintoaineiden ihanteellisesta saannista sekä tasapainoisesta nesteytyksestä.
  • Herkut: Olipa sitten kyse ajankulusta tai rakkaan lemmikkisi koulutuksesta ja harjoittelusta, herkkumme tarjoavat vertaansa vailla olevaa puruiloa koirille, kissoille ja pieneläimille. Erityisesti pienet herkkumme sopivat ihanteellisesti koulutuspalkkioiksi.
  • Ravintolisät: Ravintolisämme varmistavat, että lemmikkisi saa kaikki tarvitsemansa vitamiinit ja ravintoaineet, jos niiden saanti ruokavaliosta on jostain syystä puuttellista. Ne pitävät siten huolta lemmikkisi perusterveydestä.
  • BARF: Luonnonläheisiä lisäravinteita auttamaan raakaruokinnassa. Sopeutettu koiran alkuperäisiin ravintotottumuksiin suden jälkeläisenä.
Accessories

Tarvikkeita värikkääseen ja hauskaan lemmikinelämään!

Lemmikinruokien ja -herkkujen lisäksi emme ole tietenkään unohtaneet rakkaan lemmikkisi ajanvietettä ja puuhastelumahdollisuuksia. Mukava nukkumispaikka, ruokakupit ja mielenkiintoiset lelut koirille tai kissoille ovat olennainen osa lemmikin eläimellisen onnellista elämää, eikä niitä saa unohtaa lemmikin ihanteellisessa huolenpidossa. Löydätkin siksi zooplussalta lemmikkisi kaikenlaisiin tarpeisiin sopivan monipuolisen valikoiman jännittäviä tarvikkeita, joiden avulla et voi vain kuljettaa karvakuonoasi, vaan myös kouluttaa ja treenata sitä. Ja jotta hauskuus ei unohtuisi matkasta, tarjoamme myös laajan valikoiman erilaisia leluja, joilla lemmikkisi voi peuhata ja pitää hauskaa. Olipa lemmikkisi sitten nuori tai vanha – tarvikevalikoimastamme löydät jokaiselle ikäluokalle jotakin!

Tiesitkö jo, että...

  • huolehdimme tarpeistasi yli 13 kaupungissa ja yli 600 työntekijän voimin.
  • meillä on Münchenin toimistollamme lähes jokaisessa kerroksessa suloisia toimistokoiria, jotka tekevät päivästämme hieman paremman.
  • zooplussalla työskentelee yli 60 kansallisuutta.
Zooplus charity

Zooplus tukee eläintensuojelua

Säännölliset lahjoitukset eläintensuojelulle ovat meille erityinen tilaisuus antaa avun tarpeessa oleville eläimille tukea, jota he eivät voi saada omistajan puutteen vuoksi. Eläinsuojeluyhdistykset huolehtivat ympäri maailmaa puutteellisista taloudellisista voimavaroista huolimatta eläinten vapauttamisesta hätätilanteista ja hyvän elämän mahdollistamisesta eläinsuojelijoiden valvonnassa. Zooplus on aina ollut mukana tukemassa näitä eläinsuojelujärjestöjä ja lahjoittanut apua tarvitseville eläimille perusruoan lisäksi myös jännittäviä leluja ja tarvikkeita. Yhdessä kanssasi olemme voineet tehdä paljon hyvää!

Hyväntekeväisyystuotemerkkimme zooloven avulla pystyimme vuonna 2020 lahjoittamaan asiakkaidemme ansiosta yhteensä 350 803 € hyväntekeväisyyteen

Erityinen kiitos kuuluu asiakkaillemme, jotka lahjoittivat osan keräämistään zooPisteistä. Vuonna 2020 pystyimme lahjoittamaan pelkästään Saksassa 34 027 000 zooPisteen arvosta ruokaa eri eläinsuojeluyhdistyksille!

Ruokalahjoituksemme

Food donations

Jos joudut palauttamaan jonkin tilaamasi tuotteen, pyrimme käsittelemään palautuksesi mahdollisimman hyvin ja kestävästi. Osa palautetuista ruoista, tarvikkeista ja leluista kerätään ja lahjoitetaan eläimille, jotka elävät eläinkodeissa ja ovat riippuvaisia lahjoituksista – jotta myös kodittomilla eläimillä on mahdollisuus nauttia onnellisesta ja huolettomasta elämästä!

zooPisteet hyvään tarkoitukseen

Zoopoints

Voit tehdä hyvää myös zooPisteilläsi ja muuttaa ne lahjoitukseksi eläinsuojeluyhdistysten hyväksi. Joka kuukausi zooplus tukee valikoitua eläinsuojeluyhdistystä. Lahjoitetuista zooPisteistä kootaan ruokalahjoituksia, jotka lahjoitetaan kyseiselle eläinsuojeluyhdistykselle. Sinulle ei koidu siitä minkäänlaisia lisäkuluja!

Alennus kasvattajille

Alennus kasvattajille

Yhä useampi kasvattaja saavuttaa taloudelliset rajansa, kun on kyse vastasyntyneiden eläinten huolellisesta kasvatuksesta ja parhaan mahdollisen ruoan ja tarvikkeiden tarjoamisesta. Ja koska terveet ja onnelliset eläinvauvat ovat meille tärkeitä, kasvattajakerhon jäsenet saavat zooplussalta 10 % kasvattaja-alennuksen kaikista yli 79 €:n tilauksista. Jotta kasvattaminen sujuisi onnellisesti ja terveellisesti – ilman että sinun tarvitsee tinkiä leluista ja tarvikkeista.

Hyväntekeväisyysalennus

Eläinten hyvinvointi

Auttaaksemme eläintensuojelijoita zooplus haluaa osallistua aktiivisesti eläinten hyvinvointiin hyväntekeväisyysalennuksella. Eläinsuojelun puutteellisista taloudellistista resursseista huolimatta onnellisen elämän perusvaatimukset on turvattava jokaiselle eläimelle, jotta ne voidaan myöhemmin luovuttaa terveinä uusille omistajille.

Etusi zooplussalla

Uutiskirje

Uutiskirje

Anna meidän kertoa sinulle hyvistä eduista, jännittävistä uutuuksista ja lyömättömistä kokeilutarjouksista. Tilaa nyt täysin ilmainen ja sitomaton uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla. Älä missaa viikoittaisia huipputarjouksiamme! Kun rekisteröidyt uutiskirjeen tilaajaksi, saat kiitoksena 333 zooPistettä, joilla voit lunastaa mahtavia palkkioita! 

Palkkio-ohjelma

Bonusohjelma

Kerää pisteitä ja varmista palkkiot! Kerää zooPisteitä zooplus palkkio-ohjelmassamme ja lunasta zooPisteillä ilmaisia tuotteita palkkiokaupassamme! Miten se toimii? Saat yhden pisteen jokaisesta maksetusta eurosta. ZooPisteet kirjataan tilillesi, kun maksusi on kirjautunut järjestelmäämme, minkä jälkeen voit lunastaa niillä toivomasi tuotteen palkkiokaupassamme. Sinulle ei koidu siitä minkäänlaisia lisäkustannuksia, sillä palkkio-ohjelmamme on täysin maksuton ja sitomaton.

Kerro kaverille ja saa palkkio!

Rekrytoi ystäviä ja saat kiitokset!

Jos zooplus on mielestäsi yhtä mahtava kuin meidänkin mielestä, älä epäröi suositella meitä eteenpäin! Jokaista ystäväsi tai tuttusi lunastamaa 10 %:n alennuskuponkia kohden saat pienenä kiitoksena 350 zooPistettä zooPiste-tilillesi. Varmista vielä tänään pieni palkkiosi ja suosittele zooplussaa ystävillesi.

Muut palvelut


Zooplus community

Zooplus Tietonurkka ja yhteisömme

Tutustu zooplus Tietonurkkaan, josta löydät ajankohtaista tietoa ja paljon hyödyllistä lemmikkieläinten pidosta. Olipa kyse sitten koirista, kissoista, vesieläimistä tai pieneläimistä, zooplus Tietonurkka kattaa jokaisen eläinlajin ja tarjoaa sinulle asiantuntevaa tietoa. Saadaksesi optimaalisen tiedon, laajentaaksesi tietoasi nelijalkaisesta ystävästäsi päivittäin ja vastataksesi lemmikkisi tarpeisiin entistäkin paremmin.

Liity osaksi sosiaalisen median yhteisöämme ja ota yhteyttä muihin eläinten ystäviin. Jaa eläimellisen hauskat valokuvat sosiaalisen median sivuillamme Facebookissa ja tuo lemmikkisi esiin verkossa. Osallistu maksutta ja ole ensimmäinen, joka tietää uusista kipailuista.

Haluatko olla osa zooplus-perhettä?

Recruiting