Hyväntekeväisyysohjelmat eläinten hyväksi zooplussalla

Autetaan yhdessä eläimiä hädässä!

Rakkaiden lemmikkiemme hyvinvointi on koko yritystoimintamme keskipisteenä. Olemme sitä mieltä, että jokainen lemmikki ansaitsee hoitoa, rakkautta ja hyvän kodin. Valitettavasti näin ei aina ole. Joka vuosi monet kissat, koirat ja muut lemmikkieläimet jäävät kodittomiksi tai ne tarvivat muuta apua. Onneksi on löytäeläintaloja ja hyväntekeväisyysjärjestöjä, jotka auttavat hädässä olevia eläimiä.

Me zooplussalla haluamme auttaa eläimiä eri hyväntekeväisyysohjelmillamme. Eri ohjelmien avulla voimme yhdessä parantaa näiden eläinten elämää. Meille on tärkeää löytää keinoja auttaa vähemmän onnekkaita lemmikkejä ja siksi tuemmekin eläinsuojeluyhdistyksiä työssään. Myönnämme alennusta eläinsuojelujärjestöille sekä lahjoitamme säännöllisesti rahaa suomalaisille eläinsuojeluyhdistyksille. 

Miten autamme suomalaisia eläinsuojelujärjestöjä:

Lahjoita zooPisteitäzooPisteiden lahjoittaminen

Voit tukea apua tarvitsevia eläimiä keräämilläsi zooPisteillä. Lahjoitetut zooPisteet kerätään ja muutetaan rahalahjoitukseksi suomalaisille eläinsuojelujärjestöille. Pieni panostus - suuri vaikutus!

Lahjoita zooPisteitä
Hyväntekeväisyysalennus 10 %Hyväntekeväisyysohjelma

Zooplus antaa rekisteröidyille eläinsuojelujärjestöille ja löytöeläinkodeille 10 % alennusta yli 79 € tilauksista. Lähetä meille sähköinen kopio hyväntekeväisyysjärjestön tiedoista ja liity jäseneksi!

Hyväntekeväisyysalennus
Eläinten päivä

Auta eläimiä lahjoittamalla zooPisteesi

Voit tukea apua tarvitsevia eläimiä pienellä lahjoituksella - jo 25 zooPistettä auttaa! Voit lahjoittaa 25, 50, 100, 250 tai 500 pistettä. Klikkaa vain alla olevista ikoneista haluamaasi summaa, lisää se ostoskoriisi ja suorita tilaus loppuun normaalisti.*

25 zoopoints
50 zoopoints
100 zoopoints
250 zoopoints
500 zoopoints