Eläinsuojelu

Eläin suojelu zooplus auttaa

Rakkaiden lemmikkieläintemme hyvinvointi on koko yritystoimintamme keskipisteenä. Olemme sitä mieltä, että jokainen lemmikkieläin ansaitsee hoitoa, rakkautta ja hyvän kodin. Valitettavasti näin ei aina ole. Joka vuosi monet kissat, koirat ja muut lemmikkieläimet jäävät kodittomiksi ja hylätään. Onneksi on löytäeläintaloja ja hyväntekeväisyysjärjestöjä, jotka auttavat hädässä olevia eläimiä.

Me zooplussalla etsimme aina keinoja auttaa vähemmän onnekkaita lemmikkieläimiä tukemalla tärkeää hyväntekeväisyystyötä niiden auttamiseksi. Asiakkaillamme on tässä tärkeä rooli, sillä lahjoitusten ja alennusten avulla voimme yhdessä parantaa pelastettujen eläinten elämää.

Miten autamme suomalaisia eläinsuojelujärjestöjä:

zoolove by zooplus

Zooplussan ”zoolove by zooplus” on perustettu siksi, että eläinten hyvinvointi on meille sydämen asia. Lahjoitamme 10% kaikkien zoolove-tuotteiden arvonlisäverottomasta myyntihinnasta suomalaisille eläinsuojelujärjestöille. Zoolove-tuotevalikoima on saatavilla ainoastaan zooplussalta ja sisältää laadukkaita märkäruokia, maukkaita herkkuja ja tyylikkäitä varusteita kissoille ja koirille. Kun ostat zoolove-tuotteita, et ainoastaan ilahduta lemmikkiäsi, vaan autat samalla monia löytöeläintalojen ja eläinsuojelujärjestöjen apua tarvitsevia eläimiä. Kiitos, että autat meitä auttamaan!

Lisätietoa tuotemerkistä saat klikkaamalla tästä.


Hyväntekeväisyysalennus

Zooplus antaa rekisteröidyille eläinsuojelujärjestöille ja löytöeläinkodeille 8% alennusta yli 100 € tilauksista. Lähetä meille sähköinen kopio hyväntekeväisyysjärjestön tiedoista ja liity jäseneksi!

Lisätietoa hyväntekeväisyysohjelmaan liittymisestä saat klikkaamalla tästä.


zooPisteiden lahjoittaminen

Voit tukea apua tarvitsevia eläimiä keräämilläsi zooPisteillä. Lahjoitetut zooPisteet kerätään ja muutetaan rahalahjoitukseksi suomalaisille eläinsuojelujärjestöille. Pieni panostus - suuri vaikutus!

Lisätietoa zooPisteiden lahjoittamisesta saat klikkaamalla tästä.