Eläinsuojelu zooplussalla

Autetaan yhdessä eläimiä hädässä!

Rakkaiden lemmikkiemme hyvinvointi on koko yritystoimintamme keskipisteenä. Olemme sitä mieltä, että jokainen lemmikki ansaitsee hoitoa, rakkautta ja hyvän kodin. Valitettavasti näin ei aina ole. Joka vuosi monet kissat, koirat ja muut lemmikkieläimet jäävät kodittomiksi. Onneksi on löytäeläintaloja ja hyväntekeväisyysjärjestöjä, jotka auttavat hädässä olevia eläimiä.

Me zooplussalla etsimme aina keinoja auttaa vähemmän onnekkaita lemmikkejä. Siksi tuemmekin eläinsuojeluyhdistyksiä työssään. Asiakkaillamme on tässä tärkeä rooli, sillä lahjoitettujen zooPisteiden ja hyväntekeväisyystuotteista saatujen myyntien avulla voimme yhdessä parantaa pelastettujen eläinten elämää. 

Miten autamme suomalaisia eläinsuojelujärjestöjä:

zoolove by zooplus zoolove-tuotteet

Zooplussan ”zoolove by zooplus” on perustettu siksi, että eläinten hyvinvointi on meille sydämen asia. Lahjoitamme 10 % kaikkien zoolove-tuotteiden arvonlisäverottomasta myyntihinnasta suomalaisille eläinsuojelujärjestöille. Valikoimasta löytyy ruokia, herkkuja ja tarvikkeita kissoille ja koirille.

Lahjoita zooPisteitä zooPisteiden lahjoittaminen

Voit tukea apua tarvitsevia eläimiä keräämilläsi zooPisteillä. Lahjoitetut zooPisteet kerätään ja muutetaan rahalahjoitukseksi suomalaisille eläinsuojelujärjestöille. Pieni panostus - suuri vaikutus!

Hyväntekeväisyysalennus 8 % Hyväntekeväisyysohjelma

Zooplus antaa rekisteröidyille eläinsuojelujärjestöille ja löytöeläinkodeille 8 % alennusta yli 100 € tilauksista. Lähetä meille sähköinen kopio hyväntekeväisyysjärjestön tiedoista ja liity jäseneksi!

Hyväntekeväisyysprojektit Hyväntekeväisyysprojektit

Kansainvälisen eläinten päivän kunniaksi järjestimme kaupassamme hyväntekeväisyyskampanjan 22.-28.09.2020. Yhdessä asiakkaidemme kanssa keräsimme huimat 6404 € lahjoitettavaksi Vaasanseudun eläinsuojeluyhdistys ry:lle!