Käytä zooPisteesi hyväntekeväisyyteen

Lahjoita zooPisteesi hyväntekeväisyyteen.

Hädässä olevien eläinten auttaminen on nyt helppoa! Uudessa hyväntekeväisyysohjelmassamme voit lahjoittaa kerryttämäsi zooPisteet hyväntekeväisyyteen seuraavan tilauksesi yhteydessä. Lahjoitetut zooPisteet muutetaan rahalahjoitukseksi suomalaiselle eläinten hyväntekeväisyysjärjestölle. Pienelläkin panostuksella voi olla suuri vaikutus.

Auta eläimiä lahjoittamalla zooPisteesi

Voit tukea apua tarvitsevia eläimiä pienellä lahjoituksella - jo 25 zooPistettä auttaa! Voit lahjoittaa 25, 50, 100, 250 tai 500 pistettä. Klikkaa vain alla olevista ikoneista haluamaasi summaa, lisää se ostoskoriisi ja suorita tilaus loppuun normaalisti.*

*Voidaksesi lahjoittaa zooPisteitä, täytyy sinun tehdä tilaus, jonka arvo on vähintään 19 €. Palkkioita voi lunastaa ainoastaan Oma zooplus -asiakastilin kautta. Lisätietoa palkkio-ohjelmasta saat täältä.

Avustuskohde:

Eläinsuojeluyhdistys Kuura ry

Vuoden 2022 kolmanneksi avustuskohteeksi on valikoitunut Eläinsuojeluyhdistys Kuura ry, joka ylläpitää eläinten turvakotia Kokemäellä ja pyrkii suojelemaan ja auttamaan kaikkia eläimiä lajiin katsomatta parhaan kykynsä mukaan. 

Eläinsuojeluyhdistys Kuura on voittoa tavoittelematon järjestö, joka toimii täysin lahjoitusvaroin. Tilapäisinä asukkaina turvakodissa asuu sekä lemmikki- tuotanto- että luonnonvaraisia eläimiä. Tukemalla heidän varainhankintaa voit auttaa heitä auttamaan hädänalaisia eläimiä. Eläinsuojeluyhdistys Kuuran turvakoti käsittää 500 neliön eläintenhoitotilat sekä 4 hehtaaria ulkoilualuetta.

Tuemme Eläinsuojeluyhdistys Kuura ry:tä sen hyväntekeväisyystyössä, ja lahjoitamme yhdistykselle vuoden 2022 syys-joulukuun kerätyt zooPisteet muutettuna rahalahjoitukseksi!  


Aiemmat lahjoituskohteet ja -summat:


2022


(touko - elokuu) Alavuden seudun Eläintiimi ry
(tammi - huhtikuu) Kissankulma ry


Yhteensä 2021 13899,94 €

  • 7048,23 €  (lokakuu- joulukuu) Joensuun eläinsuojeluyhdistys ry
  • 2817,46 € (heinäkuu - syyskuu) Alajärven Tassutiimi ry
  • 4034,25 € (maaliskuu - kesäkuu) Kissakummit ry

Käyttöehdot

*OVH = Suositeltu vähittäismyyntihinta ** tarkista ehdot ilmaisesta kotiinkuljetuksesta täältä .

333zooPistettä rekisteröinnistä
Uutiskirje
Uutiskirje
Valitse lemmikkisi

Toimituspalvelut

  • Posti

Seuraa zooplussaa

  • Appstore
  • Google play