Käytä zooPisteesi hyväntekeväisyyteen

Lahjoita zooPisteesi hyväntekeväisyyteen.

Hädässä olevien eläinten auttaminen on nyt helppoa! Uudessa hyväntekeväisyysohjelmassamme voit lahjoittaa zooPisteesi hyväntekeväisyyteen seuraavan tilauksesi yhteydessä. Lahjoitetut zooPisteet kerätään ja muutetaan rahalahjoitukseksi suomalaiselle eläinten hyväntekeväisyysjärjestölle. Pienelläkin panostuksella voi olla suuri vaikutus.

Auta eläimiä lahjoittamalla zooPisteesi

Voit tukea apua tarvitsevia eläimiä pienellä lahjoituksella - jo 25 zooPistettä auttaa. Voit lahjoittaa 25, 50, 100, 250 tai 500 pistettä. Klikkaa vain alla olevista ikoneista haluamaasi summaa, lisää se ostoskoriisi ja suorita tilaus loppuun normaalisti.*

*Tärkeää: voidaksesi lahjoittaa zooPisteitä, täytyy sinun tehdä tilaus, jonka arvo on vähintään 19 €. Palkkioita voi lunastaa ainoastaan Oma zooplus -asiakastilin kautta. Lisätietoa palkkio-ohjelmasta saat täältä.

Avustuskohde:

Alajärven Tassutiimi ry

Vuoden 2021 toiseksi avustuskohteeksi on valikoitunut Alajärven Tassutiimi ry, jonka tavoitteena on auttaa kodittomia ja hädänalaisia kissoja Etelä-Pohjanmaalla, Järviseudun alueella. Yhdistys etsii kissoille uusia koteja sekä jakaa tietoa kissojen nykyaikaisesta ja vastuullisesta hoidosta. Yhdistyksen toiminta perustuu täysin vapaaehtoistyöhön, ja sen kaikki tuotot menevät kokonaisuudessaan kissojen auttamiseen. Lisätietoja yhdistyksestä voit lukea yhdistyksen kotisivuilta.

Tuemme Alajärven Tassutiimi ry:tä sen hyväntekeväisyystyössä, ja lahjoitamme yhdistykselle vuoden 2021 heinäkuun ja syyskuun välillä kerätyt zooPisteet muutettuna rahalahjoitukseksi!

Aiemmat lahjoituskohteet ja -summat:


Yhteensä 2021

  • Lasku käynnissä (maaliskuu - kesäkuu) Kissakummit ry