Käytä zooPisteesi hyväntekeväisyyteen

Lahjoita zooPisteesi hyväntekeväisyyteen.

Hädässä olevien eläinten auttaminen on nyt helppoa! Uudessa hyväntekeväisyysohjelmassamme voit lahjoittaa kerryttämäsi zooPisteet hyväntekeväisyyteen seuraavan tilauksesi yhteydessä. Lahjoitetut zooPisteet muutetaan rahalahjoitukseksi suomalaiselle eläinten hyväntekeväisyysjärjestölle. Pienelläkin panostuksella voi olla suuri vaikutus.

Auta eläimiä lahjoittamalla zooPisteesi

Voit tukea apua tarvitsevia eläimiä pienellä lahjoituksella - jo 25 zooPistettä auttaa! Voit lahjoittaa 25, 50, 100, 250 tai 500 pistettä. Klikkaa vain alla olevista ikoneista haluamaasi summaa, lisää se ostoskoriisi ja suorita tilaus loppuun normaalisti.*

*Voidaksesi lahjoittaa zooPisteitä, täytyy sinun tehdä tilaus, jonka arvo on vähintään 19 €. Palkkioita voi lunastaa ainoastaan Oma zooplus -asiakastilin kautta. Lisätietoa palkkio-ohjelmasta saat täältä.

Avustuskohde:

Joensuun eläinsuojeluyhdistys

Vuoden 2021 kolmanneksi avustuskohteeksi on valikoitunut Joensuun eläinsuojeluyhdistys ry, jonka tavoitteena on huolehtia kodittomista eläimistä, hoitaa niiden terveysasiat kuntoon ja etsiä eläimille uusi koti. Yhdistyksellä on oma pieneläinten hautausmaa ja se ylläpitää sijaiskotitoimintaa. Yhdistys toimii täysin vapaaehtoisvoimin koko Pohjois-Karjalan alueella.

Tuemme Joensuun eläinsuojeluyhdistystä sen hyväntekeväisyystyössä, ja lahjoitamme yhdistykselle vuoden 2021 lokakuun ja joulukuun välillä kerätyt zooPisteet muutettuna rahalahjoitukseksi!

Aiemmat lahjoituskohteet ja -summat:


Yhteensä 2021

  • lasku käynnissä (heinäkuu - syyskuu) Alajärven Tassutiimi ry
  • 4034,25 € (maaliskuu - kesäkuu) Kissakummit ry