Käytä zooPisteesi hyväntekeväisyyteen

Lahjoita zooPisteesi hyväntekeväisyyteen.

Hädässä olevien eläinten auttaminen on nyt helppoa! Uudessa hyväntekeväisyysohjelmassamme voit lahjoittaa zooPisteesi hyväntekeväisyyteen seuraavan tilauksesi yhteydessä. Lahjoitetut zooPisteet kerätään ja muutetaan rahalahjoitukseksi suomalaiselle eläinten hyväntekeväisyysjärjestölle. Pienelläkin panostuksella voi olla suuri vaikutus.

Auta eläimiä lahjoittamalla zooPisteesi

Voit tukea apua tarvitsevia eläimiä pienellä lahjoituksella - jo 25 zooPistettä auttaa. Voit lahjoittaa 25, 50, 100, 250 tai 500 pistettä. Klikkaa vain alla olevista ikoneista haluamaasi summaa, lisää se ostoskoriisi ja suorita tilaus loppuun normaalisti.*

*Tärkeää: voidaksesi lahjoittaa zooPisteitä, täytyy sinun tehdä tilaus, jonka arvo on vähintään 19 €. Palkkioita voi lunastaa ainoastaan Oma zooplus -asiakastilin kautta. Lisätietoa palkkio-ohjelmasta saat täältä.

Avustuskohde:

Kissakummit ry

Vuoden 2021 ensimmäiseksi avustuskohteeksi on valikoitunut Kissakummit ry, jonka tavoitteena on ottaa resurssiensa mukaan vastaan kodittomia eläimiä, tehdä ennaltaehkäisevää eläinsuojelutyötä sekä auttaa lemmikinomistajia vaikeissa elämäntilanteissa. Yhdistyksen kummikodeissa kissat elävät tavallisissa kodeissa, kunnes niille löydetään sopiva loppuelämän koti. Lahjoitusvaroilla katetaan kissojen leikkuut, rokotukset, sirutukset, FIV/FeLV-testit ja loishäädöt sekä tarpeen mukaan muu terveydenhoito. Yhdistys toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Lisätietoja yhdistyksestä voit lukea yhdistyksen kotisivuilta.