Käytä zooPisteesi hyväntekeväisyyteen

Lahjoita zooPisteesi hyväntekeväisyyteen.

Hädässä olevien eläinten auttaminen on nyt helppoa! Uudessa hyväntekeväisyysohjelmassamme voit lahjoittaa kerryttämäsi zooPisteet hyväntekeväisyyteen seuraavan tilauksesi yhteydessä. Lahjoitetut zooPisteet muutetaan rahalahjoitukseksi suomalaiselle eläinten hyväntekeväisyysjärjestölle. Pienelläkin panostuksella voi olla suuri vaikutus.

Auta eläimiä lahjoittamalla zooPisteesi

Voit tukea apua tarvitsevia eläimiä pienellä lahjoituksella - jo 25 zooPistettä auttaa! Voit lahjoittaa 25, 50, 100, 250 tai 500 pistettä. Klikkaa vain alla olevista ikoneista haluamaasi summaa, lisää se ostoskoriisi ja suorita tilaus loppuun normaalisti.*

*Voidaksesi lahjoittaa zooPisteitä, täytyy sinun tehdä tilaus, jonka arvo on vähintään 19 €. Palkkioita voi lunastaa ainoastaan Oma zooplus -asiakastilin kautta. Lisätietoa palkkio-ohjelmasta saat täältä.

Avustuskohde:

Alavuden seudun eläintiimi ry

Vuoden 2022 toiseksi avustuskohteeksi on valikoitunut  Alavuden seudun Eläintiimi ry, joka auttaa Alavuden seudun laiminlyötyjä, kodittomia tai kotia vaihtavia eläimiä.

Tuemme Eläintiimi ry:tä sen hyväntekeväisyystyössä, ja lahjoitamme yhdistykselle vuoden 2022 touko-elokuu kerätyt zooPisteet muutettuna rahalahjoitukseksi!  


Aiemmat lahjoituskohteet ja -summat:


Yhteensä 2022

Laskennassa (tammi - huhtikuu) Kissankulma ry


Yhteensä 2021 13899,94 €

  • 7048,23 €   (lokakuu- joulukuu) Joensuun eläinsuojeluyhdistys ry
  • 2817,46 € (heinäkuu - syyskuu) Alajärven Tassutiimi ry
  • 4034,25 € (maaliskuu - kesäkuu) Kissakummit ry