Toimituskulut ja -aika

 • Yleistä toimituksesta

  Yleistä toimituksesta

  Toimitamme tilauksia Suomeen, Ruotsiin, Tanskaan ja Saksaan, sekä Baltian maihin. Minimitilauksen arvo on 19 € (+ toimituskulut). 

 • Toimituskulut

  Toimituskulut

  Suomeen toimitettavista yli 49 € tilauksista emme veloita lainkaan toimituskuluja. Tilauksiin, joiden arvo on alle 49 €, lisätään toimituskulu, joka ilmenee alla olevasta taulukosta:

  19-38,99 €
  39-48,99 €
  yli 49,00 €

  3,99 €

  1,99 €

  ilmainen toimitus!

  Lähetettävien tilausten maksimipaino on 31 kg pakettia kohden. Tilaukset, joiden kokonaispaino ylittää 31 kg, lähetetään kahdessa tai useamassa paketissa. Toimituslisämaksu jokaisesta lisäpaketista on 2,99 € per paketti. Toimitusmaksu alle 49 € arvoisista tilauksista riippuu tilauksen arvosta ja kulut ilmenevät yllä olevasta taulukosta.

 • Toimitusaika

  Toimitusaika

  • Toimitusaika on lähtökohtaisesti 3–5 arkipäivää.
  • Tilaukset lähetetään normaalisti 24 tunnin sisällä maksun rekisteröitymisestä järjestelmäämme.
  • Toimitusajat voivat kuitenkin vaihdella hieman maksutavasta, jakelukumppanista, pyhäpäivistä tai yllättävistä tapahtumista johtuen.
  • Voit seurata pakettisi toimitusta jakelukumppanimme sivuilla sekä Oma zooplus -sivullasi. Tällä hetkellä emme voi antaa tilauksille tarkkaa lähetys- ja toimitusaikaa tai lähettää tilauksia toivomanasi päivänä. 
 • Toimitustavat & -kumppanit

  Toimitustavat & -kumppanit

  Toimituskumppaneinamme toimivat Posti sekä Dpd/Postnord. Huomaa, että paketit, joissa toimituskumppaninamme toimii Posti, lähetetään suoraan Suomeen, joten ne eivät näy seurannassa ennen kuin ne saapuvat lajittelupisteeseen Suomessa. Tähän menee yleensä noin 3 päivää. Lisätietoa pakettien seurannasta löydät täältä.

  Toimitusvaihtoehdot on listattu alla. Huomaa kuitenkin, että niissä saattaa olla paikkakuntakohtaisia eroja tai poikkeustapauksia.

  Standard-kotiinkuljetus

  • Ilmainen toimitus kun tilauksen arvo ylittää 49 €
  • Tilaukset lähetetään paketeissa joiden maksimipaino on 31 kg. Tilaukset, joiden kokonaispaino ylittää 31 kg, lähetetään kahdessa tai useamassa paketissa. Toimituslisämaksu jokaisesta lisäpaketista on 2,99 € per paketti.
  • Kuljetusyhtiönä Posti tai Postnord, zooplus valitsee kuljetusyhtiön puolestasi.
  • Kotiinkuljetus päiväsaikaan kello 8-16:00 ilman yhteydenottoa etukäteen (yksi toimitusyritys).
  • Mikäli et ole paikalla, viedään paketti noudettavaksi Postin toimipisteeseen, josta voit noutaa pakettisi seitsemän päivän sisällä.
  • Mikäli toimitusyhtiönä on Posti, voit valtuuttaa heidät jättämään paketin oven taakse ilman kuittausta. Huomioithan, että mikäli valuutat Postin jättämään paketin ilman kuittausta, olet vastuussa mikäli paketti katoaa jättöpaikalta. Huomiothan myös, että taloyhtiöt saattavat kieltää pakettien jätön yleisiin tiloihin.


  Huomioithan, että toimituskumppanimme saattaa haluta tavoitella sinua puhelimitse sopiakseen toimitusajan. Ilmoitathan siksi puhelinnumerosi tilauksesi yhteydessä.

  Pidätämme oikeuden muuttaa valittua toimituskumppania. Poikkeutilanteissa, kuljettajana saattaa tästä syystä toimia myös GLS. GLS ei tee kotiinkuljetuksia. Takaamme kuitenkin toimitusehtojemme mukaisesti yhden kotiinkuljetusyrityksen jokaiselle paketille, joten mikäli toimittajana on GLS, voit tilata kotiinkuljetuksen suoraan Postilta. Postin kuljetusmaksu on 11 € ja hyvitämme sen kuittia vastaan.

 • Toimitusmaksutaulukko

  Toimitusmaksutaulukko

  Toimitusmaksutaulukko

  Maa
  Toimitusmaksu
  Ilmainen toimitus tilauksille
  Toimituspalvelu
  Finland

  Suomi

  3,99 €

  49,00 €

  Standard-kotiinkuljetus

  Latvia

  Latvia

  4,99 €

  69,00 €

  No preference , Itella

  Lithuania

  Liettua

  4,99 €

  69,00 €

  No preference , Itella

  Sweden

  Ruotsi

  4,99 €

  GLS , DPD , No preference

  Germany

  Saksa

  4,99 €

  49,00 €

  DHL , GLS , No preference

  Denmark

  Tanska

  4,99 €

  49,00 €

  DPD , No preference

  Estonia

  Viro

  4,99 €

  69,00 €

  No preference , Itella

  *Huomioithan, että mikäli valuutat Postin jättämään paketin ilman kuittausta, olet vastuussa mikäli paketti katoaa jättöpaikalta. Premium-kotiinkuljetus maksaa vähintään 1.99 € / tilaus + mahdolliset toimituskulut, saatavilla vain Suomeen.