Takuulla turvallista kaupankäyntiä

Turvallinen Ostotapahutma

Me zooplussalla tiedämme, että henkilötietosi ovat tärkeintä omaisuuttasi, ja suojelemme niitä sen mukaisesti.

Koko zooplussan yli kymmenvuotisen historian ajan olemme käyttäneet parhainta saatavilla olevaa tekniikkaa varmistaaksemme asiakkaidemme turvallisuuden.


 Turvallinen maksutapahtuma 256-bittistä SSL-protokollaa käyttäen

        Käytämme sivustollamme 256-bittistä SSL-protokollaa (Secure Sockets Layer protocol) armistaaksemme, että henkilökohtaiset tietosi pysyvät suojassa.          Tämä tarkoittaa, että luottokorttitiedot ja muut lähettämäsi tiedot ovat koko ajan suojattuina, eikä kukaan muu, kuin sinä ja me, pysty niitä näkemään.

 Tietosuoja (emme jaa tietojasi kolmansille osapuolille!)

        Emme koskaan anna henkilökohtaisia tietojasi mainostajien tai muiden kolmansien osapuolien käyttöön. Tietojasi käytetään ainoastaan tilauksesi                  käsittelyyn. Jos tilaat uutiskirjeemme, lähetämme sinulle vielä erillisen vahvistuspyynnön sähköpostitse, jotta voimme olla varmoja siitä, että haluat                        sähköpostia meiltä.

 Maineeseen voit luottaa

       Olemme tehneet lemmikkejä ja niiden omistajia onnellisiksi jo yli kahdeksantoista vuoden ajan. Tämä tarkoittaa myös, että olemme käsitelleet yli 25                 miljoonaa tilausta ja toimittaneet yli 30 miljoonaa pakettia eri puolille Eurooppaa. Me haluamme asiakkaidemme parasta, ja sitä on turvallinen ja helppo               verkkokaupankäynti.


Jos sinulla on ongelmia zooplus-tilauksesi kanssa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme käyttämällä yhteydenottolomakettamme, tai soittamalla asiakaspalvelunumeroomme +358 942 550 111 (paikallispuhelumaksun hinnalla, palvelemme suomeksi arkisin klo 08:00 - 18:00).

Tarkentavia lisätietoja tietosuojakäytännöstämme löydät täältä.