Joululahja koiralle – mitä hankkia tänä vuonna?

joululahja koiralle

Chihuahua joulutunnelmissa

Ho, ho, ho! Joulu on jo ovella ja myös koiraystävämme odottavat löytävänsä kuusen alta jännittäviä paketteja, aivan kuten muutkin perheenjäsenet. Koirasi rakastaa jokaista lahjaansa, oli se sitten uusi peti tai lelu ja jos haluat ilahduttaa rakasta ja uskollista perheenjäsentäsi myös jouluna, olemme koonneet yhteen hieman lahjaideoita ystävääsi ajatellen. Löydä sopiva joululahja koiralle kuin koiralle!

 

Joulumuoti ja asusteet

Jotta koirallasi on mukava kävellä yhteisillä kävelyretkillänne, tarvitsee se tukevan kaulapannan tai valjaat. Erinomainen joululahja koiralle voikin olla hyvännäköinen ja laadukas hihna. Oikeaa kokoa valittaessa, kannattaa ottaa mitat koiran selästä jotta oikea koko löytyy.

Kaulapannat, hihnat ja valjaat ovat tyylikäs asuste, jotka tekevät iskemättömän vaikutuksen. Sekä pienet, että isot koirat tarvitsevat hyvin istuvat kaulapannat sekä tukevat hihnat turvallisille ja mukaville kävelylenkeille. Oikean kokoiset valjaat tarjoavat mukavuutta turvallisuudesta tinkimättä.

Hihnoja, pantoja ja valjaita löytyy useita malleja ja värejä, joten jokaiselle koiraystävälle löytyy sopiva lahja.

Pehmeät ja lämpimät joulupuserot

Jouluiset puserot ovat aina hyvä idea, ovathan ne samalla käytännöllisiä ja suojaavat ystävääsi kylmältä. Koirien puseroita löytyy useissa eri väreissä, materiaaleissa sekä kokovaihtoehdoissa. Ja mikä tärkeintä, ne suojaavat koiran vatsaa lumelta ja kylmältä. Jouluinen neule on trendikäs lahjavalinta. 

Takki joulun rientoihin

Jotta koirallasi on asianmukaista puettavaa joulun rientoihin, suosittelemme tätä söpöä jouluista takkia. Tällä tyylillä koirasi saa kaiken ansaitsemansa huomion.

Suloinen joulupukin asu koostuu pehmeästä fleecestä valmistetusta hupullisesta takista pehmoisilla yksityiskohdilla.

Tarrakiinnityksen avulla asu on helppo pukea ja se mukautuu eri mallisille koirille. Joustava materiaali mahdollistaa koiran vapaan liikkumisen.

Puitpa tämän asun koirallesi aattoiltana tai joulutervehdyksen kuvaan, on koirasi suloisin joulupukki ikinä!

Leluideoita pukinkonttiin

Pehmolelut ovat sopiva koiran joululahja hellimisestä pitäville koirille. Ihanan pehmeät eläinhahmot saavat koirasi sydämen pamppailemaan ja lelu päätyy kunniapaikalle lelukorissa. 

Flamingo koiranlelu

Näin verratonta eläintä ei koirasi ole aiemmin nähnyt ja flamingo onkin täydellinen joululahja! Kirkkaan pinkki höyhenpeite kerää kaikkien katseet. Flamingo toimii leikki- tai halikaverina koirallesi ja vinkuu puristaessa, minkä ansiosta siitä on iloa pitkäksi aikaa. Pörröiset siivet vetävät koiraa puoleensa ja lisäävät sen leikki-intoa.

Lämpimät pedit

Memory-koiranpeti on pehmeän verhoilunsa ansiosta äärimmäisen mukava ja luo koiralle turvallisuuden tunteen. Peti on täydellinen vanhemmille ja nivelvaivoista tai tuki- ja liikuntaelinsairauksista kärsiville koirille. 

Pedin reunoille asti yltävä korkealaatuinen Memory Foam -täyte mukautuu täydellisesti vartalon mukaan ja takaa mukavat unet missä asennossa tahansa, ilman lipsumisen vaaraa.

Urheilijoille ja temppuilijoille

Agility, älypelit, Dummy-harjoittelu tai lenkkeily – oli lajinne mikä tahansa, hyvät välineet tukevat harjoittelua ja auttavat pääsemään tavoitteisiin. Uudenvuoden lupausten ei tarvitse odottaa tammikuuhun ja koska koirat ovat uteliaita ja innokkaita oppimaan, miksi ette aloittaisi saman tien! Asianmukaiset varusteet auttavat saavuttamaan tavoitteet ja pitävät motivaatiota korkealla.

Koiran koulutuksesta kiinnostuneet voivat aloittaa projektin siihen sopivalla joululahjalla. Naksuttimet ja koulutuspillit ovat yksinkertaisen tehokkaita apuväline koiran treenaukseen.

Muita kivoja lahjaideoita

Joulutarjousten lisäksi valikoimistamme löytyy muita lahjaideoita jouluun, kuten:

Hyödyllisimmät artikkelimme
5 min

Rakastaako koirani minua? 10 merkkiä, jotka todistavat sen

Rakastaako koirani minua? Monet koiranomistajat pohtivat tätä kysymystä. Rakastaako koirani minua? Kun rakastamme jotakuta, olemme tietysti kiinnostuneita siitä, tunteeko tämä samoin meitä kohtaan. Haluamme osata lukea myös merkkejä, joilla eläinystävämme ilmaisevat kiintymystään. Lue artikkelista, mitä ne ovat.
5 min

Koiralle myrkylliset kasvit

Vaikka myrkytys riippuukin annoksen määrästä, on kuitenkin tärkeää tietää, mitä kasvia koirasi on syönyt. Tässä artikkelissa käydään läpi yleisimmät koiralle myrkylliset kasvit. Tieto auttaa eläinlääkäriä kohdentamaan koiran hoitoa ja tiedät, mitä kasveja sinun tulisi välttää kotona.
7 min

Koiranpennun osto: 12 kysymystä koirankasvattajalle

Joko olet löytänyt lempirotusi? Siinä tapauksessa tuskin maltat odottaa, että saat vihdoin ottaa pienen pennun mukaan kotiisi. Välttyäksesi kuitenkin ikäviltä yllätyksiltä, sinun tulisi ostaa valitsemasi rotukoira ainoastaan luotettavalta koirankasvattajalta. Seuraavat 12 kysymystä auttavat sinua ottamaan selvää, onko kasvattaja luotettava ennen kuin ostat koirapennun.