Yoshi - zooplussan Super Mario -tähti

Yoshi
  • Tietoja Yoshista
  • Yoshin suosikkeja
  • Yoshin toivelista
  • Yoshin ominaisuudet
zooPets Yoshi Slider 1000x1000 INT

Yoshi 🎮


Hei, olen Yoshi ja olen työskennellyt sisältöpäällikkönä zooplussalla vuoden ajan. Koska minulla on todella paljon hoidettavaa, tarvitsen hyvän korvauksen. Pidän työ- ja perhe-elämäni tasapainossa ja rakastan videopelejä. Super Mario on suosikkini, minkä vuoksi minut nimettiin vihreän Yoshi-dinon mukaan. Töiden jälkeen, kun äiti pelaa pelejä, istun aivan television edessä ja jahtaan kaikkea mikä liikkuu. Siskoni Minnie ei saa häiritä minua – tämä vaatii täyttä keskittymistä.

Tykkään oppia uusia temppuja, minkä vuoksi olen myös erittäin hyvä hakemaan – opin sen koirakollegoiltani tiimikokouksessa.

Yoshin ominaisuudet


- Rotu: Brittiläinen lyhytkarva

- Paino: 6 kg

- Ikä: 1-vuotias (*10.02.21)

- Synnyinmaa: Saksa

- Erikoisominaisuudet: voi hakea pieniä leluja kuin koira, rakastaa vettä, kiertyy selällään käskystä, jahtaa palloa katsoessaan jalkapalloa televisiosta, itkee, kun ei löydä kissasisartaan Minnietä

- Eläimelliset sisarukset: Minnie (kissa)

Yoshi töissä

Wild freedom Niin villiä,, että saalistan🐈 Wild freedom

Kaikista zooplussan ruoista pidän Wild Freedomista eniten. Se sisältää paljon herkullista lihaa ja on valmistettu kokonaan ilman viljaa tai muita keinotekoisia lisäaineita. Mitä tulee ruokavaliooni, äiti kiinnittää aina erittäin tarkasti huomiota laadukkaaseen koostumukseen!

Slo-mo Ajattele ensin, sitten syö 💡 Kissanlelu

Slo-Mo-kissalelu asettaa minulle monia arvoituksia: joka kerta kun luulen keksineeni sen, plug-in sokkelo on täysin erilainen seuraavan kerran, kun pelaan! Mukana 20 lisäosaa, en kyllästy koskaan. Ennemmin tai myöhemmin löydän tosin aina kaikki herkut!

Käyttöehdot

*OVH = Suositeltu vähittäismyyntihinta ** tarkista ehdot ilmaisesta kotiinkuljetuksesta täältä .

333zooPistettä rekisteröinnistä
Uutiskirje
Uutiskirje
Valitse lemmikkisi

Toimituspalvelut

  • Posti

Seuraa zooplussaa

  • Appstore
  • Google play