Yoshi - zooplussan Super Mario -tähti

Yoshi
Kissat

Kaikki kissat

Nestor

Nestor - laulajamme

Harrie

Harrie

Soko

Soko

Hugo

Hugo

Juju

Juju

Clooney

Clooney

Cata

Cata

Yoshi

Yoshi

Leo

Leo

Biscotte

Biscotte

Sia

Sia

Minnie

Minnie

Edgar

Edgar

  • Tietoja Yoshista
  • Yoshin suosikkeja
  • Yoshin toivelista
  • Yoshin ominaisuudet
Yoshi 🎮

Yoshi 🎮

Hei, olen Yoshi ja olen työskennellyt sisältöpäällikkönä zooplussalla vuoden ajan. Koska minulla on todella paljon hoidettavaa, tarvitsen hyvän korvauksen. Pidän työ- ja perhe-elämäni tasapainossa ja rakastan videopelejä. Super Mario on suosikkini, minkä vuoksi minut nimettiin vihreän Yoshi-dinon mukaan. Töiden jälkeen, kun äiti pelaa pelejä, istun aivan television edessä ja jahtaan kaikkea mikä liikkuu. Siskoni Minnie ei saa häiritä minua – tämä vaatii täyttä keskittymistä.

Tykkään oppia uusia temppuja, minkä vuoksi olen myös erittäin hyvä hakemaan – opin sen koirakollegoiltani tiimikokouksessa.

Yoshi töissä

Wild freedomNiin villiä,, että saalistan🐈Wild freedom

Kaikista zooplussan ruoista pidän Wild Freedomista eniten. Se sisältää paljon herkullista lihaa ja on valmistettu kokonaan ilman viljaa tai muita keinotekoisia lisäaineita. Mitä tulee ruokavaliooni, äiti kiinnittää aina erittäin tarkasti huomiota laadukkaaseen koostumukseen!

Lue lisää
Slo-moAjattele ensin, sitten syö 💡Kissanlelu

Slo-Mo-kissalelu asettaa minulle monia arvoituksia: joka kerta kun luulen keksineeni sen, plug-in sokkelo on täysin erilainen seuraavan kerran, kun pelaan! Mukana 20 lisäosaa, en kyllästy koskaan. Ennemmin tai myöhemmin löydän tosin aina kaikki herkut!

Lue lisää