Clooney - zooplus-hurmuri, mitä muuta?

Clooney
Kissat

Kaikki kissat

Nestor

Nestor - laulajamme

Harrie

Harrie

Soko

Soko

Hugo

Hugo

Juju

Juju

Clooney

Clooney

Cata

Cata

Yoshi

Yoshi

Leo

Leo

Biscotte

Biscotte

Sia

Sia

Minnie

Minnie

Edgar

Edgar

  • Tietoja Clooneysta
  • Clooneyn suosikkeja
  • Clooneyn toivelista
  • Clooneyn ominaisuudet
Clooney 🤴🏻

Clooney 🤴🏻

Hei, olen Clooney ja olen työskennellyt zooplussalla 2 vuotta vanhempana sisältöpäällikkönä avainasiakkaille. Koiraveljeni työskentelee myös zooplussissa, mutta teen mieluummin töitä kotoa käsin. Pystyn keskittymään täällä paljon paremmin.

Kun en luo sisältöä, hemmottelen itseäni upealla suihkulla - kauneuden salaisuudellani. Ja jotta pysyn todella hyvässä kunnossa, tykkään noutaa palloja. Opetin sen myös koiraveljelleni Peanutille. Viikonloppuisin tykkään liikkua talossa ja tutustua alueeseen.

Clooney töissä

Wild freedomPäivällistreffit Clooneyn kanssa 🍴Wild Freedom


Salainen reseptini täydelliseen treffeille? Arvokkaita proteiineja hyvään lihaskasvuun. Vältä keinotekoisia säilöntäaineita, värejä ja makuaineita. Lisää muutama tuore yrtti ja voilà, herkku on valmis! Eli lyhyesti: Wild Freedom Cold River -kuivaruoka.

Lue lisää
Crinkle dancerSaan sinut kiinni... 🦚Crinkle Dancer

Vasen, oikea, koppi - minulla on sinut! Minua ei ole niin helppo huijata. Crinkle Dancerin rapiseva naru luonnollisten höyhenten välissä kiinnittää huomioni välittömästi. Onneksi - ainakin ihmisystävilleni - keppi on hyvin pitkä, joten en voi satuttaa ketään.

Lue lisää
PurizonMr. Clooney macht den Catwalk 🌟Purizon Adult

Neu im Sortiment: Purizon Adult 6 x 400g - getreidefrei. So lecker - hier fällt sogar mir das Anschleichen schwer. Diese proteinreiche und kohlenhydratarme Menüs gibt es in vielen Geschmacksrichtungen, so habe ich stets ein abwechslungsreiches Menü für meine Dates

See more