Sia - lörppö

Sia
  • Tietoja Siasta
  • Sian toivelista
  • Sian ominaisuudet
zooPets Sia Slider 1000x1000 INT

Sia 🎤

Hei, nimeni on Sia ja työskentelen siskoni Sokon kanssa Münchenin kotitoimistossa sisältöpäällikkönä. Rakastan leikkiä, mieluiten aina ja kenen kanssa tahansa - aina valmis! Hiusnauhat ovat myös minun juttuni, ne on niin helppo hakea. Pidän vieraista vain, kun he leikkivät kanssani ja kiinnittävät minuun huomiota. Joskus he saavat silittää minua ja joskus ei, päätän aina spontaanisti. Tiedän, kuinka tärkeä hyvä ryhti on työpaikalla, joten makaan aina kannettavan tietokoneeni edessä ja chattailen iloisesti kameraan. Jos en saa tarpeeksi huomiota, hyppään tölkinavaajani päälle ja haen halaukseni. Itse on Sia.

Sian ominaisuudet

- Rotu: Eurooppalainen lyhytkarva

- Paino: 4,5 kg

- Ikä: 12

- Synnyinmaa: Unkari

- Rescue-tausta: Saksalainen eläinsuojeluyhdistys pelasti hänet piikiltä ja Sia sijoitettiin sijaiskotiin, jossa 3 pennun äiti, hoiti 6 kissan pentuetta.

- Erikoisominaisuudet: Tarvitsee paljon huomiota, juttelee paljon ja kehrää jo tervehtiessään. Osaa hakea ja antaa suudelmia, hypätä käskystä syliisi (jos siltä tuntuu 😉) . Valitettavasti hieman herkkä ja taipuvainen stressiin ja stressiä kompensoivaan käyttäytymiseen. Puhdistaa itseänsä koko ajan paitsi nukkuessaan.

- Eläimelliset sisarukset: Soko

Käyttöehdot

*OVH = Suositeltu vähittäismyyntihinta ** tarkista ehdot ilmaisesta kotiinkuljetuksesta täältä .

333zooPistettä rekisteröinnistä
Uutiskirje
Uutiskirje
Valitse lemmikkisi

Toimituspalvelut

  • Posti

Seuraa zooplussaa

  • Appstore
  • Google play