Harrie - zooplussan herkkusuu

Harrie
Kissat

Kaikki kissat

Nestor

Nestor - laulajamme

Harrie

Harrie

Soko

Soko

Hugo

Hugo

Juju

Juju

Clooney

Clooney

Cata

Cata

Yoshi

Yoshi

Leo

Leo

Biscotte

Biscotte

Sia

Sia

Minnie

Minnie

Edgar

Edgar

  • Tietoja Harriesta
  • Harrien suosikkeja
  • Harrien toivelista
  • Harrien ominaisuudet
Harrie 🍣

Harrie 🍣

Hei, nimeni on Harrie ja olen työskennellyt sosiaalisen median johtajana zooplussalla 5 vuotta. Sen lisäksi, että olen ajan tasalla sosiaalisesta mediasta, kukaan ei voi huijata minua myöskään ruokatrendeistä. Kun tulen kotiin pitkän hashtag- ja viestittelypäivän jälkeen, äitini tietää tarkalleen, mitä tarvitsen. Jos hän tilaa sushia, saan myös lisäannoksen.

Minulla on myös pikkuveli - Hugo. Hän on zooplussan uusi myymäläpäällikkö, ja hänellä on vielä paljon opittavaa. Joskus hän ajattelee, että työskentelen myös trampoliinina. Mutta isoveljenä selviän siitä hyvin.

Harrie töissä

CosmaCosma - herkkujen herkku 🐟Cosma Snackies

Työni herkkutestaajana ei todellakaan ole helppoa. Varsinkaan laajan Cosma Snackies -valikoiman kanssa! Onneksi niissä ei ole lisäaineita ja siksi Äiti tilasi ne kaikki. Itse julistautuneena gourmetina uskokaa minua, kun sanon, että nämä ovat ehdottomia ykkösherkkuja!

Lue lisää
Concept for lifeAaaaaaaa - kaikki tänne, kiitos 😸Concept for Life

Das Concept for Life All Cats -ruoan ja sen ainesosien on tarkoitus edistää ihon kimmoisuutta ja ehkäistä hammaskiven muodostumista. Pidän siitä todella paljon! Mielelläni näytän myös hampaitani, jos haluat nähdä itse!

Lue lisää