Minnie - meidän iso zooplus-makkara

Minnie
Kissat

Kaikki kissat

Nestor

Nestor - laulajamme

Harrie

Harrie

Soko

Soko

Hugo

Hugo

Juju

Juju

Clooney

Clooney

Cata

Cata

Yoshi

Yoshi

Leo

Leo

Biscotte

Biscotte

Sia

Sia

Minnie

Minnie

Edgar

Edgar

  • Tietoja Minniestä
  • Minnien toivelista
  • Minnien ominaisuudet
Minnie 🍪

Minnie 🍪

Hei, nimeni on Minnie ja olen työskennellyt veljeni Yoshin kanssa zooplussan sisältöpäällikkönä lähes vuoden. Toisin kuin nimeni saattaa vihjata, minulla on valtava ruokahalu. Tykkään mieluiten herkutella koko päivän ja sitten maata mukavasti sohvalla ottamassa päiväunet. Mutta on myös todella väsyttävää, kun joudut varastamaan veljesi ruokaa.

Tykkään myös leikkiä Yoshin kanssa ja tuemme yhdessä äitiämme hänen työssään. Odotan jo innolla seuraavaa lounastaukoa, sillä työ tekee nälkäiseksi.

Minnie töissä

Wild freedomTodellinen lammas-välipala 🥩Wild Freedom

Suosikkiherkkuni Wild Freedom Freeze-Dried Snacks Lamb Lung, avulla minusta tulee todella tiikeri. 100 % lammasta, hellävaraisesti pakastekuivattua ja ilman ärsyttävää viljaa, en voi sille mitään: haluan ne kaikki kerralla! Onneksi purkki on suljettavissa...

Lue lisää
SavoyAhoy Savoy-raapimispuusta 👋Raapimispuu

Miksi Savoy-raapimispuuni on yksinkertaisesti paras? Sieltä minulla on yksinkertaisesti paras näkymä alueelleni. Sisalitolpat sopivat täydellisesti kynsien teroittamiseen ja tekohuopa tuntuu hyvältä myös tassuissani! Tyynyt ovat likaa hylkiviä ja konepestäviä! Tarvitsetko lisää?

Lue lisää