Hugo - pieni zooplus-lohikäärme

Hugo
Kissat

Kaikki kissat

Nestor

Nestor - laulajamme

Harrie

Harrie

Soko

Soko

Hugo

Hugo

Juju

Juju

Clooney

Clooney

Cata

Cata

Yoshi

Yoshi

Leo

Leo

Biscotte

Biscotte

Sia

Sia

Minnie

Minnie

Edgar

Edgar

  • Tietoja Hugosta
  • Hugon suosikkeja
  • Hugon toivelista
  • Hugon ominaisuudet
Hugo 🐉

Hugo 🐉

Hei, olen Hugo ja olen työskennellyt myymäläpäällikkönä zooplussalla vuoden. Olen vasta vuoden ikäinen, mutta minulla on ollut monia jännittäviä seikkailuja isoveljeni Harrien kanssa. Hän kutsuu minua myös pieneksi lohikäärmeeksi, koska törmään häneen aina. En voi vielä hengittää tulta, mutta sihinäni on jo priimaa.

Jos annan Harrielle tauon, tykkään hypätä ylös ja alas äitini päälle. Joskus jään halaamaan, mutta en liian pitkäksi aikaa. Sillä seuraava seikkailu odottaa jo terassilla: tutkin asioita, löydnä aarteita, nuuskin jälkiä ja jaan lelujani.

Hugo töissä

Concept for lifeJopa pakkaus on herkullinen 📦Concept for Life

Olen syönyt aikuisten ruokaa vuoden iästä lähtien - ja mitä voin sanoa? Kuten näette, se ei tehnyt minusta kypsempää, mutta se auttaa minua ylläpitämään ihannepainoani ja vähentämään karvapalloja. Concept for Life Indoor Cats on räätälöity minulle!

Lue lisää
Funny butterflyLentävä perhonen 🦋Kissanlelu

Tiedetään, että olen paras metsästäjä. Joten usko minua, kun sanon, että tämä perhonen sopii kaikille saalistajille todella hyvin! Funny Butterfly -kissalelu takaa minulle erityisen pitkän leikkihetken. Ja jos leikin liian villisti, korvaavia perhosia on kolme.

Lue lisää