Ted - mutaa rakastava labradorimme

Ted
  • Tietoja Tedistä
  • Tedin suosikit
  • Tedin toivelista
  • Tedin ominaisuudet
zooPets Ted Slider 1000x1000 INT

Ted 🐽

Olen työskennellyt tuotetestaajana ja sisältöpäällikkönä zooplussalla Hollannissa lähes kaksi vuotta. 3-vuotiaana minulla on jo kehittynyt todella hyvä gourmet-vatsa. Rakastan kaikkea mitä lattialla on. Herkkuja, purukumeja, pieniä oksia, kaikkea - Tedillä ei koskaan ole tarpeeksi. Kun en kehitä makuhermojani, suosikkini on hypätä veteen, vetää suuria oksia metsässä tai kiertyä tuoksuvaan mutalätäkköön.

Lempiruokani on "paljon ja anna minulle lisää". Lempileluni: "kaikki mitä minun ei tarvitse enää noutaa. " Olen jo labradorinnoutaja, se on jo tarpeeksi.


Tedin ominaisuudet


- Rotu: Labradorinnoutaja

- Paino: 33 kg

- Ikä: 3-vuotias

- Synnyinmaa: Itävalta

- Erikoisalat: Mudan vierityksen ja isojen oksien vetämisen mestari – minusta tulisi hyvä Branch manager. En koskaan syö ruokaani ilman lupaa, vaikka kuolaankin sen yli odotellessani.

Ted töissä

Wolf of wilderness Päivällisellä Tedin kanssa 🥩 Wolf of Wilderness

Toinen tassu vasemmalle, toinen oikealle - maistuu! Märkäruoka Wolf of Wilderness Green Fields käyttää vain yhtä proteiinilähdettä (lammasta), rikastettuna juurilla ja yrteillä. Maistan heti, ettei siinä ole säilöntä- tai väriaineita.

Kooa Korjaa turkin 🧴 kooa-Shampoo

Mutakylvyistäni on tulossa turhia, koska kooa pitää huolta turkista ja ihostani. Nyt ihoni ja turkkini ovat täydellisiä, joten otan mutakylpyjä nyt vain huvin vuoksi - en välitä mitä äiti sanoo. Siitä puheen ollen, kooa Sensitive Shampoo auttaa myös kutinaa vastaan!

Sleepy time Älä herätä nukkuvaa Tediä 💤 Sleepy Time -peti

1 sian korva, 2 sian korvaa, 3... Olen nälkäinen. Sleepy Time -koiransängyssä voin katsella omaa aluettani parvekkeelta. Erittäin paksun tyynyn takia nukahdan joskus ja haaveilen siankorvista. Olipa kylmä tai sataa, vettä hylkivä lämpösuoja on todellinen siunaus.


Käyttöehdot

*OVH = Suositeltu vähittäismyyntihinta ** tarkista ehdot ilmaisesta kotiinkuljetuksesta täältä .

333zooPistettä rekisteröinnistä
Uutiskirje
Uutiskirje
Valitse lemmikkisi

Toimituspalvelut

  • Posti

Seuraa zooplussaa

  • Appstore
  • Google play