Ted - mutaa rakastava labradorimme

Ted
All dogs

Kaikki koirat

Daisy

Daisy

Bruno

bruno

Balou

Balou

Ted

Ted

Amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Pepe

Pepe

Peanut

Peanut

Mala

Mala

Chewy

Chewy

  • Tietoja Tedistä
  • Tedin suosikit
  • Tedin toivelista
  • Tedin ominaisuudet
Ted 🐽

Ted 🐽

Olen työskennellyt tuotetestaajana ja sisältöpäällikkönä zooplussalla Hollannissa lähes kaksi vuotta. 3-vuotiaana minulla on jo kehittynyt todella hyvä gourmet-vatsa. Rakastan kaikkea mitä lattialla on. Herkkuja, purukumeja, pieniä oksia, kaikkea - Tedillä ei koskaan ole tarpeeksi. Kun en kehitä makuhermojani, suosikkini on hypätä veteen, vetää suuria oksia metsässä tai kiertyä tuoksuvaan mutalätäkköön.

Lempiruokani on "paljon ja anna minulle lisää". Lempileluni: "kaikki mitä minun ei tarvitse enää noutaa. " Olen jo labradorinnoutaja, se on jo tarpeeksi.

Ted töissä

Wolf of wildernessPäivällisellä Tedin kanssa 🥩Wolf of Wilderness

Toinen tassu vasemmalle, toinen oikealle - maistuu! Märkäruoka Wolf of Wilderness Green Fields käyttää vain yhtä proteiinilähdettä (lammasta), rikastettuna juurilla ja yrteillä. Maistan heti, ettei siinä ole säilöntä- tai väriaineita.

Lue lisää
KooaKorjaa turkin 🧴kooa-Shampoo

Mutakylvyistäni on tulossa turhia, koska kooa pitää huolta turkista ja ihostani. Nyt ihoni ja turkkini ovat täydellisiä, joten otan mutakylpyjä nyt vain huvin vuoksi - en välitä mitä äiti sanoo. Siitä puheen ollen, kooa Sensitive Shampoo auttaa myös kutinaa vastaan!

Lue lisää
Sleepy timeÄlä herätä nukkuvaa Tediä 💤Sleepy Time -peti

1 sian korva, 2 sian korvaa, 3... Olen nälkäinen. Sleepy Time -koiransängyssä voin katsella omaa aluettani parvekkeelta. Erittäin paksun tyynyn takia nukahdan joskus ja haaveilen siankorvista. Olipa kylmä tai sataa, vettä hylkivä lämpösuoja on todellinen siunaus.

Lue lisää