Bruno - zooplus-mentorimme

Bruno
  • Tietoja Brunosta
  • Brunon suosikit
  • Brunon toivelista
  • Brunon ominaisuudet
zooPets Bruno Slider 1000x1000 INT

Bruno 🎓

Hei, olen Bruno ja olen työskennellyt myyntijohtajana DACH-alueella + FR & BE 3 vuotta. Se on helppoa, koska olen matkoillani oppinut haukkumaan monilla kielillä. Rakastan vaellusta luonnossa ja kaikkien löytämieni vaellussauvojen poimimista. Vaikka olen käynyt läpi muutaman polvileikkauksen, olen silti erittäin hyvä vaelluskaveri.

Kun en ole vaeltamassa tai töissä, pidän rakastavasti huolta veljestäni ja näytän hänelle, kuinka kaunista koiran elämä voi olla. Hänellä on vielä paljon opittavaa, mutta yhdessä voimme tehdä sen.


Brunon ominaisuudet

- Rotu: Labradorinnoutaja-sekarotu

- Paino: 45 kg

- Ikä: 5-vuotias

- Synnyinmaa: Saksa

- Erityispiirteet: Olen erittäin vastuullinen sijaisveli ja autan veljeäni hallitsemaan kaikki tilanteet ja näyttämään hänelle kuinka kaunista koiraelämä voi olla.

Bruno töissä

Trixie Lammas, Bruno, Lammas 🐑 Koiranlelu

Raskaan kävelyn jälkeen mieluiten rentoudun Trixie-lammasleluni kanssa korissa ja odotan kunnes on aika syödä. Erikoispitkien ja pehmustettujen jalkojen ansiosta voin kuljettaa sitä myös kaikkialle mukanani. Vinku tarjoaa ehdottomasti vaihtelua!

Wild snacks Paikoillenne, valmiit...Herkku!! 🏁 Villi herkku

Wolf of Wilderness Snack - Wild Bites ovat ihanteellisia herkkuja pienelle nälälle - ja minulla on se usein! Saksassa valmistetut Bites-tuottet on valmistettu tuoreista yrteistä ja yhdestä proteiinilähteestä. Täysin ilman viljaa! Siksi ne ovat erityisen maukkaita ja helposti sulavia.

Käyttöehdot

*OVH = Suositeltu vähittäismyyntihinta ** tarkista ehdot ilmaisesta kotiinkuljetuksesta täältä .

333zooPistettä rekisteröinnistä
Uutiskirje
Uutiskirje
Valitse lemmikkisi

Toimituspalvelut

  • Posti

Seuraa zooplussaa

  • Appstore
  • Google play