Bruno - zooplus-mentorimme

Bruno
All dogs

Kaikki koirat

Daisy

Daisy

Bruno

bruno

Balou

Balou

Ted

Ted

Amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Pepe

Pepe

Peanut

Peanut

Mala

Mala

Chewy

Chewy

  • Tietoja Brunosta
  • Brunon suosikit
  • Brunon toivelista
  • Brunon ominaisuudet
Bruno 🎓

Bruno 🎓

Hei, olen Bruno ja olen työskennellyt myyntijohtajana DACH-alueella + FR & BE 3 vuotta. Se on helppoa, koska olen matkoillani oppinut haukkumaan monilla kielillä. Rakastan vaellusta luonnossa ja kaikkien löytämieni vaellussauvojen poimimista. Vaikka olen käynyt läpi muutaman polvileikkauksen, olen silti erittäin hyvä vaelluskaveri.

Kun en ole vaeltamassa tai töissä, pidän rakastavasti huolta veljestäni ja näytän hänelle, kuinka kaunista koiran elämä voi olla. Hänellä on vielä paljon opittavaa, mutta yhdessä voimme tehdä sen.

Bruno töissä

TrixieLammas, Bruno, Lammas 🐑Koiranlelu

Raskaan kävelyn jälkeen mieluiten rentoudun Trixie-lammasleluni kanssa korissa ja odotan kunnes on aika syödä. Erikoispitkien ja pehmustettujen jalkojen ansiosta voin kuljettaa sitä myös kaikkialle mukanani. Vinku tarjoaa ehdottomasti vaihtelua!

Lue lisää
Wild snacksPaikoillenne, valmiit...Herkku!! 🏁Villi herkku

Wolf of Wilderness Snack - Wild Bites ovat ihanteellisia herkkuja pienelle nälälle - ja minulla on se usein! Saksassa valmistetut Bites-tuottet on valmistettu tuoreista yrteistä ja yhdestä proteiinilähteestä. Täysin ilman viljaa! Siksi ne ovat erityisen maukkaita ja helposti sulavia.

Lue lisää