Pipa - meidän röyhkeä herkkuprinsessamme

Pipa
  • Tietoja Pipasta
  • Pipan suosikkeja
  • Pipan toivelista
  • Pipan ominaisuudet
zooPets Pipa Slider 1000x1000 INT

Pipa 🎀

Hei, nimeni on Pipa - kutsutaan myös herkkuprinsessaksi! Olen työskennellyt sisältöpäällikkönä ja tuotetestaajana nyt 2 vuotta. Maukkaan sisällön luominen on suosikkitehtäväni!

En halua muistella zooplussaa edeltävää aikaa. Pentuna minut hylättiin Unkarin kaduille.. onneksi eläinoikeusaktivistit löysivät minut ja pelastivat minut! Valoisa, hauska luonteeni sijoitusilmoituksessa lumosi heti perheeni ja niin muutin pian uuteen kotiini. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Sillä välin olen kehittynyt todelliseksi gourmetiksi ja tunnistan woof-efektin jokaisessa tuotteessa.. namia!

Pipan ominaisuudet

- Rotu: Puli-Schnauzer mix

- Paino: 15 kg

- Ikä: 3-vuotias

- Synnyinmaa: Unkari

- Rescue-tausta: löydetty yksinäisenä pentuna kadulta, pelastettu eläinsuojaan Ceglédissä (Unkari) marraskuussa 2019 eläinsuojelujärjestön "Fellengel in Not" toimesta.

Pipa bei der Arbeit

Rosies farm Kuin tuoreena isoäidin tilalta 🐷 Rosie's Farm

Rosie's Farm -ruoka sisältää paljon valikoituja sesongin hedelmiä ja vihanneksia sekä tuoretta lihaa - juuri sopivaa minun kaltaiselleni gourmet-prinsessalle! Tarjoanko sen seuraavalla yritysillallisella? Kuka tietää, lukuisat hännänheilaukset olisivat taattuja.

Zoolove Joka päivä hyvä teko ❤️ zoolove Soft-Snacks

Herkku hyvän asian puolesta? zooloven pehmeät herkut maistuvat vielä paremmalta! Koska niitä on helppo pureskella, voin napostella niitä harjoituksen aikana. 10 % tuotteen arvonlisäverottomasta myyntihinnasta menee eläinten hyvinvointiin. On tunnettu tosiasia, että jaettu ilo on kaksinkertainen ilo!

Käyttöehdot

*OVH = Suositeltu vähittäismyyntihinta ** tarkista ehdot ilmaisesta kotiinkuljetuksesta täältä .

333zooPistettä rekisteröinnistä
Uutiskirje
Uutiskirje
Valitse lemmikkisi

Toimituspalvelut

  • Posti

Seuraa zooplussaa

  • Appstore
  • Google play