Pipa - meidän röyhkeä herkkuprinsessamme

Pipa
  • Tietoja Pipasta
  • Pipan suosikkeja
  • Pipan toivelista
  • Pipan ominaisuudet
Pipa 🎀

Pipa 🎀

Hei, nimeni on Pipa - kutsutaan myös herkkuprinsessaksi! Olen työskennellyt sisältöpäällikkönä ja tuotetestaajana nyt 2 vuotta. Maukkaan sisällön luominen on suosikkitehtäväni!

En halua muistella zooplussaa edeltävää aikaa. Pentuna minut hylättiin Unkarin kaduille.. onneksi eläinoikeusaktivistit löysivät minut ja pelastivat minut! Valoisa, hauska luonteeni sijoitusilmoituksessa lumosi heti perheeni ja niin muutin pian uuteen kotiini. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Sillä välin olen kehittynyt todelliseksi gourmetiksi ja tunnistan woof-efektin jokaisessa tuotteessa.. namia!

Pipa bei der Arbeit

Rosies farmKuin tuoreena isoäidin tilalta 🐷Rosie's Farm

Rosie's Farm -ruoka sisältää paljon valikoituja sesongin hedelmiä ja vihanneksia sekä tuoretta lihaa - juuri sopivaa minun kaltaiselleni gourmet-prinsessalle! Tarjoanko sen seuraavalla yritysillallisella? Kuka tietää, lukuisat hännänheilaukset olisivat taattuja.

Lue lisää
ZooloveJoka päivä hyvä teko ❤️zoolove Soft-Snacks

Herkku hyvän asian puolesta? zooloven pehmeät herkut maistuvat vielä paremmalta! Koska niitä on helppo pureskella, voin napostella niitä harjoituksen aikana. 10 % tuotteen arvonlisäverottomasta myyntihinnasta menee eläinten hyvinvointiin. On tunnettu tosiasia, että jaettu ilo on kaksinkertainen ilo!

Lue lisää