Mala - yksisilmäinen merirosvomme

Mala
All dogs

Kaikki koirat

Daisy

Daisy

Bruno

bruno

Balou

Balou

Ted

Ted

Amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Pepe

Pepe

Peanut

Peanut

Mala

Mala

Chewy

Chewy

  • Tietoja Malasta
  • Malan suosikit
  • Malan toivelista
  • Malan ominaisuudet
Mala ☠️

Mala ☠️

Hei, olen Mala, yksisilmäinen zooplus-merirosvo, ja työskentelen zooplussalla Senior Inventory Managerina ja tuotetestaajana. Synnyin kadulla Kreikassa ja minulla oli paha silmätulehdus, minkä vuoksi minulla on nyt vain yksi silmä. Mutta ainoa silmä on salainen aseeni. Koska en kaipaa enää mitään muuta.

Kun purjehdin läpi toimiston, olen aina etsimässä aarteita ja välipaloja, kuten oikean merirosvon kuuluu. Ja tietysti aina korjaan onnistuneen sadon, jonka jaan mielelläni koiraystävieni kanssa. Suhtaudun edelleen hieman epäluuloisesti kissakollegoihini, mielestäni täällä tarvitaan vielä muutama tiiminrakennussessio.

Mala töissä

Wolf of wildernessRaaawrr - Herkkuja merirosvoille 🏴‍☠️Wolf of Wilderness

100 % lihaa, kalaa ja muita eläimenosia – siitä merirosvot pitävät eniten, arrr! Wolf of Wilderness - RAW Snacks -herkut pakastekuivataan hellävaraisesti, eivätkä ne sisällä viljaa, sokeria tai gluteenia. Uudelleensuljettavassa tölkissä otan niitä mielelläni mukaani avomerelle.

Lue lisää
Zoolovezooloven aarteenetsintä voi alkaa 🔍Aktivointimatto

Hajuaistini on erityisen vahva: löydän aina zooloven aktivointimattoon piilotetut herkut, vaikka se kestäisi kuinka kauan. Piilopaikat ovat todella fiksuja - silmukat, raidat, taskut, läpät... mikä todella hidastaa toimintaa. Liukumattoman pohjan ansiosta en koskaan menetä mitään!

Lue lisää