Peanut - meidän pieni monitoimilaite

Peanut
All dogs

Kaikki koirat

Daisy

Daisy

Bruno

bruno

Balou

Balou

Ted

Ted

Amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Pepe

Pepe

Peanut

Peanut

Mala

Mala

Chewy

Chewy

  • Tietoja Peanutista
  • Peanutin suosikit
  • Peanutin toivelista
  • Peanutin ominaisuudet
Peanut 🥜

Peanut 🥜

Hei, olen Peanut (Chihuahua) ja olen työskennellyt sisältöpäällikkönä ja tuotetestaajana zooplussalla 2 vuotta. Tarkkaan ottaen olen siis työskennellyt zooplussalla koko ikäni - olen vasta 2-vuotias. Siksi kukaan ei voi pettää minua välipalojen ja lelujen suhteen! Lounastauollani syön mieluiten sitä, mitä muut pitävät kiinnostavana.

Kissaveljeni Clooney työskentelee myös zooplussalla, mutta vain kotitoimistossa, joten kerron hänelle kaikki jännittävät tarinat ja seikkailut toimistosta kotona peiton alla. Äitimme ei saa häiritä meitä, se on kaikki erittäin salaista.

Peanut töissä

Rosie's Farm SnacksPienet sydämet sydämiensärkijälle 💘Rosie's Farm Snacks

Kokooni sopivat Rosie's Farm -herkut ovat juuri minulle tehtyjä! Lisäksi ne ovat viljattomia ja niissä on korkea lihapitoisuus, mihin äitini kiinnittää erityistä huomiota. Olenpa sitten liikkeellä tai harjoittelemassa temppuja – olen aina tarkkana ja valmis seuraavaan seikkailuun!

Lue lisää
PeanutPeanut seitsemännessä Flockessa ☁️Flocke-koiranpeti

Työpäivä tuotetestaajana voi olla aika uuvuttavaa! Rentoutuakseni makaan mieluiten Flocke-sängyssä, joka mukautuu täydellisesti vartalooni. Joten tunnen oloni todella turvalliseksi ja rentoudun melkein napin painalluksella. Jopa vanhemmat eläinkollegani rakastavat sitä!

Lue lisää