Tuemme yhdessä hädässä olevia eläimiä! 💚

Eläinten päivä

Suuret kiitokset osallistumisesta!

Eläinten päivänä 4.10. halusimme yhdessä asiakkaidemme kanssa tukea hyväntekeväisyysjärjestöjä ja eläinten turvakoteja sekä kiittä heitä heidän tekemästään hienosta työstä!

Lahjoitimme jokaista tilausta kohden 20 zooPistettä hyväntekeväisyyteen aikavälillä 4.-9.10.

Yhteensä keräsimme 1179.18 €!

Tämä lopullinen summa jaetaan kahden organisaation kesken: Turun Eläinsuojeluyhdistystä – Åbo Djurskyddsförening ry ja Eläinsuojeluyhdistys Kuura ry.

Turun Eläinsuojeluyhdistys – Åbo Djurskyddsförening ry

Oulun Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry

Turun Eläinsuojeluyhdistys – Åbo Djurskyddsförening ry, TESY on Suomen vanhin eläinsuojeluyhdistys, perustettu jo vuonna 1871. TESY ylläpitää Turussa Luonnonvaraisten eläinten hoitolaa ja ns. Kissataloa.

TESY:n toimintaan kuuluu uusien loppuelämän adoptiokotien etsiminen hylätyille ja haltuunotetuille lemmikeille. Järjestö myös hoitaa sairaita ja loukkaantuneita luonnoneläimiä päästettäväksi takaisin luontoon. Yhteistyö Turun ensi- ja turvakoti ry:n kanssa mahdollistaa väliaikaismajoituksen löytämisen väkivaltauhrien lemmikeille.

Turun Eläinsuojeluyhdistys ylläpitää omaa Eläinten Hätäkeskusta. He neuvovat, ohjeistavat ja pelastavat hädässä olevia eläinyksilöitä 24/7. Järjestön ELPA (eläinpelastusauto) on varustettu ja tiimi koulutettu hoitamaan vaativia eläinpelastustehtäviä.

Turun Eläinsuojeluyhdistys jakaa ruokaa ja tarvikkeita vähävaraisten lemmikkiomistajien lemmikeille.

Eläinsuojeluyhdistys Kuura ry

Eläinsuojeluyhdistys Kuura ry

Eläinsuojeluyhdistys Kuura ry ylläpitää eläinten turvakotia Kokemäellä ja pyrkii suojelemaan ja auttamaan kaikkia eläimiä lajiin katsomatta parhaan kykynsä mukaan.

Eläinsuojeluyhdistys Kuura on voittoa tavoittelematon järjestö, joka toimii täysin lahjoitusvaroin. Tilapäisinä asukkaina turvakodissa asuu sekä lemmikki- tuotanto- että luonnonvaraisia eläimiä. Tukemalla heidän varainhankintaa voit auttaa heitä auttamaan hädänalaisia eläimiä. Eläinsuojeluyhdistys Kuuran turvakoti käsittää 500 neliön eläintenhoitotilat sekä 4 hehtaaria ulkoilualuetta.

Tietoa Eläinten päivästä:

  • Päivän historia

  • Miten voin olla mukana auttamassa eläimiä?

Muita hyväntekeväisyysprojekteja:

Hyväntekeväisyysohjelmat eläinten hyväksi zooplussalla

Käyttöehdot

*OVH = Suositeltu vähittäismyyntihinta ** tarkista ehdot ilmaisesta kotiinkuljetuksesta täältä .

"Norm." = tuotteen alin hinta viimeisten 30 päivän aikana.

Toimituspalvelut

  • Posti

Seuraa zooplussaa

  • Appstore
  • Google play