❤ zoolove by zooplus: Autetaan yhdessä!

Pieni panostus – suuri vaikutus! Täältä löydät hyväntekeväisyystuotteemme:

zoolove

Hädässä olevien eläinten auttaminen on nyt helppoa! Uusi hyväntekeväisyysohjelmamme on nimeltään „zoolove by zooplus“, ja sen toimintaperiaate on erittäin yksinkertainen: 10% kaikkien zoolove-tuotteiden arvonlisäverottomasta myyntihinnasta lahjoitetaan suomalaiselle eläinten hyväntekeväisyysjärjestölle.

Ostaessasi zoolove-tuotteita et pelkästään hemmottele omaa lemmikkiäsi, vaan autat samalla myös huonommassa asemassa olevia eläimiä. Pienelläkin panostuksella voi olla suuri vaikutus!! Zoolove-valikoima on saatavilla ainoastaan zooplussalta ja se sisältää korkealaatuisia märkäruokia, herkkuja sekä erilaisia tarvikkeita kissoille ja koirille.

zoolove-avustuskohde:

Meri-Lapin Eläinsuojeluyhdistys

Vuoden 2024 ensimmäiseksi avustuskohteeksi on valikoitunut Meri-Lapin Eläinsuojeluyhdistys ry.

Lisätietoja yhdistyksestä voit lukea alta ja yhdistyksen kotisivuilta

Zooplus.fi auttaa Meri-Lapin eläinsuojeluyhdistys ry:tä sen hyväntekeväisyystyössä, ja lahjoittaa yhdistykselle 10 % kaikkien vuoden 2024 tammikuun ja kesäkuun välillä myytyjen zoolove-tuotteiden arvonlisäverottomasta liikevaihdosta!

Meri-Lapin Eläinsuojeluyhdistys ry on pääasiassa Kemi-Tornio-alueella toimiva voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on jakaa tietoa ja valistaa paikallisesti eläinten hyvinvoinnista ja hyvästä kohtelusta sekä auttaa kodittomia eläimiä. Neuvomme ja autamme myös luonnonvaraisiin eläimiin liittyvissä kysymyksissä sekä ylläpidämme Kemissä sijaitsevaa pieneläinhautausmaata. Toimialueeseemme katsomme kuuluvan myös Simon ja Tervolan, sekä viime vuosina toimintamme on laajentunut pohjoiseen Ylitorniolle ja Pelloon. 

Yhdistyksemme hoivissa on vuosittain arviolta 100 kissaa ja lisäksi muita eläimiä, pääasiassa koiria tai kaneja, keskimäärin 10 eläintä vuoden aikana. Kaikki eläimet asuvat sijaiskodeissa eli perheissä yhtenä perheenjäsenenä, kunnes oma loppuelämän koti löytyy. Yhdistyksellämme ei ole omaa löytöeläintaloa, toimimme hyvässä yhteistyössä paikallisen löytöeläintahon kanssa. Mikäli löytöeläimelle ei löydy omistajaa lakisääteisessä ajassa, eläin siirtyy yhdistyksellemme. Yhtäkään löytöeläintä emme lopeta sen vuoksi, että yhdistyksellä ei ole tilaa, sijaiskotipaikka löytyy aina. Mikäli eutanasiaan päädytään, se tehdään ainoastaan eläimen terveydentilan vuoksi/eläinsuojelullisista syistä. 

Löytöeläinten lisäksi yhdistykselle tulee eläimiä yksityishenkilöiltä, esimerkiksi viranomaisten, populaatioloukutusten, kuolinpesien tai muutoin ihmisten muuttuvien elämäntilanteiden kautta. Jälkimmäisissä tilanteissa autamme yhdistyksen resurssien mukaan. 

Toimintamme keskiössä ovat siis pääasiassa kissat, ja yhdistyksen suurin menoerä on eläinlääkärikulut. Jokainen eläin steriloidaan/kastroidaan, rokotetaan, sirutetaan, loishäädetään useampaan kertaan sekä hoidetaan muut mahdolliset vaivat, esim. hammasongelmat. Satunnaisotannalla teetämme vuosittain myös fiv-/felv-testit. Konkreettisen kenttätyön lisäksi teemme jatkuvaa varainkeruuta ja vastaanotamme lahjoituksia, sillä yhdistyksemme toimii täysin lahjoitusvaroin.

Aiemmat lahjoituskohteet ja -summat:

2023

 • (heinäkuu - joulukuu) Hyvinkään Eläinsuojeluyhdistys ry
 • (tammikuu - kesäkuu) Oulun Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry

Yhteensä 2022 - 5489,17 €

 • 3040,54 € (heinäkuu - joulukuu) Turun Eläinsuojeluyhdistys - Åbo Djurskyddsförening ry
 • 2448,63 € (tammikuu - kesäkuu) Eläinten Hyvinvointiyhdistys Lemmikki ry

Yhteensä 2021 - 8887,43 €

 •  6012,87 € (heinäkuu - joulukuu) Läntisen Uudenmaan eläinsuojeluyhdistys LUE ry
 •  2874,56 €  (tammikuu - kesäkuu) Kissakummit ry

Yhteensä 2020 - 6310,29 €

 • 4017,49 € (heinäkuu - joulukuu) Maukula ry
 • 2292,80 € (tammikuu - kesäkuu) Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry

Yhteensä 2019 - 6835,61 €

 • 1823,47 € (tammikuu - kesäkuu) Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys, LSEY ry
 • 5012,14 € (heinäkuu - joulukuu) Alavuden Seudun eläintiimi ry

Yhteensä 2018 - 4263,63 €

 • 2070,94 € (tammikuu - kesäkuu) Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys, PESU ry
 • 2192,69 € (heinäkuu - joulukuu) Lohjan Eläinsuojeluyhdistys, LESY ry

Yhteensä 2017 - 3401,45 €

 • 1398,96 € (tammikuu - kesäkuu) Vaasan kodittomien kissojen ystävät ry
 • 2002,49 € (heinäkuu - joulukuu) PoPoPet ry

Yhteensä 2016 - 2769,74 €

 • 1354,17 € (tammikuu - kesäkuu) Pelastetaan Koirat ry
 • 1415,57 € (heinäkuu - joulukuu) Seinäjoen seudun eläinsuojeluyhdistys ry

Yhteensä 2015 - 2808,43 €

 • 1265,01 € (helmikuu - kesäkuu) Rekku Rescue ry
 • 1543,42 € (heinäkuu - joulukuu) Kissojen suojelu ry

Me zooplussalla rakastamme lemmikkejä. Lemmikkien ystävänä tiedät varmasti mitä nelijalkainen perheenjäsenesi tarvitsee. Lämpimän sängyn, terveellistä ravintoa, liikuntaa ja ulkoilua, sekä ennen kaikkea rakastavan perheen. Kaikilla eläimillä ei kuitenkaan ole mahdollisuutta yhtä onnekkaaseen ja hyvään elämään. Lukuisat kulkukoirat ja -kissat, sekä hylätyt pieneläimet taistelevat elämästään päivittäin. Ne etsivät ravintoa kaikin keinoin, ja voivat vain uneksia lämpimästä ja turvallisesta kodista.

Jotkut hylätyistä lemmikeistä ovat sen verran onnekkaita, että ne päätyvät eläinten hyväntekeväisyysjärjestöjen hoiviin. Siellä niitä hoidetaan pääosin vapaaehtoistyön voimin ja näiden vapaaehtoisten avulla hylätyt lemmikit saavat tarvitsemansa hoidon ja ravinnon. Onnekkaimmat lemmikit saattavat jopa löytää uuden, rakastavan kodin, jossa ne voivat viettää mukavan ja terveellisen elämän, ja ennenkaikkea tuntea olonsa kotoisaksi ja välitetyksi.

Tukeaksemme edellämainittujen hyväntekeväisyysjärjestöjen toimintaa, zooplus perusti „zoolove by zooplus“ -ohjelman. Kehittämämme konsepti on erittäin yksinkertainen: Kymmenen prosenttia kaikken zoolove-tuotteiden arvonlisäverottomasta myyntihinnasta lahjoitetaan lyhentämättömänä eläinten hyväintekeväisyyteen. Kun ostat zoolove-tuotteita, et ainoastaan ilahduta lemmikkiäsi, vaan autat samalla aidosti pulassa olevia, paremmasta elämästä haaveilevia lemmikkejä.