Ostosten teko on helppoa

Ostosten teko zooplussalta on tehty mahdollisimman nopeaksi ja helpoksi, huolehtien kuitenkin samalla ostotapahtuman turvallisuudesta.

Yli 49 € tilaukset ilman toimituskuluja suoraan kotiovellesi

Delivery

Toimitamme yli 49 € tilaukset ilmaiseksi koko Suomen alueelle. Alle 49 € tilauksille toimituskulut ovat 4,99 €. Lisätietoja toimituskuluistamme löydät täältä

Turvallinen maksaminen

Save payment

Tietojenne siirto palvelimellemme tapahtuu SSL-suojauksella suojattua yhteyttä käyttäen ja käytämme tietojanne ainoastaan tilauksenne käsittelyyn. Lisätietoja maksutavoistamme löydät täältä

  • Maksu verkkopankissa
  • Visa Electron ja luottokortit:
  • Lasku (mahdollinen kahden tilauksen jälkeen)
  • PayPal 
  • Pankkisiirtomaksu

Kuinka vaihdan maksutapaa? Mene Oma zooplusaan. Vasemmassa palkissa klikkaa "henkilötiedot". Klikkaa kohdasta Maksutapa / Toimituspalvelu "Muokkaa asetuksia". Muutettuasi asetukset, klikkaa "Päivitä". Valitsemasi maksutapa tulee nyt automaattisesti, kun teet tilausta.

Suomenkielinen asiakaspalvelu

Contact

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiinne ja tiedusteluihinne nopeasti ja varmasti. Helpoiten tarvoitat asiakaspalvelumme yhteydenottolomakkeemme avulla.

Tuotevalikoimamme sisältää yli 8000 tuotetta

8.000 products

Tuotevalikoimamme ylittää laajuudessaan useimmat tavanomaiset lemmikkikaupat ja käsittää sekä päivittäistarvikkeita että erikoistuotteita.Tuotevalikoimaamme voit tutkia tarkemmin täällä.

Nopea tilausten käsittely

 Shipping

Tilauksesi käsitellään 24 h sisällä ostoksen tekohetkessä, ja se lähtee varastoltamme matkaan heti maksusuorituksen saatuamme. Tuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti 4-5 työpäivää maksun vastaanottamisesta. Tuotteilla on normaali 14 vuorokauden palautusoikeus. Tarkempaa tietoa toimitusehdoistamme löydät täältä.

Paljon erikoistarjouksia ja etuohjelmia

Offers and bonusprogram

Tarjoamme asiakkaillemme suuren määrän erilaisia erikoistarjouksia ja etuohjelmia. Lisää tietoa löydät täältä.