zooplus–sovellus

Sovellukseen
Ilmainen kotiintoimitus yli 49€ tilauksiin.**

Toimituskulut ja -aika

Toimitamme tilauksia Suomeen, Ruotsiin, Tanskaan ja Saksaan, sekä Baltian maihin. Minimitilauksen arvo on 19 € (+ toimituskulut). 

Toimituskulut:

Suomeen toimitettavista yli 49 € tilauksista emme veloita lainkaan toimituskuluja. Tilauksiin, joiden arvo on alle 49 €, lisätään toimituskulu, joka ilmenee alla olevasta taulukosta:

 

19-38,99 € 39-48,99 € yli 49,00 €
3,99 € 1,99 € ilmainen toimitus!

Lähetettävien tilausten maksimipaino on 31 kg pakettia kohden. Tilaukset, joiden kokonaispaino ylittää 31 kg, lähetetään kahdessa tai useamassa paketissa. Toimituslisämaksu jokaisesta lisäpaketista on 2,99 € per paketti. Toimitusmaksu alle 49 € arvoisista tilauksista riippuu tilauksen arvosta ja kulut ilmenevät yllä olevasta taulukosta.

Toimitusaika:

Tuotteiden toimitusajan näet alla olevasta taulukosta. Huomioithan, että toimitusaika voi vaihdella valitun maksutavan ja toimituskumppanin, sekä mahdollisten juhlapyhien vuoksi. Nopeiten saat toimituksen perille käyttämällä maksutapana Paytrail-, luottokortti- tai PayPal-maksua. Tällä hetkellä emme voi antaa tilauksille tarkkaa lähetys- ja toimitusaikaa tai lähettää tilauksia asiakkaan toivomana päivänä. 

Tilauspäivä 80 % paketeista
toimitetaan
Perillä aikaisintaan
Maanantai 4 - 7 päivässä Saman viikon perjantaina
Tiistai 5 - 7 päivässä Seuraavan viikon maanantaina
Keskiviikko 5 - 7 päivässä Seuraavan viikon maanantaina
Torstai 5 - 7 päivässä Seuraavan viikon tiistaina
Perjantai 6 - 7 päivässä Seuraavan viikon torstaina
Lauantai 6 - 7 päivässä Seuraavan viikon perjantaina
Sunnuntai 5 - 7 päivässä Seuraavan viikon perjantaina

 

Toimituskumppanit:

Toimituskumppaninamme toimivat Posti sekä DHL/Posti. Huomaa, että paketit, joissa toimituskumppaninamme toimii ainoastaan Posti, lähetetään suoraan Suomeen, joten ne eivät näy seurannassa ennen kuin ne saapuvat lajittelupisteeseen Suomessa. Tähän menee yleensä noin 3 päivää. Lisätietoa pakettien seurannasta löydät täältä.

Yhteistyökumppaneidemme palvelut on listattu alla. Huomaa kuitenkin, että niissä saattaa olla paikkakuntakohtaisia eroja tai poikkeustapauksia.

Posti

 • Ilmainen toimitus kun tilauksen arvo ylittää 49 €
 • Tilaukset lähetetään paketeissa joiden maksimipaino on 31 kg. Tilaukset, joiden kokonaispaino ylittää 31 kg, lähetetään kahdessa tai useamassa paketissa. Toimituslisämaksu jokaisesta lisäpaketista on 2,99 € per paketti.
 • Posti lähettää sinulle tekstiviestin/sähköpostin kun pakettisi on matkalla
 • Pakettisi saavuttua Suomeen, ilmenee toimituspäivä paketin seurannasta Postin sivuilta.
 • Kotiinkuljetus päiväsaikaan, 8-16:00 (yksi toimitusyritys)
 • Mikäli et ole paikalla, viedään paketti noudettavaksi Postin toimipisteeseen, josta voit noutaa pakettisi seitsemän päivän sisällä
 • Voit myös valtuuttaa Postin jättämään paketin oven taakse ilman kuittausta tai viemään paketin lähelläsi sijaitsevaan pakettiautomaattiin tai Postin palvelupisteeseen. Huomioithan, että mikäli valuutat Postin jättämään paketin ilman kuittausta, olet vastuussa mikäli paketti katoaa jättöpaikalta. Huomiothan myös, että taloyhtiöt saattavat kieltää pakettien jätön yleisiin tiloihin.
 • Mikäli sinulla on Postin Oma Noutopiste-palvelu valittuna, ohjautuu lähetys automaattisesti Oma Noutopiste-palvelun mukaisesti. Sillon tekstiviesti/sähköpostikyselyä ei lähetetä lainkaan. Automaatin mitat on 59 x 60 x 36 cm. Mikäli pakettisi on suurempi, toimitetaan se automaattisesti Postiin .

DHL/Posti

 • Ilmainen toimitus kun tilauksen arvo ylittää 49 €
 • Tilaukset lähetetään paketeissa joiden maksimipaino on 31 kg. Tilaukset, joiden kokonaispaino ylittää 31 kg, lähetetään kahdessa tai useamassa paketissa. Toimituslisämaksu jokaisesta lisäpaketista on 2,99 € per paketti.
 • Kotiinkuljetus päiväsaikaan, 8-16:00 (yksi toimitusyritys)
 • Mikäli et ole paikalla, viedään paketti noudettavaksi Postin toimipisteeseen, josta voit noutaa pakettisi seitsemän päivän sisällä

Huomioithan, että toimituskumppanimme saattaa haluta tavoitella sinua puhelimitse sopiakseen toimitusajan. Ilmoitathan siksi puhelinnumerosi tilauksesi yhteydessä.


Pidätämme oikeuden muuttaa valittua toimituskumppania. Poikkeutilanteissa, kuljettajana saattaa tästä syystä toimia myös GLS. GLS ei tee kotiinkuljetuksia. Takaamme kuitenkin toimitusehtojemme mukaisesti yhden kotiinkuljetusyrityksen jokaiselle paketille, joten mikäli toimittajana on GLS, voit tilata kotiinkuljetuksen suoraan Postilta. Postin kuljetusmaksu on 11 € ja hyvitämme sen kuittia vastaan.

Maa Toimitusmaksu Ilmainen toimitus tilauksille, joiden arvo on yli Toimituspalvelu
Suomi 3,99 € 49,00 € No preference , Posti
Latvia 4,99 € 69,00 € No preference , Itella
Liettua 4,99 € 69,00 € No preference , Itella
Ruotsi 4,99 € GLS , DPD , No preference
Saksa 4,99 € 49,00 € DHL , GLS , No preference
Tanska 4,99 € 49,00 € DPD , No preference
Viro 4,99 € 69,00 € No preference , Itella

*Huomioithan, että mikäli valuutat Postin jättämään paketin ilman kuittausta, olet vastuussa mikäli paketti katoaa jättöpaikalta