zooplus-säästöohjelman käyttöehdot

Zooplussan asiakkaan ja zooplus AG:n („zooplus“) säästöohjelmaa („Säästöohjelma“) koskevat sopimuksen solmimisajankohtana seuraavat säännöt:

1. Osallistuminen

Säästöohjelma on suunnattu valikoiduille, täysi-ikäisille asiakkaille, jotka ovat rekisteröityneet verkkokaupan www.zooplus.fi („Verkkokauppa“) asiakkaiksi suomalaisella toimitusosoitteella . Asiakkaan on ilmoitettava rekisteröityessään todelliset ja kaikki pyydetyt henkilökohtaiset tietonsa. Asiakas on velvollinen käsittelemään henkilökohtaisia kirjautumistietojaan luottamuksellisesti ja olemaan antamatta niitä kolmannen osapuolen vääriin käsiin.

Säästöohjelmaan kutsuttavat asiakkaat valitsee zooplus.

2. Sopimuksen tekeminen

Zooplussan valitseman asiakkaan tilausnäkymässä „Esikatselu“ näkemä säästöohjelma ei vielä sido mihinkään. Asiakas tekee sitovan tilauksen vasta valitsemalla haluamansa säästöohjelman ja painettua „Tee tilaus“-painiketta. Asiakas saa tällöin automaattisen vahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta ja muiden tuotteiden ostamisen yhteydessä tilatusta säästöohjelmasta sähköpostitse (tilausvahvistus). Automaattinen tilausvahvistus ei vielä merkitse ostotarjouksen hyväksymistä

Sopimus astuu zooplussan puolelta voimaan, kun zooplus aktivoi asiakkaan tilaaman säästöohjelman lähettämällä toisen sähköpostiviestin (säästöohjelman tilausvahvistus).

Jos tilaus maksetaan ennakkomaksuna, astuu se voimaan zooplussan puolelta jo maksutietojen lähettämisen jälkeen. Asiakas saa maksutiedot 24 tunnin kuluessa tilauksen lähettämisestä.

3. Säästöohjelma

4. Peruuttamisoikeus

Kuluttajilla on 14:n päivän peruuttamisoikeus. Kuluttajiksi luokitellaan jokainen luonnollinen henkilö, joka hankkii kulutushyödykkeen pääasiassa muuhun tarkoitukseen kuin harjoittamaansa elinkeinotoimintaa varten. Peruuttamisoikeuteen pätevät alla kerrotut ehdot. Jos tarvitset lisätietoa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Peruuttamisoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa syytä ilmoittamatta tilauksensa 14 päivän sisällä. Peruuttamisoikeuden määräaika lasketaan siitä päivästä lähtien, jona asiakas saa tämän tiedon pysyvällä välineellä, mutta ei ennen sopimuksen toimeenpanoa eikä ennen kuin ilmoittamisvelvollisuutemme direktiivin (BGB) 246 artiklan 2 kohta 1 ja artiklan 1 kohdat 7-12, 15 ja 19 sekä direktiivin 248 artiklan 13 kohta 1 mukaiset ehdot täyttyvät. Määräajassa peruuttamiseen riittää peruuttamisilmoituksen lähettäminen eräpäivään mennessä säilytettävää asiakirjaa (esim. kirje, fax, sähköposti) käyttäen.

Peruttamisilmoitus osoitetaan:

zooplus AG

Sonnenstraße 15

80331 München

Saksa

Peruuttamismenettely

Peruuttamismenettelyssä molemmat osapuolet palauttavat vastaanottamansa edut. Sinulla on velvollisuus palauttaa palvelun peruuttamiseen mennessä saamasi etu takaisin, mikäli sopimuksessasi on viitattu tähän ja olet nimenomaan toivonut sopimuksen toimeenpanoa meidän puoleltamme ennen peruuttamisoikeuden päättymistä. Jos olet velvollinen edun palauttamiseen, saatat joutua maksamaan sopimusehtojen mukaisesti peruuttamista edeltävältä ajanjaksolta. Peruuttamisoikeus päättyy ennenaikaisesti, jos sopimus on nimenomaisesta pyynnöstäsi toteutunut molempien osapuolten puolelta kokonaisuudessaan ennen peruuttamista. Hyvitykset on maksettava 30 päivän kuluessa. Määräaika alkaa asiakkaan puolelta peruuttamisilmoituksen lähettämisestä ja meidän puolellamme sen vastaanottamisesta.

Peruuttamisoikeuden loppu

5. Tietosuoja

Zooplus ottaa asiakkaidensa tietoturvallisuuden vakavasti. Täältä saat tarkempaa tietoa noudattamistamme turvallisuusstandardeista.

6. Irtisanominen

a. Asiakas voi iritisanoa säästöohjelmansa välittömästi milloin tahansa ilman perusteluja. Irtisanomisesta voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen service@zooplus.fi tai postitse. Jo maksettua hintaa säästöohjelmasta ei hyvitetä.

b. Zooplussalla on oikeus irtisanoa säästöohjelma välittömästi, mikäli siihen on hyvät perusteet. Irtisanomisperusteeksi sopii, jos asiakas

  • rikkoo näitä osallistumis- ja sopimusehtoja vastaan,

  • antaa kokonaisuudessaan tai osittain vääriä tietoja.

Irtisanominen tapahtuu sähköisesti. Lähettämällä irtisanomisilmoituksen zooplus lakkauttaa asiakkaan säästöohjelman.

Käytä tarkoitukseen yhteydenottolomakettamme.

7. Sopimusehtojen muutokset

Zooplussalla on oikeus muuttaa tai laajentaa yksipuolisesti säästöohjelman sopimusehtoja, mikäli se on tarpeellista myöhempien vaikeuksien ja oikeudellisten tai teknisten syiden vuoksi ja asiakkaalle annetaan tieto asiasta.

Zooplus ilmoittaa muuttuneista säännöistä asiakkailleen sähköpostitse. Muutoksesta tulee osa sopimusta, mikäli asiakas ei kahden viikon sisällä muutosilmoituksesta peruuta kirjallisesti sopimusta.

8. Myyjäyrityksen tiedot

zooplus AG
Sonnenstraße 15
80331 München, Saksa
Johtokunta:
Dr. Cornelius Patt
Andreas Maueröder
Dr. Mischa Ritter

Yrityksen toimipaikka: München, Saksa
Münchenin käräjäoikeus, HRB 125080

USt-IdNr. DE 200 164 421

9. Asiakaspalvelu

Tavoitat asiakaspalvelumme:

Puhelimitse suomeksi numerosta +358 942 550 111. Palvelemme ma-pe 08:00 - 18:00 (suljettu juhlapyhinä).

Yhteydenottolomakkella

10. Loppulauselma

Vaikka jokin näistä ehdoista ei pätisi tai lakkaisi pätemästä, muu sopimus ei silti mitätöidy. Virheelliset tai puuttuvat säädökset korvataan kulloinkin voimassa olevilla lakisäädöksillä.

Noudatamme Suomen lakia ja YK:n yleissopimuksen kansainvälistä kauppaa koskevia säädöksiä (CISG). Tätä ohjeistusta noudatetaan vain niiltä osin, kun se ei ole ristiriidassa asiakkaan tilauksen aikaisen vakinaisen asuinmaan lain pakottavien säännösten kanssa.

Lisäksi yleiset sopimusehdot koskevat kaikkia tilauksia ja toimituksia zooplus AG:n, Sonnenstrasse 15, 80331 München, Saksa (jäljempänä: zooplus) ja sen www.zooplus.fi-verkkokaupan asiakkaiden välillä. Yleiset ehdot löydät täältä.

11.Tulostettava versio osallistumisehdoista

Klikkaamalla linkkiä Tulostettava AGB, saat tulostettavan version näistä osallistumisehdoista. Voit joko printata sen tai tallentaa paikallisesti.

Päivämäärä: 23.7.2021

Käyttöehdot

*OVH = Suositeltu vähittäismyyntihinta ** tarkista ehdot ilmaisesta kotiinkuljetuksesta täältä .

333zooPistettä rekisteröinnistä
Uutiskirje
Uutiskirje
Valitse lemmikkisi

Toimituspalvelut

  • Posti

Seuraa zooplussaa

  • Appstore
  • Google play