zooplus-säästöohjelman käyttöehdot

Zooplussan asiakkaan ja zooplus AG:n („zooplus“) säästöohjelmaa („Säästöohjelma“) koskevat sopimuksen solmimisajankohtana seuraavat säännöt:

1. Osallistuminen

Säästöohjelma on suunnattu valikoiduille, täysi-ikäisille asiakkaille, jotka ovat rekisteröityneet verkkokaupan www.zooplus.fi („Verkkokauppa“) asiakkaiksi suomalaisella toimitusosoitteella . Asiakkaan on ilmoitettava rekisteröityessään todelliset ja kaikki pyydetyt henkilökohtaiset tietonsa. Asiakas on velvollinen käsittelemään henkilökohtaisia kirjautumistietojaan luottamuksellisesti ja olemaan antamatta niitä kolmannen osapuolen vääriin käsiin.

Säästöohjelmaan kutsuttavat asiakkaat valitsee zooplus.

2. Sopimuksen tekeminen

Zooplussan valitseman asiakkaan tilausnäkymässä „Esikatselu“ näkemä säästöohjelma ei vielä sido mihinkään. Asiakas tekee sitovan tilauksen vasta valitsemalla haluamansa säästöohjelman ja painettua „Tee tilaus“-painiketta. Asiakas saa tällöin automaattisen vahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta ja muiden tuotteiden ostamisen yhteydessä tilatusta säästöohjelmasta sähköpostitse (tilausvahvistus). Automaattinen tilausvahvistus ei vielä merkitse ostotarjouksen hyväksymistä

Sopimus astuu zooplussan puolelta voimaan, kun zooplus aktivoi asiakkaan tilaaman säästöohjelman lähettämällä toisen sähköpostiviestin (säästöohjelman tilausvahvistus).

Jos tilaus maksetaan ennakkomaksuna, astuu se voimaan zooplussan puolelta jo maksutietojen lähettämisen jälkeen. Asiakas saa maksutiedot 24 tunnin kuluessa tilauksen lähettämisestä.

3. Säästöohjelma

3.1 Yleistä

Säästöohjelma on maksullinen alennusohjelma, jonka voi ostaa vain tuotetilauksen yhteydessä. Asiakas saa säästöohjelmassa ostoksensa jälkeen perusalennuksen tilauksistaan zooplus.fi-verkkokaupassa säästöohjelmassa määritetyn ajanjakson aikana. Lisäksi valitun säästöohjelman mukaisesti asiakas saa valituista tuoteryhmistä tai tuotemerkeistä kiinteän alennuksen (premium-alennus) säästöohjelmassa sovitun ajanjakson aikana. Perusalennusta ei lisätä valittujen tuoteryhmien tai tuotemerkkien kiinteään premium-alennukseen.

Säästöohjelma on suunnattu ainoastaan yksityisasiakkaille kotitalouskäyttöön. Siksi asiakas voi tilata tuotteita säästöohjelmaa käyttäen vuodessa yhteensä korkeintaan 2500 EUR,- arvosta (lukuun ottamatta toimituskuluja ja ennen alennusten vähentämistä). Tuotteiden tilaaminen kaupalliseen käyttöön on kielletty. Zooplus pidättää oikeuden olla hyväksymättä sopimuksia, jotka vaikuttavat olevan tavaroiden kaupallista jälleenmyyntiä varten.

Valittu säästöohjelma on sidottu siihen zooplus-asiakastiliin, jolle se on tilattu. Säästöohjelmaa ei voi siirtää toiselle asiakastilille. Säästöohjelmalla voi tilata tuotteita ainoastaan Suomeen. Säästöohjelma on voimassa ainoastaan siinä zooplus-kaupassa, josta se on ostettu. Kutakin asiakastiliä kohden voidaan avata vain yksi säästöohjelma.

3.2 Alennus, alennuksen pidättäminen

Alennus vähennetään automaattisesti valikoidun säästöohjelman mukaisesti verkkokaupassamme. Alennus vähennetään ennen toimituskulujen lisäämistä.

Säästöohjelman antamaa alennusta ei voi yhdistää kuponkeihin tai muihiin asiakastilikohtaisiin alennuksiin.

Säästöohjelman antamaa alennussummaa ei hyvitetä käteisenä.

Säästöohjelma-alennus ei koske niitä tuotteita verkkokaupassamme, jotka on merkitty alennukseen oikeuttamattomiksi. Zooplussalla on oikeus sulkea yksittäisiä tuotteita alennuksen ulkopuolelle syytä ilmoittamatta.

3.3 Voimassaoloaika

Voimassaoloaika on ilmoitettu valitun säästöohjelmavaihtoehdon tiedoissa, ja säästöohjelma päättyy automaattisesti voimassaoloajan umpeuduttua. Asiakkaalle ilmoitetaan nykyisen säästöohjelman voimassaolon päättymisestä hänen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen aikaisintaan 42 päivää ennen säästöohjelman loppumista sekä säästöohjelman loppumispäivänä. Säästöohjelmaa voi jatkaa vain, jos zooplus tarjoaa tätä vaihtoehtoa asiakkaalle. Zooplussalla ei ole sopimuksen jatkamiseen velvollisuutta.

3.4 Hinnat ja toimituskulut

Voimassa ovat tilaushetkellä voimassa olevat hinnat. Hintoihin sisältyy Saksan arvonlisävero.

Säästöohjelman tilaamisesta itsessään ei aiheudu toimituskuluja.

3.5 Maksu, voimassaolo, erääntyminen

Säästöohjelman voi maksaa millä tahansa maksutavalla, jonka olet valinnut koko tuotetilauksen maksamiseen verkkokaupassamme.

Säästöohjelman voi maksaa luottokortilla, Paypalilla, pankkisiirtona tai laskulla. Zooplus pidättää oikeuden hyväksyä yksittäistapauksissa vain tiettyjä maksutapoja.

  • Luottokortilla maksaminen

    Luottokortilla maksaessa summa veloitetaan viikon kuluessa säästöohjelman lähettämisestä.
  • Laskulla maksaminen

    Laskulla maksava asiakas on velvollinen maksamaan laskun osoittaman summan 14 vrk sisällä säästöohjelman vastaanottamisesta. Maksuaika lasketaan siitä, kun zooplus vastaanottaa maksun.

  • PayPalilla maksaminen

  • Ennakkomaksuna maksaminen

Ennakkomaksulla maksaessa laskun summa on maksettava tilisiirtona 7 vrk kuluessa maksutietojen saamisesta alla olevalle tilille. Maksuaika lasketaan maksun saapumisesta zooplussan tilille. Jos maksua ei ole maksettu 7 vrk kuluessa, tilaus peruuntuu automaattisesti.

Jos asiakas maksaa laskunsa myöhässä, zooplussalla on oikeus lisätä laskuun myöhästymiskulut. Asiakkaalla on velvollisuus osoittaa, ettei myöhästymisestä ole aiheutunut lainkaan tai merkittävää vahinkoa.

Pankkiyhteys suomalaisille asiakkaille:

zooplus AG

Nordea Pankki Suomi Oyj

IBAN.: FI 3118 2030 0003 2003

SWIFT (BIC): NDEAFIHH

Lue täältä lisää  tietosuojasta ja turvallisuudesta sekä maksuehdoista. Tietoa maksuvaihtoehdoista eri maihin saat täältä.

3.6 Tietoa säästöohjelman tilasta

„Oma zooplus“ –sivulta saat milloin tahansa tietoa säästöohjelmastasi.

4. Peruuttamisoikeus

Kuluttajilla on 14:n päivän peruuttamisoikeus. Kuluttajiksi luokitellaan jokainen luonnollinen henkilö, joka hankkii kulutushyödykkeen pääasiassa muuhun tarkoitukseen kuin harjoittamaansa elinkeinotoimintaa varten. Peruuttamisoikeuteen pätevät alla kerrotut ehdot. Jos tarvitset lisätietoa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Peruuttamisoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa syytä ilmoittamatta tilauksensa 14 päivän sisällä. Peruuttamisoikeuden määräaika lasketaan siitä päivästä lähtien, jona asiakas saa tämän tiedon pysyvällä välineellä, mutta ei ennen sopimuksen toimeenpanoa eikä ennen kuin ilmoittamisvelvollisuutemme direktiivin (BGB) 246 artiklan 2 kohta 1 ja artiklan 1 kohdat 7-12, 15 ja 19 sekä direktiivin 248 artiklan 13 kohta 1 mukaiset ehdot täyttyvät. Määräajassa peruuttamiseen riittää peruuttamisilmoituksen lähettäminen eräpäivään mennessä säilytettävää asiakirjaa (esim. kirje, fax, sähköposti) käyttäen.

Peruttamisilmoitus osoitetaan:

zooplus AG

Sonnenstraße 15

80331 München

Saksa

Peruuttamismenettely

Peruuttamismenettelyssä molemmat osapuolet palauttavat vastaanottamansa edut. Sinulla on velvollisuus palauttaa palvelun peruuttamiseen mennessä saamasi etu takaisin, mikäli sopimuksessasi on viitattu tähän ja olet nimenomaan toivonut sopimuksen toimeenpanoa meidän puoleltamme ennen peruuttamisoikeuden päättymistä. Jos olet velvollinen edun palauttamiseen, saatat joutua maksamaan sopimusehtojen mukaisesti peruuttamista edeltävältä ajanjaksolta. Peruuttamisoikeus päättyy ennenaikaisesti, jos sopimus on nimenomaisesta pyynnöstäsi toteutunut molempien osapuolten puolelta kokonaisuudessaan ennen peruuttamista. Hyvitykset on maksettava 30 päivän kuluessa. Määräaika alkaa asiakkaan puolelta peruuttamisilmoituksen lähettämisestä ja meidän puolellamme sen vastaanottamisesta.

Peruuttamisoikeuden loppu

5. Tietosuoja

Zooplus ottaa asiakkaidensa tietoturvallisuuden vakavasti. Täältä saat tarkempaa tietoa noudattamistamme turvallisuusstandardeista.

6. Irtisanominen

a. Asiakas voi iritisanoa säästöohjelmansa välittömästi milloin tahansa ilman perusteluja. Irtisanomisesta voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen service@zooplus.fi tai postitse. Jo maksettua hintaa säästöohjelmasta ei hyvitetä.

b. Zooplussalla on oikeus irtisanoa säästöohjelma välittömästi, mikäli siihen on hyvät perusteet. Irtisanomisperusteeksi sopii, jos asiakas

  • rikkoo näitä osallistumis- ja sopimusehtoja vastaan,

  • antaa kokonaisuudessaan tai osittain vääriä tietoja.

Irtisanominen tapahtuu sähköisesti. Lähettämällä irtisanomisilmoituksen zooplus lakkauttaa asiakkaan säästöohjelman.

Käytä tarkoitukseen yhteydenottolomakettamme.

7. Sopimusehtojen muutokset

Zooplussalla on oikeus muuttaa tai laajentaa yksipuolisesti säästöohjelman sopimusehtoja, mikäli se on tarpeellista myöhempien vaikeuksien ja oikeudellisten tai teknisten syiden vuoksi ja asiakkaalle annetaan tieto asiasta.

Zooplus ilmoittaa muuttuneista säännöistä asiakkailleen sähköpostitse. Muutoksesta tulee osa sopimusta, mikäli asiakas ei kahden viikon sisällä muutosilmoituksesta peruuta kirjallisesti sopimusta.

8. Myyjäyrityksen tiedot

zooplus AG
Sonnenstraße 15
80331 München, Saksa
Johtokunta:
Geoffroy Lefebvre
Steffen Schüller

Yrityksen toimipaikka: München, Saksa
Münchenin käräjäoikeus, HRB 125080

USt-IdNr. DE 200 164 421

9. Asiakaspalvelu

Tavoitat asiakaspalvelumme:

Puhelimitse suomeksi numerosta +358 942 550 111. Palvelemme ma-pe 08:00 - 18:00 (suljettu juhlapyhinä).

Yhteydenottolomakkella

10. Loppulauselma

Vaikka jokin näistä ehdoista ei pätisi tai lakkaisi pätemästä, muu sopimus ei silti mitätöidy. Virheelliset tai puuttuvat säädökset korvataan kulloinkin voimassa olevilla lakisäädöksillä.

Noudatamme Suomen lakia ja YK:n yleissopimuksen kansainvälistä kauppaa koskevia säädöksiä (CISG). Tätä ohjeistusta noudatetaan vain niiltä osin, kun se ei ole ristiriidassa asiakkaan tilauksen aikaisen vakinaisen asuinmaan lain pakottavien säännösten kanssa.

Lisäksi yleiset sopimusehdot koskevat kaikkia tilauksia ja toimituksia zooplus AG:n, Sonnenstrasse 15, 80331 München, Saksa (jäljempänä: zooplus) ja sen www.zooplus.fi-verkkokaupan asiakkaiden välillä. Yleiset ehdot löydät täältä.

11.Tulostettava versio osallistumisehdoista

Klikkaamalla linkkiä Tulostettava AGB, saat tulostettavan version näistä osallistumisehdoista. Voit joko printata sen tai tallentaa paikallisesti.

Päivämäärä: 23.7.2021