Erikoisravinto – näin vastaat lemmikkisi ravitsemustarpeisiin!

Erikoisruoat

Erityisruokavalioiden tarkoitus on ennaltaehkäistä ja tukea lemmikisi erityistarpeita

Erityisruokavalioiden tarkoitus on ennaltaehkäistä ja tukea lemmikisi erityistarpeita niin, että se voi olla elämänsä supersankari joka päivä. Ei epämukavuutta, ei huonoja päiviä, vain elämäniloa ja todellista voimaa... Ja kaikki tämä on mahdollista suosikkimerkkien tasapainoisen ja hyvin kehitettyjen täysravintojen ansiosta.

Näin yksinkertaisesti se toimii:

  • Osta erikoisravintoa alla olevilta merkeiltä*
  • Syötä kuponkikoodi BRANDS10 ostoskoriin 
  • 10 % alennus vähennetään automaattisesti sovituilta merkeiltä!

* Alennus koskee tuotemerkkejä: Concept for life Veterinary Diet, Smilla Veterinary Diet ja Rocco Diet care. Kampanja on voimassa 28.02.2023 asti. Kuponkikoodia ei voi yhdistää muihin kuponkikoodeihin.

Kokeile näitä

Eläinlääkäriruoka tuotemerkit EU:ssa

Commission regulation
On olemassa monia erinomaisia eläinlääkäriruoka tuotemerkkejä. Mistä tiedät, voiko niihin luottaa? EU-lainsäädäntö asettaa korkeat standardit eläinlääkinnällisten elintarvikkeiden tuotannolle. Voidakseen tuottaa ruokavalioon tarkoitettua lemmikkieläinten ruokaa, tuotemerkkien on osoitettava, että "kyseisen rehun erityinen koostumus täyttää kulloinkin vaaditun erityisen ravitsemustarkoituksen ja ettei sillä ole haitallisia vaikutuksia eläinten terveyteen, ihmisten terveyteen, ympäristöön tai eläinten hyvinvointiin .” (Asetus (EY) N:o 767/2009, 13. heinäkuuta 2009, ja komission asetus (EU) 2020/354, 4. maaliskuuta 2020).

Concept For Life Veterinary Diet - kissa:

Concept for life veterinary diet kissa

Concept for Life Veterinary Diet ruoat on kehitetty erityisesti kissoille, joilla on tiettyjä yleisiä sairauksia. Erilaiset ruoat voivat tukea kissan terveyttä. Keskustelethan aina eläinlääkärin kanssa lemmikillesi sopivasta ruokavaliosta, jos kissasi kärsii pitkäaikaissairaudesta. Concept for Life Veterinary Diet - erikoisravinnot kissallesi

Märkä- & kuivaruoat ► 

Bestseller

Concept for Life Veterinary Diet - koira:

Concept for life veterinary koira

Concept for Life Veterinary Diet -koiranruoka on suunniteltu koirille, joilla on tiettyjä yleisiä sairauksia. Concept for Life Veterinary Diet -koiranruoat voivat tukea koirasi terveyttä. Keskustelethan aina eläinlääkärin kanssa lemmikillesi sopivasta ruokavaliosta, jos koirasi kärsii pitkäaikaissairaudesta. Concept for Life Veterinary Diet - erikoisravinnot koirallesi

Märkä- & kuivaruoat ►

Bestseller

Smilla Veterinary Diet:

Smilla veterinary diet

Smilla Veterinary Diet on täysravinto, joka on suunniteltu erityisesti vastaamaan kissojen tarpeita, joilla on herkkyyksiä tai tiettyjä sairauksia. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä eläinlääkärin kanssa ja jokainen herkullinen resepti tarjoaa kissallesi tasapainoisen aterian.

Märkä- & kuivaruoat ►     

Bestseller

Rocco Diet Care:

Rocco diet care

Rocco Diet Care on lihapohjainen täysruokalaji koiran märkäruokaa erityisiin ravitsemuksellisiin tarpeisiin. Nyt intoleranssista, allergiasta tai ylipainosta kärsivien Roccon ystävien ei tarvitse jättää väliin lihaisaa suosikkiruokaansa! Tämä herkullinen ruoka on valmistettu huolellisesti valituista aineksista. Rocco - lihainen ateria!

Märkäruoat ►

Bestseller

Käyttöehdot

*OVH = Suositeltu vähittäismyyntihinta ** tarkista ehdot ilmaisesta kotiinkuljetuksesta täältä .

"Norm." = tuotteen alin hinta viimeisten 30 päivän aikana.

Toimituspalvelut

  • Posti

Seuraa zooplussaa

  • Appstore
  • Google play