Joko tiedät "varjellut salaisuutemme"?

Joko tiedät "varjellut salaisuutemme"

Pssst! Haluatko kuulla lisää herkullisia salaisuuksia?

Dog

Ajoittain on hankala löytää nirsolle ja erityisruokavaliota noudattaville koirille sopivaa ruokaa. Täältä löydät valikoiman tuotemerkkejä, jotka sopivat kaikkiin makuihin ja tarpeisiin. Koirasi nauttii enemmän ateria ateriaalta!

Luonnonmukaista ruokaa

Natural Food

Psst! Oletko kuullut, että täysin luonnollisen ravinnon valitseminen koirallesi tarkoittaa, että voit olla varma, että tarjoat ravinnon, joka ei sisällä keinotekoisia lisäaineita tai kemikaaleja. Ruoka on myös valmistettu vain luonnollisista ainesosista, mikä voi olla erittäin hyödyllistä terveellisten elämäntapojen edistämisessä!

Tutustu suosikkeihimme nyt!

Zooplus Bio► Lukullus

Viljattomia tuotemerkkejä

Grain free

Psst! Oletkin ehkä jo kuullut viljattoman ravinnon hyödylllisistä puolista. Mikset nyt kokeilisi herkullista viljatonta ja hypoallergista ruokavaliota, joka on täydellinen koirille, joilla on herkkä ruoansulatusjärjestelmä?

Tutustu viljattomiin brändeihimme nyt!

Rosie's Farm► Rocco Meal Time► Greenwoods► Purizon► Wolf of Wilderness►

Erikoisruokavalio

Special Needs

Psst! Jos koirallasi on diagnosoitu sairaus, joka vaatii erikoisruokavaliota, voi ruokien hankinta tulla nopeasti kalliiksi. Meidän suosittelemilla tuotemerkeillä vältyt tältä ongelmalta! Jos tarvitset munuaisruokavaliota munuaisongelmiin tai kevyempää dieettiruokaa steriloiduille lemmikeille, on meillä edullisia ratkaisuja! Elämänvaiheen tai rodun mukainen ruokavalio ei saa maksaa maltaita - meiltä löytyy ratkaisuja sekä vanhemmalle että leikkisemmälle koiralle.

Tutustu erikoisruokavalion mukaisiin ruokiin nyt!

Concept for Life► Briantos► Wolf of Wilderness► Rocco►

Monoproteiini

Monoproteiini
Psst! Allergioista tai intoleransseista kärsiville, tai ihan vain nirsoille koirille hyvä tapa lievittää mahdollisia reaktioita voi olla ruokavalio, jossa on vain yksi proteiinilähde.

Tutustu monoproteiinituotteisiimme nyt!

Wolf of Wilderness ► Rocco Sensitive ► Greenwoods ► Lukullus ► Purizon ► 

Kasvis- ja vegaaniruoka

Kasvisruoka

Psst! Salaiset kasvispainotteiset- ja vegaaniset koiranruokabrändimme voivat olla oivalluksia lemmikkisi ruokinnassa! Kasvisruoat sisältävät luonnollisesti maukkaita ainesosia ja terveellisiä, lihattomia reseptejä, joita koirasi rakastaa.

Tutustu kasvis- ja vegaanituotteisiimme nyt!

Lukullus► Greenwoods►