Joko tiedät "varjellut salaisuutemme"?

Varjellut salaisuudet

Pssst! Haluatko kuulla herkullisista salaisuuksistamme?

Kissat

Ajoittain on hankala löytää nirsolle ja erityisruokavaliota noudattaville kissoille sopivaa ruokaa. Täältä löydät valikoiman tuotemerkkejä, jotka sopivat kaikkiin makuihin ja tarpeisiin. Kissasi nauttii enemmän ateria ateriaalta!

Luonnonmukaista ruokaa

Natural Food

Psst! Oletko kuullut, että täysin luonnollisen ravinnon valitseminen kissallesi tarkoittaa, että voit olla varma, että tarjoat ravinnon, joka ei sisällä keinotekoisia lisäaineita tai kemikaaleja. Ruoka on myös valmistettu vain luonnollisista ainesosista, mikä voi olla erittäin hyödyllistä terveellisten elämäntapojen edistämisessä!

Tutustu suosikkeihimme nyt!

Zooplus Bio► Cosma Nature► Feringa Bio ►

Viljattomia tuotemerkkejä

Grain free

Psst! Oletkin ehkä jo kuullut viljattoman ravinnon hyödylllisistä puolista. Mikset nyt kokeilisi herkullista viljatonta ja hypoallergista ruokavaliota, joka on täydellinen kissoille, joilla on herkkä ruoansulatusjärjestelmä?

Tutustu viljattomiin brändeihimme nyt!

Rosie's Farm► Feringa► Purizon► Tigeria► Wild Freedom►

Erikoisruokavalio

Special Needs

Psst! Jos kissallasi on diagnosoitu sairaus, joka vaatii erikoisruokavaliota, voi ruokien hankinta tulla nopeasti kalliiksi. Meidän suosittelemilla tuotemerkeillä vältyt tältä ongelmalta! Jos tarvitset munuaisruokavaliota munuaisongelmiin tai kevyempää dieettiruokaa steriloiduille lemmikeille, on meillä edullisia ratkaisuja! Elämänvaiheen tai rodun mukainen ruokavalio ei saa maksaa maltaita - meiltä löytyy ratkaisuja sekä vanhemmalle että leikkisemmälle kissalle. 

Tutustu erikoisruokavalion mukaisiin ruokiin nyt!

Smilla► Concept for Life► 

Monoproteiini

Monoproteiini

Psst! Kissanruoat, jotka ovat valmistettuja yhdestä proteiinilähteestä, sopivat usein hyvin allerioista ja intoleransseista kärsiville kissoille. Tämä ruokavalio voi myös lievittää nirsojen kissojen reaktioita.

Tutustu monoproteiinituotteisiimme nyt!

Feringa Single/Pure Meat► Cosma Original► My Star► Zooplus Bio►

Laadukkaat kisssanhiekat

Special litter

Psst! Olet ehkä tottunut ostamaan kissanhiekat supermarketista, mutta nämä merkit tarjoavat uskomatonta laatua suurissa pakkauksissa – ja ne toimitetaan suoraan kotiovellesi! Oikean kissanhiekan valitseminen voi olla hankalaa, mutta voimme suositella sinulle täydellisen hiekan, riippumatta siitä pitikö nirso kissasi mieluummin bentoniittihiekasta, silikaattisesta kissanhiekasta vai kasvipohjaisesta kuivikkeesta.

Tutustu suosikkihiekkoihimme nyt!

Tigerino► Greenwoods►