Lemmikkiprofiilin ehdot

EHDOT

Saadakseen eksklusiivisia tarjouksia ja palkintoja lemmikkiprofiilin syötettyjen tietojen perusteella, on käyttäjän tilattava zooplus-uutiskirje ja luotava omalle zooplus-tililleen lemmikkiprofiili. Käyttäjän tulee myös antaa lupa immateriaali- ja lemmikkitietojen käytölle.

LEMIKKIPROFIILIN REKISTERÖINTIKAMPANJA

Mikäli käyttäjä rekisteröi lemmikkiprofiilinsa yllä kuvatulla tavalla 04.06.2023 ja 18.06.2023 välisenä aikana, saa käyttäjä palkintopisteet kesäkuuhun loppuun mennessä automaattisesti tililleen. ​

Jokainen käyttäjä voi vain kerran saada 200 zooPistettä yllä kuvatun lemmikkiprofiilin luomisesta, eli käyttäjä saa vain 200 zooPistettä riippumatta siitä, kuinka monta lemmikkiprofiilia hän on luonut.

SYNTYMÄPÄIVÄ

Syöttämällä syntymäpäivän lemmikkinsä profiiliin, saa käyttäjä syntymäpäivälahjan, jonka voi lunastaa 60 päivän aikana sähköpostin vastaanottamisesta. Lahjan voi vastaanottaa vain yhdelle lemmikille, riippumatta siitä kuinka monta lemmikkiprofiilia käyttäjä on luonut.

Käyttäjän tulee tilata zooplus-uutiskirje ja hyväksyä immateriaali- ja lemmikkitietojen käyttöoikeudet.

Yksi vuosittainen lahja per käyttäjä. Eläimen kuollessa käyttäjä ei saa kuponkia menehtyneestä eläimestä. Syntymäpäivälahja annetaan tässä tapauksessa käyttäjän toiselle lemmikille, jolla on syntymäpäivä kyseisenä vuonna. Zooplus varaa oikeuden tehdä muutoksia tai lisäyksiä syntymäpäivälahjaohjelman osallistumisehtoihin, palkintoihin tai muihin osallistumisehdoissa kuvattuihin prosesseihin milloin tahansa.​