Wolf of Wilderness tarvikkeet

Wolf of Wilderness -tarvikkeet

LUONTO KUTSUU

Varusta seuraava seikkailunne Wolf of Wilderness -ulkoilutarvikkeilla.

Koiratarvikkeemme ovat erittäin käytännöllisiä ja niissä on monipuoliset toiminnalliset ominaisuudet. Tyylikkäissä moderneissa Wolf of Wilderness -tuotteissa käytetään laadukkaita materiaaleja ja ne on huolella valmistettu. Näiden avulla koirasi tuntee olonsa kotoisaksi myös ulkona!

Wolf of Wilderness -ruokapussi

► Wolf of Wilderness -ruokapussi

Käytännöllinen ruokapussi sopii ihanteellisesti kuivaruoan kuljetukseen ja säilytykseen, kun suunnittelet koirasi kanssa retkeä ulos. Pussin kestävä ulkomateriaali ja sisäpuolen pinta suojaavat ulkoisilta tekijöiltä ja kosteudelta. 

Wolf of Wilderness -herkkupussi

► Wolf of Wilderness -herkkupussi

Olittepa koirakoulussa tai ulkona leikkimässä, herkkupussissa namit oivat aina saatavilla, sillä pussin voi kiinnittää helposti karabiinikoukulla. Pussin yläosassa on kiristysnauha ja alaosassa erillinen tasku. Modernista ja kestävästä materiaalista valmistettu herkkupussi ei ole vain käytännöllinen, vaan myös tyylikäs.

Wolf of Wilderness -frisbee

► Wolf of Wilderness -frisbee

Frisbeen pinta on valmistettu kestävästä ja vettähylkivästä materiaalista. Sisus on puolestaan pehmeää vaahtomuovia, jonka ansiosta frisbee kelluu ja on turvallinen ottaa kiinni ja purra. Frisbeessä ei ole teräviä kulmia ja se lentää hyvin, joten voitte leikkiä huoletta ulkona.

Wolf of Wilderness -herkkudummy

► Wolf of Wilderness -herkkudummy

Harjoitteludummyn avulla olette koirasi kanssa parhaiten varusteltuja ulkoleikkeihin, kuten heittämiseen, noutamiseen ja etsimiseen. Dummy on sekä kestävä että pehmeä, ja sitä voidaan kuljettaa kätevästi käsilenkin avulla. Täyttö onnistuu helposti tarranauhan ja vetoketjun ansiosta.

Wolf of Wilderness -matka-alusta

► Wolf of Wilderness -matka-alusta

Wolf of Wilderness koiran alusta tarjoaa parhaan makuumukavuuden ja on ihanteellinen matkalle ja ulkoretkille. Alapuoli on valmistettu vettähylkivästä polyesteristä, joka suojaa luotettavasti maan kylmyydeltä ja kosteudelta, ja yläpuoli on pehmeää velouria. Brändin logo on kirjailtu tyylikkäästi mattoon.

Wolf of Wilderness -makuupussi matkalle

► Wolf of Wilderness -makuupussi matkalle

Koiran makuupussi on valmistettu laadukkaista ja hengittävistä materiaaleista. Se on tikattu ja vuorattu pehmeästi mukavuuden parantamiseksi. Makuupussin sivulla on vetoketju, joten avattuna sitä voidaan käyttää peittona. Luonto kutsuu!

Wolf of Wilderness -teräskuppi

► Wolf of Wilderness -teräskuppi

Koiran ruokakuppi Wolf of Wilderness -logolla on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Materiaali on naarmun- ja iskunkestävä, pitkäikäinen ja makuneutraali. Alaosassa oleva silikoninen rengas estää kupin liikkumisen. Todellinen must have!

► Wolf of Wilderness -kansi

Wolf of Wilderness -kannella voit uudelleen sulkea ja säilyttää jo avattuja märkäruokapurkkeja. Kansi on laadukasta silikonia, joka sulkee ilmatiiviisti ja huolehtii ruoan säilymisestä tuoreena pitkään. Sopii 400 g ja 800 g kokoisille purkeille.