Näitä merkkejä tilataan vuonna 2022

Suosituimmat herkut ja ruoat

Nyt  10 % alennus suosikkimerkkien ostajalle


Osta nyt suosikkimerkkejä. Käyttämällä kuponkikoodia: "TOPFI-22" saat ostoksistasi 10 % alennuksen. 

Toimi näin:

🐾 Tutustu suosikkimerkkehimme alta

🐾 Valitse suosikkimerkeiltä haluamasi tuotteet 

🐾 Syötä ostoskoriin kuponkikoodi: "TOPFI-22" ja klikkaa "plus"

🐾 Alennus lisätään automaattisesti tilaukseesi*Tarjous on voimassa 21.03.2022 asti tai vain niin kauan kuin tavaraa riittää. Kuponkikoodia ei voida yhdistää muihin kuponkikoodeihin. Yksi kuponkikoodi voidaan lunastaa jos tilaat ruokaa merkeiltä Barkoo, Catessy, Concept for Life, Cosma, Feringa, Greenwoods, Lukullus, Purizon, Rocco, Rosie's Farm, Smilla, Tigerino, Wild Freedom, Wolf of Wilderness tai zoolove.

Muutamia poimintoja suosikkituotteistamme:

Concept for Life - mukautettu yksilöllisiin tarpeisiin!

Concept for life

Lemmikin hyvinvoinnin perustana on vankka tieto karvakaverin todellisista tarpeista, ja jokaisella yksilöllä on erilaisia vaatimuksia terveelliselle ruokavaliolle. On optimaalista, että ruokavalio on räätälöity koon, iän ja erityistarpeiden mukaan. 

Concept for Life koiran- ja kissanruoat mukautuvat lemmikkisi erilaisiin tarpeisiin koko elämän ajaksi: Ikä, koko, elämäntapa, erityistarpeet – kaikki on huomioitu. Concept for Life on mitä loistavin vaihtoehto kaikille, jotka haluavat huomioida nelijalkaisten ystäviensä yksilölliset tarpeet.

Räätälöity elämää varten!

Purizon – luonnon inspiroima! 🐶😺

Purizon

Koirien ja kissojen Purizon-kuivaruoka perustuu lemmikkiemme luonnolliseen ravintoon. 

70 % osuus lihaa, kalaa sekä muita eläinperäisiä raaka-aineita huolehtii suuresta proteiinipitoisuudesta. Ruokaan ei lisätä viljaa eikä riisiä niiden huonon imeytyvyyden vuoksi. Sen sijaan Purizon-tuotteet sisältävät 30 % laadukkaita hedelmiä, vihanneksia ja hienostuneita yrttejä.

Viljaton vaihtoehto lemmikillesi!

Rosie's farm - ihan kuin kotiruokaa! 🐶😺

Rosie's farm

Laadukkaat viljattomat koiran- ja kissanruoat ovat tehty huolella valikoiduista raaka-aineista. 

Ne ovat luonnollisia, vatsaystävällisiä, maukkaita sekä niissä on myös kaikki tärkeät ravintoaineet tallella. Kaikki raaka-aineet on käsitelty hellävaraisesti, joten Rosie’s Farm maistuu vastatehdyltä. 

Nelijalkainen ystäväsi on ansainnut hyvää ruokaa!

Smilla - Tasapainoiseen ja herkulliseen kissanelämään!😺

Smilla

Smilla on jo yli 10 vuoden ajan tarjoillut kissoille tasapainoista ja erikoisruokavalioihinkin sopivaa ruokaa jokaiseen elämänvaiheeseen. Herkulliset reseptit sisältävät kaikki tarpeelliset ravintoaineet ja vitamiinit, jotka rakentavat parhaan mahdollisen perustan pitkälle ja elinvoimaiselle kissanelämälle.

Erityisen ravinneprofiilin ansiosta Smilla on ihanteellisesti suunniteltu jokaisen elämänvaiheen mukaan. Laajasta valikoimasta korkealaatuisia kuiva- ja märkäruokia sekä maukkaita herkkuja, löydät tarvittavan vaihtelun ruokakuppiin. Smilla -valikoimasta löytyy myös kevytruoka painonpudotukseen, penturuokaa sekä ruokaa herkkävatsaisille kissoille. Löydä myös valikoimasta uudet viljattomat Smilla Chunks -märkäruoat pakattuina käteviin, ympäristöystävällisiin Tetra Recart -pakkauksiin.

Barkoo – rakkaudesta herkutteluun!

Barkoo

Barkoo ilahduttaa koiraasi parhailla makupaloilla: palkkioksi, ajanvietteeksi tai muuten vain. Valikoimasta löytyy hammashoitoherkkuja, puristettuja luita, purutikkuja, pieniä palkkioita ja täytettyjä luita! Koirat rakastavat Barkoota! 

Wild Freedom - seuraa villikissan vaistoa!😺

Wild freedom

Esi-isien jalanjäljillä! Nykyiset kotikissat periytyvät villeistä esi-isistään ja ovat puhtaita lihansyöjiä. Wild Freedomin tavoitteena on seurata villikissan vaistoa ja jäljitellä villikissan ruokavaliota. Reseptimme ovat viljattomia ja sisältävät runsaasti lihaa. Wild Freedom on siksi lajinomainen ruoka kaikille saalistaja-samettitassuille!

Wolf of Wilderness - Villi ja luonnollinen 🐶

Wolf of Wilderness

Vaikka koiria on jalostettu jo vuosisatoja sudesta kotieläimeksi, 99 % koiran perimästä on edelleen peräisin sudesta. Wolf of Wilderness -koiranruokien raaka-aineet on valittu suden ravintoa jäljitellen. Suuri määrä lihaa, viljattomat reseptit sekä metsämarjat, juurekset ja villiyrtit tarjoavat koirallesi tarkoin suunnitellun lajinmukaisen ravinnon. joka seuraa suden vaistoa.

Feringa - Rakkaudella valmistettuja viljattomia ruokia 😺

Feringa

Feringa tarjoaa rakkaudella ja huolella valmistettuja premium-kissanruokia nelijalkaiselle rakkaallesi. Ruoat sisältävät runsaasti huolella valittua lihaa tai kalaa, vihanneksia, hedelmiä sekä yrttejä. Kaikki reseptit ovat viljattomia, eivätkä ruoat sisällä ylimääräisiä lisäaineita. Tuotteet valmistetaan lempeästi saksalais-itävaltalaisessa perheyrityksessä. Korkealaatuiset raaka-aineet takaavat makunautinnon. Tarjoa lemmikillesi valikoima Feringan märkä- ja kuivaruokia sekä makoisia Feringa-herkkuja!

Rocco - lihaisaa ruokaa 🐶

Rocco

Jo 15 vuoden ajan Rocco on tuottanut laajan valikoiman lihaisia makuvaihtoehtoja. Jokaiseen makuun ja tarpeeseen löytyy jotakin: Rocco Junior pennuille ja nuorille koirille, Rocco Senior vanhemmille koirille, Rocco Sensitive herkille vatsoille, Rocco Real Hearts todellisille nauttijoille, Rocco Menu hiilihydraateilla höystettynä ja Rocco Classic kaikille, jotka nauttivat täydellä sydämellä tuoreesta lihasta. Kausimaut ja vaihtelevat makumatkat pitävät valikoiman mielenkiintoisena myös vannoutuneimmillekin lihansyöjille.

Sykki nelijalkaisesi sydän sitten mille tahansa makuvaihtoehdolle, tämä brändi takaa yhden olennaisen asian: suuren määrän tuoretta lihaa ja sisäelimiä yhdistettynä 100%:sesti tuoreisiin raaka-aineisiin.

Käyttöehdot

*OVH = Suositeltu vähittäismyyntihinta ** tarkista ehdot ilmaisesta kotiinkuljetuksesta täältä .

333zooPistettä rekisteröinnistä
Uutiskirje
Uutiskirje
Valitse lemmikkisi

Toimituspalvelut

  • Posti

Seuraa zooplussaa

  • Appstore
  • Google play