Kevättarjouksia!

Frühling

Nyt on aika valmistautua kevääseen! Mikä voisi olla mukavampaa kuin todella nauttia kukkivasta luonnosta ja pitenevistä päivistä nelijalkaisen ystävän kanssa? Kevätkampanjastamme löydät kaiken tarvittavan keväisiin aktiviteetteihin: olipa kyseessä terveellinen ruoka kevätretkille, jännittävät lelut tai herkut auringossa rentoutumiseen - zooplussalta löydät nyt mahtavia kevättarjouksia kaikkiin tarpeisiin!

Pedigree herkut

Jopa 20% lisäalennusta Pedigree-herkuista

24 x 85 g Gourmet Gold zum Sonderpreis!

24 x 85 g Gourmet Gold erikoishintaan!

TIAKI Tragbarer Autositz Sleep & Travel

Jopa 15% alennusta valikoiduista tarvikkeista

18 + 6 GRATIS! Feringa Country Style 24 x 400 g

18 + 6 kaupan päälle! Feringa Country Style 24 x 400 g

  • Erikoistarjouksia
  • Koiranruoka
  • Kissanruoka
  • Kissan tarvikkeet
  • Koiran tarvikkeet

Miksi turkinhoito on erityisen tärkeää keväisin?

Kevät on karvanlähtöaikaa. Tämä prosessi kestää noin kuudesta kahdeksaan viikkoa, riippuen lemmikistä. Hemmottele siis nelijalkaista ystävääsi uusilla kammoilla, harjoilla ja hoitoaineilla. Turkinhoito parantaa lemmikin verenkiertoa ja luo terveen, kiiltävän turkin. 

Tiesitkö, että koirilla voi esiintyä kevätväsymystä?

Jotkut koirat voivat olla väsyneiltä ja voimattomia keväällä, kun taas toiset ovat täynnä energiaa. Koirien kevätväsymys on tieteellisesti selitettävissä: Talvella auringonvalon puutteen vuoksi koiran elimistö tuottaa vähän serotoniinia ja melatoniinitasot pysyvät korkeina. Koiran energiataso palautuu ennalleen, kun serotoniinivarastoja täydennetään vähitellen.

Kevätväsymykseen löytyy yksinkertainen ratkaisu: vie lemmikkisi ulos raittiiseen ilmaan! Runsas liikunta lämpimässä kevätauringossa edistää serotoniinin tuotantoa ja estää melatoniinihormoonin vaikutusta. Tämä tekee kevätväsyneestä karvaisesta ystävästä taas aktiivisemman.

Heipat talvikiloille: Terveellinen kevät

Pahamaineiset "talvikilot" kylmien kuukausien jälkeen eivät ole ongelma vain meille ihmisille - myös monet kissat ja koirat kamppailevat ylimääräisten kilojen kanssa.

Ylimääräinen paino voi kuormittaa lemmikkien niveliä sekä sydäntä- ja verenkiertojärjestelmää. Jopa diabeteksen riski voi lisääntyä.

Talvikilojen pudotus ja ylipainon välttäminen onnistuu liikkumalla, mutta ruoan sisältö on myös merkittävässä roolissa. Keskutele lemmikin ruokinnan muutoksista aina eläinlääkrin kanssa.

Tietonurkasta löytyy hyödyllistä tietoa kissan ylipainosta, koiran ylipainosta, kissan diabeteksestä sekä koiran diabeteksestä.