Esittele meille lemmikkisi!

Lemmikkiprofiili

zooplus haluaa seurata sinua ja nelijalkaista ystävääsi!

Rekisteröi lemmikkisi zooplus-käyttäjätilisi kohdassa "Oma lemmikki -profiili" ja saat yksilöllisiä suosituksia, syntymäpäivätervehdyksiä ja ainutlaatuisia tarjouksia lemmikkillesi.

Muista hyväksyä ehdot ja tilata zooplus-uutiskirje, jotta et jää mistään paitsi.

Mitä sinun tulee tehdä saadaksesi etuja ja palkintoja?

Askeleet

Näin hyödyt lemmikkiprofiilistasi:

BirthdayLemmikin syntymäpäivä

Lemmikkisi saa vuosittaisen onnentoivotuksen syntymäpäivänään.

Coupons Promos Henkilökohtaiset kuponkikoodit

Lähetämme henkilökohtaisia yllätyksiä sähköpostitse

Surprises Muita yllätyksiä

Rekisteröi lemmikkisi ja odota yllätyksiä!

EHDOT

Saadakseen eksklusiivisia tarjouksia ja palkintoja lemmikkiprofiilin syötettyjen tietojen perusteella, on käyttäjän tilattava zooplus-uutiskirje ja luotava omalle zooplus-tililleen lemmikkiprofiili. Käyttäjän tulee myös antaa lupa immateriaali- ja lemmikkitietojen käytölle.

SYNTYMÄPÄIVÄ

Syöttämällä syntymäpäivän lemmikkinsä profiiliin, saa käyttäjä syntymäpäivälahjan, jonka voi lunastaa 60 päivän aikana sähköpostin vastaanottamisesta. Lahjan voi vastaanottaa vain yhdelle lemmikille, riippumatta siitä kuinka monta lemmikkiprofiilia käyttäjä on luonut.

Käyttäjän tulee tilata zooplus-uutiskirje ja hyväksyä immateriaali- ja lemmikkitietojen käyttöoikeudet.

Yksi vuosittainen lahja per käyttäjä. Eläimen kuollessa käyttäjä ei saa kuponkia menehtyneestä eläimestä. Syntymäpäivälahja annetaan tässä tapauksessa käyttäjän toiselle lemmikille, jolla on syntymäpäivä kyseisenä vuonna. Zooplus varaa oikeuden tehdä muutoksia tai lisäyksiä syntymäpäivälahjaohjelman osallistumisehtoihin, palkintoihin tai muihin osallistumisehdoissa kuvattuihin prosesseihin milloin tahansa.​