Lemmikkieläinten persoonallisuudet: Tunnistako koirasi?

Pet

Koirilla, kuten meillä ihmisilläkin, on omat persoonallisuudet. Nukkuuko koirasi koko ajan? Vai rakastaako koirasi kenties metsästystä? Oletko huomannut, että sinulla on yhteisiä piirteitä lemmikkisi kanssa? Olipa lemmikkisi sitten superaktiivinen, diiva tai jotain siltä väliltä – meiltä löytyy parhaat merkit, jotka sopivat jokaiseen persoonallisuuteen.

Tutustu eri persoonallisuuksiin nähdäksesi, mikä ruoka sopii koirallesi parhaiten. Älä myöskään unohda varusteita, jotka tukevat koirasi mieluisaa elämäntapaa! Jokaisen tilauksen yhteydessä saat:

2x zooPisteet*

*Kampanja on voimassa 03.10.2023 klo 00:01 - 31.10.2023 klo 23:59 asti (CET). Saat zooPisteet tuplana ostaessasi seuraavien tuotemerkkien tuotteita (ei koske herkkuja ja kissanhiekkoja): Feringa, Rosie's Farm, Purizon, Wild Freedom, Greenwoods, Concept for Life, Smilla, Cosma, Lukullus, Wolf of Wilderness, Rebel Belle, Rocco, Briantos, TIAKI, Modern Living, Natural Paradise, Nomad Tales ja Kooa.

Gourmet dog

Gourmet

Ruoka on hyvin tärkeä osa elämäämme... ja jotkut koirat ovat melkoisia ruoan asiantuntijoita. Paljon lihaa, hyviä makuja ja vain parhaita ainesosia... tätä koirasi tarvitsee ollakseen onnellinen!

Rocco
Phil_Sons
Tiaki
ModernLiving_LP
CouchPotato

Sohvaperuna

Onko koirasi sohvaperuna? Olipa kyseessä sohva, sänky tai vähemmän odotettu paikka, löydät koirasi todennäköisesti nukkumasta. Kotona oleskelu ja kotitekoisen ruoan syöminen on luultavasti se, mitä sohvaperunat rakastavat eniten... aivan kuten mekin!

Lukullus
Rosie's Farm
Tiaki
ModernLiving_LP
TrendyDiva  dog

Trendikäs diiva

Jotkut koirat ovat aitoja malleja...ja sen huomaa! Näille koirille kelpaa vain parhaat kauneudenhoitotuotteet, muodikkaimmat valjaat sekä tietysti trendikkäimmät ruoat.

Concept_for_Life
Tiaki
NomadTales
kooa
WildHunter

Villi metsästäjä

Riippumatta koiran koosta, jotkut koirat ovat todellisia metsästäjiä! Koirat nauttivat villieläinten tavoin metsästyksestä... Tälläkin hetkellä koirasi todennäköisesti metsästää palloa tai lelua...

Wolf_of_Wilderness
Purizon
Tiaki
NomadTales
FitFoodie dog

Terveellinen ruokaintoilija

Oletko koskaan nähnyt koirasi venyttelevä ja ajatellut, että se olisi hyvä joogassa? Onko koirallasi tasapainoinen ruokavalio, jossa on paljon vihanneksia? Nämä ovat teveellisen ruokaintoilijan tuntomerkkejä!

Greenwoods
Briantos
RebelBelle
Tiaki

*Kampanja on voimassa 03.10.2023 klo 00:01 - 31.10.2023 klo 23:59 CET.