Lemmikkieläinten persoonallisuudet: Tunnistako kissasi?

Pet

Kissoilla, kuten meillä ihmisilläkin, on omat persoonallisuudet. Nukkuuko kissasi koko ajan? Vai rakastaako kissasi kenties metsästystä? Oletko huomannut, että sinulla on yhteisiä piirteitä lemmikkisi kanssa? Olipa lemmikkisi sitten superaktiivinen, diiva tai jotain siltä väliltä – meiltä löytyy parhaat merkit, jotka sopivat jokaiseen persoonallisuuteen. 

Tutustu eri persoonallisuuksiin nähdäksesi, mikä ruoka sopii kissallesi parhaiten. Älä myöskään unohda varusteita, jotka tukevat kissallesi mieluisaa elämäntapaa! Jokaisen tilauksen yhteydessä saat:

2x zooPisteet*

*Kampanja on voimassa 03.10.2023 klo 00:01 - 31.10.2023 klo 23:59 asti (CET). Saat zooPisteet tuplana ostaessasi seuraavien tuotemerkkien tuotteita (ei koske herkkuja ja kissanhiekkoja): Feringa, Rosie's Farm, Purizon, Wild Freedom, Greenwoods, Concept for Life, Smilla, Cosma, Lukullus, Wolf of Wilderness, Rebel Belle, Rocco, Briantos, TIAKI, Modern Living, Natural Paradise, Nomad Tales ja Kooa.

Gourmet

Herkuttelija

Ruoka on hyvin tärkeä osa elämäämme... ja jotkut kissat ovat melkoisia ruoan asiantuntijoita. Paljon lihaa, hyviä makuja ja vain parhaita ainesosia... tätä kissasi tarvitsee ollakseen onnellinen!

Cosma
Tiaki
ModernLiving_LP
NaturalParadise
CouchPotato

Sohvaperuna

Onko kissasi sohvaperuna? Olipa kyseessä sohva, sänky tai vähemmän odotettu paikka, löydät kissasi todennäköisesti nukkumasta. Kotona oleskelu ja kotitekoisen ruoan syöminen on luultavasti se, mitä sohvaperunat rakastavat eniten... aivan kuten mekin!

Feringa
Rosie's Farm
ModernLiving_LP
Tiaki
TrendyDiva

Trendikäs diiva

Jotkut kissat ovat aitoja malleja...ja sen huomaa! Näille kissoille kelpaa vain parhaat kauneudenhoitotuotteet, muodikkaimmat valjaat sekä tietysti trendikkäimmät ruoat.

Concept_for_Life
Smilla
kooa
Tiaki
WildHunter

Villi metsästäjä

Riippumatta kissan koosta, jotkut kissat ovat todellisia metsästäjiä! Kissat nauttivat villieläinten tavoin metsästyksestä... Tälläkin hetkellä kissasi todennäköisesti metsästää palloa tai lelua...

Wild_Freedom
Purizon
NaturalParadise
ModernLiving_LP
FitFoodie

Terveellinen ruokaintoilija

Oletko koskaan nähnyt kissasi venyttelevä ja ajatellut, että se olisi hyvä joogassa? Onko kissallasi tasapainoinen ruokavalio, jossa on paljon vihanneksia? Nämä ovat teveellisen ruokaintoilijan tuntomerkkejä!

Greenwoods
NaturalParadise
ModernLiving_LP
Tiaki
Tigerino

*Kampanja on voimassa 03.10.2023 klo 00:01 - 31.10.2023 klo 23:59 CET.