Ystäväsuositusten sopimusehdot

Suosittele zooplussaa ystävällesi - molemmat hyödytte!

Tutustu osallistumisehtoihimme. Pidätämme oikeuden tarkistaa jokaisen ystäväsuosituksen ja hylätä sen ja siitä saatavan palkkion, mikäli alla olevat ehdot eivät täyty.

1. Rekisteröityminen

Rekisteröitymisesi ystäväsuositusohjelmaan tapahtuu online-lomakkeella. Käsittelemme ystäväsuosituksesi mahdollisimman nopeasti ja lähetämme sen jälkeen tervehdysviestin ystävällesi.

2. Kuka voi lähettää ystäväsuosituksia?

Kuka tahansa, joka on rekisteröitynyt asiakkaaksi zooplussalle, tilannut online-kaupastamme ja maksanut tilauksensa kokonaan. Avoimia laskuja ei voida ottaa huomioon mahdollisten palautusten vuoksi.

3. Ketä voit pyytää? (Kenelle voit lähettää suosituksen?)

  • Ystäviäsi, työkavereitasi tai perheenjäseniäsi, jotka eivät ole koskaan tilanneet zooplussalta.
  • Ihmisiä, jotka eivät ole saaneet suositusta viimeisen kahdentoista kuukauden aikana keneltäkään muulta.
  • Huomaa: et saa lähettää suositusta itsellesi tai kenellekään muulle kotitaloudessasi.
  • Yksityishenkilöille voidaan lähettää suosituksia ainoastaan kerran vuodessa.
  • Valitettavasti palkitseminen takautuvasti ei ole mahdollista. Emme voi myöskään palkita suosituksesta, joka on tehty muuten kuin ystäväsuositusohjelman kautta.

4. Mitä zooplussalle suosittelemani ystävä saa?

Kun suosittelet zooplussaa ystävällesi, ystäväsi vastaanottaa alennuskupongin, jolla hän saa 10%:n alennuksen ensimmäisestä tilauksestaan.

5. Mitä etuja saan ystäväsuosituksista?

Kiitoksena suosituksestasi saat 350 zooPistettä. Palkkion saaminen edellyttää kohdan 3 kriteerien täyttymistä, suosituksen saaneiden ystäviesi rekisteröitymistä ilmoittamallasi sähköpostiosoitteella sekä tilaamista kaupastamme. Suosituksesi tulkitaan onnistuneeksi maksutapahtuman jälkeen, mikäli ystäväsi ei peruuta tilaustaan.

6. Kiitospalkkiosi

Kun suosittelemasi ystävä lunastaa kupongin ja täyttää sopimusehtojen mukaiset kriteerit, lisäämme 350 zooPistettä palkkiotilillesi.

7. Kuinka monta suositusta pystyn lähettämään ystävilleni?

Voit lähettää vuosittain jopa 60 suositusta.

8. Tilitietosi

Saat automaattisesti sähköpostitse kopion jokaisesta lähettämästäsi ystäväsuosituksesta. Tällä tavoin voit helposti seurata, kenelle ystävistäsi olet jo suositellut zooplussaa. zooplus-asiakastililtäsi voit helposti nähdä, kuinka monta suositusta olet lähettänyt ja kuinka usein olet saanut onnistuneista suosituksista palkkiot.

Huomioithan: yksityistietosuojan vuoksi ei ole mahdollista nähdä, ketkä ystävistäsi ovat lunastaneet kuponkinsa.

9. Tietosuoja

Osallistuessasi suostut siihen, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä valitsemasi ystävän nimi ja sähköpostiosoite voidaan tallentaa zooplussan ystäväsuositusohjelmaa varten. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin tai luovuteta kolmansille osapuolille.

10. Muutokset sopimusehdoissa tai ohjelman lopettaminen

Pidätämme oikeuden sopimusehtojen muutoksiin tai ystäväsuositusohjelman lopettamiseen ilman ennakkoilmoitusta.