zooplus lahjoittaa noin 260 tuhatta euroa maanjäristyksen hätäapuun

Ihmisten ja eläinten hyvinvointi on olennainen osa yrityskulttuuriamme. Siksi haluamme auttaa ihmisiä ja eläimiä, jotka ovat joutuneet kärsimään Syyrian ja Turkin tuhoisita maanjäristyksisä.

Helmikuussa zooplus lahjoitti välittömästi 25 000 euroa Saksan Punaiselle Ristille. Humanitaarinen organisaatio on ollut paikan päällä vaikutusalueilla alusta lähtien.

Maaliskuussa olemme tukesi ansiosta keränneet ja kaksinkertaistaneet kaikki zooPiste-lahjoitukset useissa maissa. Olemme todella vaikuttuneita lahjoitettujen zooPisteiden kokonaismäärästä. Suurella auttamishalullasi voimme nyt tukea hyväntekeväisyysjärjestöjä, jotka tarjoavat jatkuvasti kaivattua apua.

263.018 € kriisiapua maanjäristysalueille

Tukesi avulla voimme auttaa monia ihmisiä ja lemmikkejä, jotka vakavan tilanteen vuoksi tarvitsevat edelleen tukeamme. Suuret kiitokset osallistumisestasi!

Lahjoituksesi menee näille organisaatioille

131.509 Euroa: International Humane Society International

Humane Society International
HSI auttaa maanjäristyksessä loukkaantuneita eläimiä

Humane Society International (HSI) tarjoaa apua eläimille paikan päällä. Organisaatio avustaa loukkaantuneiden eläinten ensiavussa, kenttäsairaaloiden rakentamisessa sekä ruoan, veden ja eläinlääkintätarvikkeiden hankkimisessa. Lisäksi HSI:n tuella on voitu lähettää eläinlääkäreitä ja vuokrata ajoneuvoja eläinlääkintä- ja avustustarvikkeiden toimituksille. Näillä avuin organisaatio suoraan auttaa maanjäristyksistä kärsiviä eläimiä ja heidän omistajiaan tuhoalueilla.

131.509 Euroa: YK:n pakolaisjärjestölle

UNO
Humanitaarinen hätäapu maanjäristysten tuhoamilla alueilla

Yhteistyössä muiden YK:n järjestöjen kanssa UNHCR tarjoaa tukea sekä pakolaisille että vastaanottaville yhteisöille Turkin ja Syyrian tuhoisista maanjäristyksistä pahoin kärsineillä alueilla. Hätäapu sisältää peittoja, ruokapakkauksia, keittiötarvikkeita, patjoja ja telttoja. Lentokuljetukset ja saattueet toimittavat tarvittavia tarvikkeita tuhoalueille. Luoteis-Syyriaan UNHCR kuljettaa myös apua rajan yli Turkista, jossa perheet kamppailevat selviytyäkseen ja joutuvat nukkumaan ulkona erittäin kylmissä oloissa.

25 zoopoints
50 zoopoints
100 zoopoints
250 zoopoints
500 zoopoints

* Tuemme UNHCR:ää Saksan kansallisen kumppanin UNO-Flüchtlingshilfen kautta