Kriisiapu maanjäristyksen uhreille: Autetaan yhdessä Turkissa ja Syyriassa

Pohjois-Syyrian ja Turkin voimakkaiden maanjäristysten tuhoisat vaikutukset koskettivat syvästi sydämiämme. Emme voi kuvitellakaan tuhansien kotinsa ja sukulaisensa menettäneiden ihmisten ja lemmikkien vakavaa tilannetta. Tuhoalueilla monet sitoutuneet organisaatiot tarjoavat hätäapua ja saavat yleiskuvan selviytyneiden tarpeista auttaakseen heitä toipumaan. Haluamme tukea näitä organisaatioita yhdessä teidän kanssanne.

Kuinka voit auttaa:

Voit lahjoittaa zooPisteesi maaliskuun aikana. Lahjoituksesi lahjoitetaan hyväntekväisyysjärjestölle, joka auttaa ihmisiä ja lemmikkejä maanjäristysalueilla.

Miten zooplus auttaa:

zooplus tuplaa kaikki lahjoitetut zooPisteet aikavälillä 1.3. – 31.03.2023. Koko lahjoitus menee maanjäristyksen hätäapuun.

Lahjoituksesi menee näille organisaatioille

Humane Society International

Humane Society International
HSI auttaa maanjäristyksessä loukkaantuneita eläimiä

Humane Society International (HSI) tarjoaa apua eläimille paikan päällä. Organisaatio avustaa loukkaantuneiden eläinten ensiavussa, kenttäsairaaloiden rakentamisessa sekä ruoan, veden ja eläinlääkintätarvikkeiden hankkimisessa. Lisäksi HSI:n tuella on voitu lähettää eläinlääkäreitä ja vuokrata ajoneuvoja eläinlääkintä- ja avustustarvikkeiden toimituksille. Näillä avuin organisaatio suoraan auttaa maanjäristyksistä kärsiviä eläimiä ja heidän omistajiaan tuhoalueilla.

YK:n pakolaisjärjestö

UNO
Humanitaarinen hätäapu maanjäristysten tuhoamilla alueilla

Yhteistyössä muiden YK:n järjestöjen kanssa UNHCR tarjoaa tukea sekä pakolaisille että vastaanottaville yhteisöille Turkin ja Syyrian tuhoisista maanjäristyksistä pahoin kärsineillä alueilla. Hätäapu sisältää peittoja, ruokapakkauksia, keittiötarvikkeita, patjoja ja telttoja. Lentokuljetukset ja saattueet toimittavat tarvittavia tarvikkeita tuhoalueille. Luoteis-Syyriaan UNHCR kuljettaa myös apua rajan yli Turkista, jossa perheet kamppailevat selviytyäkseen ja joutuvat nukkumaan ulkona erittäin kylmissä oloissa.

25 zoopoints
50 zoopoints
100 zoopoints
250 zoopoints
500 zoopoints

* Tuemme UNHCR:ää Saksan kansallisen kumppanin UNO-Flüchtlingshilfen kautta

Käyttöehdot

*OVH = Suositeltu vähittäismyyntihinta ** tarkista ehdot ilmaisesta kotiinkuljetuksesta täältä .

"Norm." = tuotteen alin hinta viimeisten 30 päivän aikana.

Toimituspalvelut

  • Posti

Seuraa zooplussaa

  • Appstore
  • Google play