Cosma Snackies

Jelly Snack

Cosma Jelly Snack: maistuvaa kananrintaa, herkullista tonnikalaa tai lohta kevyessä hyytelössä. Sosemainen viljaton välipala aterioiden välillä. Ihanteellinen myös kuiva- tai märkäruoan päälle. Ilman keinotekoisia lisäaineita.

Cosma pur elove. Herkut

Kissat rakastavat Cosma Snackies -herkkuja!

Suositut Cosma Snackies, Snackies XXL ja Snackies DUO ovat pelkästä lihasta tai kalasta koostuvia luonnollisia ja viljattomia kissanherkkuja. Yksittäiset palat pakastekuivataan erittäin hellävaraisesti, jolloin tärkeät ravintoaineet ja luonnollinen maku säilyvät. Cosma Snackies -herkut ovat erityisen suosittuja eläinlääkäreiden ja kasvattajien keskuudessa, sillä ne tarjoavat samettitassuille terveellisen nautinnon, ja luonnollisen makunsa ansiosta kissat hyväksyvät ne erittäin hyvin.

Cosma snackies klassikko.

Cosma Snackies -herkut ovat luonnollisia premium-kissanherkkuja, jotka koostuvat ainoastaan tuoreesta lihasta tai kalasta. Viljattomien herkkupalojen maku on intensiivinen, ja ne ovat erittäin suosittuja jopa herkkien kissojen keskuudessa.

Cosma snackies XXL. Erityisen suuret palat

Cosma Snackies XXL -herkut ovat pelkästä lihasta tai kalasta koostuvia luonnollisia kissanherkkuja. Erityisen suuret palat tarjoavat erityisen pitkän nautinnon ja sopivat ihanteellisesti myös kaikille suurille kissaroduille. Viljattomat herkut eivät sisällä lisäaineita ja vakuuttavat puhtaalla ja voimakkaalla maullaan.

Cosma snackies DUO. Kaksinkertainen nautinto

Cosma Snackies DUO -herkut ovat pelkästään tuoreesta lihasta, kalasta tai merenelävistä valmistettuja pakastekuivattuja, luonnollisia kissanherkkuja. Hemmottele kissaasi kaksinkertaisella, viljattomalla nautinnolla, sillä jokainen pakkaus sisältää 2 herkullista makua!

Snackies minis

Cosma Snackies Minis: minimaaliset kuutiot - maksimaalisesti makua. 100 % lihaa tai kalaa! Luonnollinen herkku pennuille, täysikasvuisille sekä senioreille. Ihanteellinen myös kruunaamaan märkä- tai kuivaruoan.