Ostoskorisi

Ostokorisi on tyhjä

Jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Jatkamalla selaamista sivuillamme hyväksyt evästeiden käyttämisen.

zooplus–sovellus

Lataa

zoolove auttaa - 10 % tuotteiden myyntihinnasta eläinten hyväntekeväisyyteen!

 
Hädässä olevien eläinten auttaminen on nyt helppoa! Uusi hyväntekeväisyysohjelmamme on nimeltään „zoolove by zooplus“, ja sen toimintaperiaate on erittäin yksinkertainen: 10% kaikkien zoolove-tuotteiden arvonlisäverottomasta myyntihinnasta lahjoitetaan suomalaiselle eläinten hyväntekeväisyysjärjestölle.

Ostaessasi zoolove-tuotteita et pelkästään hemmottele omaa lemmikkiäsi, vaan autat samalla myös huonommassa asemassa olevia eläimiä. Pienelläkin panostuksella voi olla suuri vaikutus!

Zoolove-valikoima on saatavilla ainoastaan zooplussalta ja se sisältää korkealaatuisia märkäruokia, herkkuja sekä erilaisia tarvikkeita kissoille ja koirille.


zoolove-avustuskohde:


Vuoden 2017 toiseksi avustuskohteeksi on valikoitunut PoPoPet ry, jonka tavoitteena on auttaa löytämään kodittomille löytöeläimille sijais- tai loppuelämän koti. Yhdistyksen toimintaan kuuluu myös ruoka- ja tarvikekeräyset löytöeläimille ja löytöeläinkotien avustaminen kuluissa, joihin kuuluu mm. ruoat, madotukset, rokotukset, steriloinnit ja tunnistusmerkinnät.


Zooplus.fi haluaa auttaa PoPoPet Ry:tä sen hyväntekeväisyystyössä, ja lahjoittaa yhdistykselle 10 % kaikkien vuoden 2017 joulukuun loppuun mennessä myytyjen zoolove-tuotteiden arvonlisäverottomasta liikevaihdosta!

 

Aiemmat lahjoituskohteet ja -summat:

 

1398,96 € (tammikuu - kesäkuu) Vaasan kodittomien kissojen ystävät ry

 

 

 1354,17 € (tammikuu - kesäkuu) Pelastetaan Koirat ry

 

1415,57 € (heinäkuu - joulukuu) Seinäjoen seudun eläinsuojeluyhdistys ry

 

 

 1265,01 € (helmikuu - kesäkuu) Rekku Rescue ry

 

1543,42 € (heinäkuu - joulukuu) Kissojen suojelu ry

 

 

 

 

Pieni panostus – suuri vaikutus! Täältä löydät hyväntekeväisyystuotteemme:

 Me zooplussalla rakastamme lemmikkejä. Lemmikkien ystävänä tiedät varmasti mitä nelijalkainen perheenjäsenesi tarvitsee. Lämpimän sängyn, terveellistä ravintoa, liikuntaa ja ulkoilua, sekä ennen kaikkea rakastavan perheen. Kaikilla eläimillä ei kuitenkaan ole mahdollisuutta yhtä onnekkaaseen ja hyvään elämään.
Lukuisat kulkukoirat ja -kissat, sekä hylätyt pieneläimet taistelevat elämästään päivittäin. Ne etsivät ravintoa kaikin keinoin, ja voivat vain uneksia lämpimästä ja turvallisesta kodista.

Jotkut hylätyistä lemmikeistä ovat sen verran onnekkaita, että ne päätyvät eläinten hyväntekeväisyysjärjestöjen hoiviin. Siellä niitä hoidetaan pääosin vapaaehtoistyön voimin ja näiden vapaaehtoisten avulla hylätyt lemmikit saavat tarvitsemansa hoidon ja ravinnon. Onnekkaimmat lemmikit saattavat jopa löytää uuden, rakastavan kodin, jossa ne voivat viettää mukavan ja terveellisen elämän, ja ennenkaikkea tuntea olonsa kotoisaksi ja välitetyksi.

Tukeaksemme edellämainittujen hyväntekeväisyysjärjestöjen toimintaa, zooplus perusti „zoolove by zooplus“ -ohjelman. Kehittämämme konsepti on erittäin yksinkertainen: Kymmenen prosenttia kaikken zoolove-tuotteiden arvonlisäverottomasta myyntihinnasta lahjoitetaan lyhentämättömänä eläinten hyväintekeväisyyteen. Kun ostat zoolove-tuotteita, et ainoastaan ilahduta lemmikkiäsi, vaan autat samalla aidosti pulassa olevia, paremmasta elämästä haaveilevia lemmikkejä.