Sitoutumisemme ihmisiä kohtaan

Ihmisiä varten

Meille on erityisen tärkeää luoda työympäristö, jossa tiimimme viihtyvät ja saavat jatkuvaa tukea. Kestävät suhteet työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa ovat meille tärkeitä.

Monimuotoisuus ja inkluusio

MoninaisuusMonimuotoisuus ja inkluusio -ohjelma

Monimuotoisuus ja inkluusio -ohjelmassamme ohjaamme toimenpiteitä monimuotoisuuden ja inkluusion edistämiseksi. Kaikilla työntekijöillämme on mahdollisuus tehdä vapaaehtoistyötä valitsemillaan aihealueilla.

Kulttuurienvälinen ympäristöMonikulttuurinen ympäristö

Tiimiimme kuuluu työntekijöitä yli 60 maasta, jotka työskentelevät eri puolilla Eurooppaa. Uskomme yhteistyön eri ideoita, vahvuuksia ja kykyjä omaavien ihmisten välillä olevan avain menestykseen. "Kulttuuripäivien" kautta vahvistamme erityisesti ymmärrystämme toisiamme kohtaan.

Naiset työvoimassammeNaiset zooplussalla

49 % työntekijöistämme on naisia, joten meillä on lähes täydellinen tasapaino sukupuolien välillä. Ylläpitääksemme tasapainoa, olemme tehneet naisille suunnattuja rekrytointikampanjoita ja luoneet sisäisen naisten verkoston.

Loistava työpaikka

Henkilökohtainen kehitysHenkilökohtainen kehitys

Edistämme aktiivisesti elinikäistä oppimista. Työntekijämme saavat optimaalisen tuen heti ensimmäisestä päivästä lähtien ja voivat hyödyntää sisäistä ja ulkoista koulutusta tai valmennusta koko urakehityksensä ajan, muun muassa muiden oppimismahdollisuuksien ohella.

Terveys ja hyvinvointiTerveys & hyvinvointi

Varmistaaksemme, että tiimimme ovat aina parhaimmillaan, tuemme heitä pysymään terveinä. Tarjoamme työntekijöillemme muun muassa ennaltaehkäiseviä sairaanhoito- ja turvallisuuskoulutuksia, verkkoliikuntakursseja ja sovelluksen terveyden edistämiseen.

HybridityöHybridi-työskentely

Olemme tarjonneet joustavia työmalleja työntekijöillemme jo ennen koronapandemiaa. Paikan päällä työskentelyn ja kotitoimiston yhdistelmä on vakiona meillä ja takaa korkean tehokkuuden ja mukavuuden kaikille.

Zooplus-henkiZooplus-henki

Yhteisöllisyytemme ulottuu paljon pidemmälle kuin työhön itseensä. Näemme tämän ennen kaikkea sosiaalisissa kanssakäymisissä, erityisesti ikimuistoisissa yritys- ja tiimitilaisuuksissamme - olipa kyseessä sitten joulujuhla tai virtuaalinen ruoanlaittoilta.

Ohjeemme

Suuntaviivamme

Tietosuoja: Henkilötietojen suojaaminen ja korkeiden tietoturvastandardien takaaminen ovat meille sydänasia. Siksi meillä on erityisosastot, jotka varmistavat tämän ja asiaankuuluvien lakisääteisten vaatimusten noudattamisen. Lisäksi työntekijöitämme koko yrityksessä koulutetaan jatkuvasti tietosuoja- ja yksityisyysperiaatteista.

> Lisätietoa tietosuojasta zooplussalla

Liiketoiminnan etiikka: zooplussalla on selkeä halu toimia vastuullisesti ja lakia kunnioittaen. Siksi työntekijämme ja liikekumppanimme ovat sitoutuneet zooplussan ohjesääntöihin. Vaatimustenmukaisuuden hallintajärjestelmämme varmistaa, että asiaankuuluvat ohjeet otetaan käyttöön yksittäisillä osastoilla ja se toteuttaa asianmukaiset valvonta- sekä koulutustoimenpiteet. Jos sovellettavia lakeja tai ohjesääntöjämme rikotaan, työntekijät voivat ilmoittaa rikkomuksesta sisäisen ilmiantajajärjestelmän tai riippumattoman ulkoisen oikeusasiamiehen toimiston kautta.

> Lisätietoja zooplus-ohjesäännöissä