Senioriruoat koirille

Royal Canin Seniorikoira

Kaikilla koirilla ei ole sama elinajanodote – se riippuu genetiikasta, elämäntavasta, rodusta ja koosta. Siksi he tarvitsevat erilaisia ​​suunniteltuja ruokia, jotka voivat vastata heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa. Koska ikääntymisprosessi vaihtelee, jokainen koira on katsottava senioriksi eri aikoina koosta riippuen.

Valitse koirasi paino

< 10 kg

< 10 kg

11 - 25 kg

11-25 kg

26+ kg

26 + kg

Kaikenkokoisille koirille

Kaikenkokoisille

Herkut

Herkut

Senioriruoka vanhemmille, pienemmille koirille (< 10 kg):

Pienet koirat

Pienten koirien (alle 10 kg) keskimääräinen elinikä on noin 12 vuotta. Erikoisruoat näille iäkkäille koirille on suunniteltu vastaamaan heidän yksilöllisiin ravitsemustarpeisiinsa ja edistämään sydämen terveyttä ja yleistä hyvinvointia. Panostamme sopiviin tuotteisiin pitkän, onnellisen ja terveen elämän takaamiseksi pienelle seuralaisellesi.

Senioriruoka vanhemmille, keskikokoisille koirille (11-25 kg):

Senior Dog Navi Medium 1000x640 INT

Keskikokoisten koirien elinajanodote on jossain niiden pienempien ja suurempien seuralaisten eliniän välillä. Hekin tarvitsevat erityisesti valittua senioriruokaa. Tämä heidän tarpeisiinsa räätälöity ruoka tarjoaa heille tarkasti sovitetut ravintoaineet tukemaan heidän erityisiä, ikään liittyviä herkkyyksiä. Kaikki sen vuoksi, että uskollinen kumppanisi saa tarvitsemansa laadukkaat ravintoaineet kultavuosinaan.

Senioriruoka vanhemmille, suurille koirille (26+ kg):

Senior Dog Navi Large 1000x640 INT

Suurempien, yli 26 kiloisten koirien elinikä on lyhyempi, noin seitsemästä kahdeksaan vuoteen, ja ikääntyminen alkaa aikaisemmin kuin pienemmillä koiraroduilla. He kärsivät myös erityisistä, ikään liittyvistä herkkyyksistä. Isoille, iäkkäille koirille sovitettu ruokavalio on suunniteltu vastaamaan näihin ongelmiin, ja siinä on tasapainoinen yhdistelmä ravintoaineita, jotka edistävät luonnollista ikääntymistä.

Senioriruoka kaikenkokoisille koirille:

Senior Dog Navi All 1000x640 INT

Täältä löydät senioriruokaa, joka sopii kaikenkokoisille koirille noin viiden vuoden iästä alkaen. Erityisesti koirien senioriruoka sisältää tasapainoisen sekoituksen ravintoaineita, jotka tukevat arvokasta ikääntymistä ja optimaalista terveyttä kaikenkokoisille koirille.

Erikoispehmeät välipalat seniorikoirille:

Senior Dog Snack 1000x160 FI