Ostoskorisi

Ostokorisi on tyhjä

Jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Jatkamalla selaamista sivuillamme hyväksyt evästeiden käyttämisen.

zooplus–sovellus

Lataa Lataa
Ilmainen kotiintoimitus yli 49€ tilauksiin.

Tietosuoja ja turvallisuus

Lataa PDF | Tulosta

Hyvä asiakkaamme,

luottamuksesi on meille tärkeää!

Siksi suojelemme henkilötietojasi ja oikeuttasi päättää itse niiden käytöstä. Tietosuojakäytäntömme noudattaa korkeimpia standardeja.

Tietojenne keräys ja käyttö
Jotta voimme käsitellä tilauksesi parhaalla mahdollisella tavalla, tallennamme kaupan kannalta tarpeelliset tiedot, mukaan lukien puhelinnumerosi, ja välitämme ne muille tilauksesta ja maksusta huolehtiville yrityksille (kuten logistiikasta huolehtiville yrityksille ja maksusta vastaaville pankeille). Zooplus ei anna tietojasi kauppaan liittymättömille kolmansille osapuolille. Jos valitset maksutavaksi luottokortin, annamme luottokorttitietosi suoraan maksusta vastaavalle yhteistyöyrityksellemme: Adyen BV, osoite: Simon Carmiggeltstraat 6-50, 1011 DJ Amsterdam, Netherlands. Jos olet kadottanut oman kopiosi tilauksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme lähettää sinulle uuden kopion.

Lisäksi saatamme käyttää Europan talousalueen (ETA) ulkopuolella olevia yrityksiä, jotka ovat tärkeitä liiketoiminnan ja asiakkaiden palvelemisen kannalta. Näihin palveluihin kuuluvat esimerkiksi uusien tuotteiden luettelointi, tuotekuvausten luominen ja käännöstyö, yleinen kaupan ylläpito, kääntäminen sekä laskutus ja/tai varastonhallinta. Myös nämä tahot näkevät asiakastietosi, koska niitä tarvitaan työhön. Varmistamme, että tietojen jakaminen näille yrityksille noudattaa tietosuojalakeja. Tätä varten on käytössä Euroopan unionin "Vakiosopimus II". Se sisältää Euroopan komission tietoturvan varmistamiseksi luomat mallisopimuslausekkeet henkilötietojen jakamisesta Euroopan ulkopuolelle.

Lähetämme myös ajoittain postitse tai sähköpostitse tietoja tuotteistamme ja tarjouksistamme tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen tai sähköpostiin. Voit halutessasi milloin vain kieltää tietojesi käytön markkinointitarkoituksiin ilmoittamalla tästä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakettamme käyttäen.

Korkeiden turvallisuusstandardien antama luottamus
Henkilötietojen siirtämiseen zooplus.fi käyttää Secure Sockets Layer (SSL) -turvallisuusprotokollaa yhdessä 256-bittisen salauksen kanssa. Tämä teknologia tarjoaa parhaan mahdollisen turvallisuuden ja sitä myös käyttävät suurimmat pankit turvatakseen online-pankkitiedot. Näet suljetun lukkosymbolin selaimesi tilapalkin alaosassa, jos sivusto käyttää salattua tietojen siirtoa.

Jotta voisimme taata riittävän tietoturvan lomakkeita lähettäessä, käytämme tietyissä tapauksissa Googlen reCAPTCHA-palvelua. Sen tehtävä on pääasiassa tarkistaa, onko lähettäjänä luonnollinen henkilö vai kone tai automaatti. Palveluun kuuluu IP-osoitteen ja muiden reCAPTCHA-palvelun tarvitsemien tietojen lähettäminen Googlelle. Tässä sovelletaan Google Inc:n tietosuojakäytäntöjä. Lisätietoa Google Inc:n tietosuojakäytännöistä saat täältä: http://www.google.de/intl/de/privacy oder https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/.


Zooplus pitää numerotiedot turvassa
Turvallisuusstandardimme näyttää seuraavalta:

Secure Socket Layer (SSL) –protokollaa käyttävä ohjelmistomme suojaa tilauksen yhteydessä tietosi, kuten nimen, osoitteen, pankkiyhteystiedot ja luottokortin numeron. SSL-suojaus toimii useimmilla selaimilla. Tietosi tulevat lukukelvottomiksi koodattuina palvelimellemme.

Toistaiseksi zooplus ei ole joutunut tilanteeseen, jossa luottokorttitietoja tai pankkiyhteystietoja olisi käytetty laittomasti. Jos näin kuitenkin tapahtuu, korvaavat useimmat luottokorttiyhtiöt asiakkaan kärsimän vahingon omavastuuosuuden (50,00 euroa) ylittävältä osalta. Pankkisi on sitoutunut maksamaan sinun osuutesi, ja zooplus takaa sinulle tämän maksun. Edellytyksenä on kuitenkin, että ilmoitat väärinkäytöstä pankillesi tai luottokorttiyhtiöllesi välittömästi.

Evästeiden käyttö
Evästeet ovat alfanumeerisia tunnistetietoja, jotka siirtyvät tietokoneesi kovalevylle internetselaimesi avulla. Evästeitä tarvitaan usein verkkokaupankäynnissä. Niiden avulla saadaan esimerkiksi virtuaalinen ostoskori tallennettua.

Kun kirjaudut sisään palveluumme käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi, käytämme evästettä, jonka avulla sivusto tunnistaa sinut vierailusi ajan. Kun poistut verkkokaupasta, nämä evästeet häviävät automaattisesti.

Siirrämme kuitenkin myös pysyvän evästeen asiakkaan kovalevylle. Sen avulla sivusto tallentaa ostoskorisi ostotapahtumasi ajan ja 90 päivää tulevia vierailujasi varten. Tämä eväste estää virheelliset tunnistukset esim. kahden käyttäjätilin tapauksessa. Tallennamme evästeen avulla myös kauppaan syöttämäsi hakukriteerit, jotka näet sivustolla uudelleen vieraillessasi. Evästeitä käytetään lisäksi vielä henkilökohtaiseen tervehdykseen sisäänkirjautuessasi, tilausten näyttämiseen viimeisten seitsemän päivän ajalta ja niiden työvaiheen osoittamiseen sekä sähköpostiosoitteesi automaattiseen muistamiseen sisäänkirjautumisvalikossa.

Pysyvissä evästeissä ei ole itsessään mitään henkilötietoja. Niihin ei tallenneta nimeä, sähköpostiosoitetta, IP-osoitetta tms. Niitä ei myöskään käytetä ostokäyttäytymisesi tarkkailuun.

Voit deaktivoida selaimesi evästeet, rajoittaa niitä tiettyjen sivustojen osalta tai säätää selaimen asetukset siten, että selain ilmoittaa, kun eväste lähetetään. Voit koska tahansa tuhota evästeet kovalevyltä. Huomaa kuitenkin, että zooplus-palvelun käyttö on kokonaisuudessaan mahdollista vain evästeitä käyttäen. Lisätietoja evästeasetuksista löydät selaimesi ohjeista.

Keräämme tällä sivustolla myös markkinointitarkoituksiin nimettömänä tietoa vierailijoidemme internetkäyttäytymisestä. Mitään henkilökohtaisia tietoja tai yksityistietoja ei kerätä tai tallenneta, vaan ainoastaan nimetöntä tietoa. Tiedot tallennetaan tekstitiedostoevästeinä tietokoneellesi. Analysoimme algoritmien avulla asikkaidemme internetin käyttöä voidaksemme kohdentaa mainontaa (retargeting). Retargeting tarkoittaa, että voimme mainostaa aikaisemmin tarkastelemiasi tuotteita ja muita samankaltaisia tuotteita. Tietoja ei missään tapauksessa käytetä tunnistamiseesi sivustoilla.Kerättyjä tietoja käytetään palvelumme parantamiseen. Niitä ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Certona
Käytämme www.zooplus.fi-sivustolla Certona-teknologiaa sivustomme vierailijoiden käyttäytymisen seurantaan ja keräämme ja tallennamme anonyymejä evästeitä. Näin voimme näyttää verkkokaupassamme asiakkaalle kohdennettuja tuotesuosituksia. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja. Voit ottaa tämän teknologian pois käytöstä hävittämällä tallentamamme evästeen, kuten yllä on kuvattu („Evästeiden käyttäminen“).

Maxymiser
Käytämme myös Maxymiser GmbH -yrityksen (Josephspitalstraße 15, 80331 München, Saksa) "Maxymiser-teknologiaa". Maxymiser käyttää evästeitä verkkosivumme käytön analysoimiseen. Evästeiden sisältämä tieto sivuston käytöstä siirretään Maxymiser GmbH:n palvelimelle ja tallennetaan siellä. Maxymiser GmbH käyttää anonyymejä ja pseudonymisoituja tietoja arvioidakseen sivuston vierailijoiden käyttäytymistä ja optimoidakseen sen pohjalta sivustoa. Voit estää tietojesi luovuttamisen Maxymiserille ja niiden käsittelyn lataamalla ja asentamalla Opt-Out-evästeen.

CrazyEgg
Tällä sivustolla käytetään CrazyEgg.com-työkalua satunnaisesti valittujen käyttökertojen (IP-osoitetta ei henkilöidä) seurantaan. Työkalu kirjaa hiiren liikkeet ja klikkaukset, minkä tarkoituksena on verkkosivun kehittäminen satunnaisten, yksittäisten käyttökertojen analysoimisen pohjalta. Tietoihin ei sisälly henkilötietoja eikä niitä välitetä kolmansille osapuolille. Jos et halua tietojesi tallentamista, voit estää tämän työkalun käytön kaikilla verkkosivuilla poistamalla sen käytöstä alla olevan linkin avulla. Ohjeet CrazyEgg-työkalun käytön estämiseen löydät täältä.

HotJar
Käytämme sivustolla Hotjar.com-verkkoanalyysityökalua, joka valitsee satunnaisesti yksittäisiä käyttökertoja (IP-osoitetta ei henkilöidä). Työkalu kirjaa hiiren liikkeet ja klikkaukset, minkä tarkoituksena on verkkosivun kehittäminen satunnaisten, yksittäisten käyttökertojen analysoimisen pohjalta. Tietoihin ei sisälly henkilötietoja eikä niitä välitetä kolmansille osapuolille. Tarkempaa tietoa Hotjar.com-työkalun keräämistä tiedoista saat täältä. Jos et halua tietojesi tallentamista, voit estää tämän työkalun käytön kaikilla verkkosivuilla poistamalla sen käytöstä alla olevan linkin avulla: Ohjeet Hotjarin poistamiseen käytöstä.

Google Analytics
Sivustomme käyttää Google Analytics -palvelua, joka on Googlen verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää evästeitä tekstitiedoissaan. Tämä eväste tallennetaan tietokoneellesi, mikä mahdollistaa sivuston käyttöanalyysin. Evästeen antama tieto sivuston käytöstä (vain IP-osoite, joka on anonymisoitu „_anonymizeIp()“ avulla – viimeiset 8 merkkiä eivät siirry Googlelle) lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne. Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen sivuston käyttöäsi, raportoimalla käyttötiheydestä ja internetin käyttöön liittyvistä palveluista. Google saattaa antaa näitä tietoja myös kolmansille osapuolille, jos niitä oikeudellisista syistä pyydetään, tai jos nämä kolmannet osapuolet työskentelevät Googlen tietojen parissa. Google ei anna missään tapauksessa IP-osoitettasi muiden tietojen yhteydessä eteenpäin. Voit estää evästeiden tallentumisen internetselaimesi asetuksilla. Tällöin et kuitenkaan voi käyttää sivustomme kaikkia toimintoja. Käyttämällä sivustoa annat suostumuksesi siihen, että Google saa kerätä tietoja edellä kuvatulla tavalla ja edellä mainittuihin tarkoituksiin. Ellet halua jakaa tietoa sivuston käytöstä Google Analytics –palvelulle, voit ladata täältä deaktivointilisäosan intenetselaimeesi.

Optimizely
Pyrimme kehittämään jatkuvasti palveluamme A/B-testauksen avulla. Käytämme tähän Optimizely Inc -yrityksen "Optimizely"-kävijäseurantaohjelmistoa (https://www.optimizely.de). Optimizely ei kerää mitään henkilökohtaisia tietojasi. Anonyymit tiedot sivustomme käytöstä lähetetään Yhdysvaltoihin ja tallennetaan siellä. Halutessasi voit kytkeä Optimizely-seurannan pois päältä seuraamalla täältä löytyviä ohjeita.


Retargeting
Käytämme www.zooplus.fi-sivustolla NextPerformance GmbH:n teknologiaa kerätäksemme ja tallentaaksemme evästeiden avulla anonyymiä tietoa sivustomme vierailijoiden käyttäytymisestä. Näin voimme kohdentaa mainoksia, joita näet vieraillessasi yhteistyökumppaniemme sivustoilla. Tietoihin ei sisälly henkilötietoja. Lisätietoa ja mahdollisuuden NextPerformance-teknologian poistamiseen käytöstä saat NextPerformance-verkkosivustolta.

KUPONA kerää tällä sivustolla anonyymiä tietoa kävijöiden verkkokäyttäytymisestä internetissä tapahtuvien mainoskampanjoiden optimoimiseksi. Tallennamme tässä yhteydessä tietokoneellesi pienen evästetekstitiedoston. Algoritmeihin perustuvan analyysin ansiosta KUPONA voi esittää kohdennettuja tuotesuosituksia mainosbannerien muodossa myös muilla verkkosivuilla. Evästeitä käytetään siis tarjontamme optimoimiseen, mutta kävijän henkilötietoja ei käytetä eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Mikäli et halua anonyymien tietojen keräämistä internetin käyttämisestä ja analysoimista evästeiden avulla, voit estää sen klikkaamalla tästä: KUPONA-tietoturva.

Adobe Analytics ja Omniture
Käytämme Adobe Analytics (Omniture) -palvelua, joka on Adobe Systems Software Ireland Ltd. -yrityksen („Adobe“) verkkoanalyysityökalu. Adobe Analytics kerää anonyymiä tietoa, jota käytetään kävijöiden sivustokäyttäytymisen analysoimiseen. Adobe Analytics käyttää evästeitä ja verkkojäljitteitä, jotka kerätään tietokoneeltasi tai tallennetaan sinne. Sivustokäyttäytymisestäsi saadut tiedot välitetään Adoben palvelimelle ja tallennetaan sinne. Yhteenkerätyt tiedot tulevat lopulta takaisin meille, jotta näemme käyttäytymisen yleiset trendit sivustollamme ilman henkilötietoja. Adobe Analytics ei tallenna henkilökohtaisia tietoja, joten saamiemme tietojen yhdistäminen henkilötietoihisi ei ole mahdollista.

SoMe-ikonien käyttö
zooplus-sivustolla käytetään Facebookin, Google Plussan, Pinterestin ja Twitterin kuvalinkkejä (Social_Media-Plugins). Tunnistat SoMe-ikonit Facebook-, Twitter- Pin-in- ja +1-logoista. Kun vierailet sivustollamme, nämä ikonit yhdistävät selaimesi ja serverisi suoraan SoMe-palveluihin. Tällöin nämä palvelut saavat tiedon siitä, että IP-osoitteesi kautta on käyty sivustollamme. Jos olet kirjautuneena sosiaaliseen mediaan ja napsautat kuvaketta, saattaa SoMe-käyttäjätilillesi tallentua tieto, että olet käynyt sivustollamme. Mikäli käytät SoMe-palveluja, etkä halua palveluntarjoajan keräävän tietoa internetliikenteestäsi, kirjaudu aina ulos SoMe-palveluista ennen kuin tulet sivustollemme. Huomaa, että tämän sivuston tarjoajina emme saa tietoomme asiakkaistamme välitettyjen tietojen sisältöä tai sitä, miten SoMe-palvelujen tarjoajat näitä tietoja käyttävät. Lisätietoa siitä, mitä tietoja SoMe-linkkien kautta kullekin palvelulle välittyy saat kunkin palvelun tietosuojaehdoista erikseen. Tietosuojaehdot löytyvät osoitteista https://www.facebook.com/about/privacy/, https://twitter.com/privacy, http://about.pinterest.com/fi/privacy-policy, https://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/

Google-mainokset
Tällä sivustolla käytetään Googlen Google Remarketing -palvelua, joka esittää mainoksia internetissä. Keräämme tästä syystä anonyymissä muodossa tietoa vierailuistasi sivustollamme tallentamalla niin sanotun evästetekstitiedoston tietokoneellesi. Evästeiden keräämien tietojen pohjalta kolmannet osapuolet, kuten Google, voivat mainostaa sinulle verkkosivuja internetissä. Voit estää Googlea keräämästä tietoa klikkaamalla tästä Lisätietoa tästä Googlen teknologiasta saat Googlen tietosuojalauselmasta.


Katsaus henkilötietoihisi
Voit nähdä henkilötietosi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi koska tahansa "Oma zooplus" –osiossa ja tarvittaessa muuttaa tietoja. Mikäli olet unohtanut salasanasi palveluun, niin "Oma zooplus" –osiosta löydät "Oletko unohtanut salasanasi?" -linkin, joka auttaa sinua. Syötä meille antamasi sähköpostiosoite kenttään ja lähetä lomake. Lähetämme uuden salasanan sähköpostiosoitteeseesi. Tällä tavoin kukaan muu ei pääse käsiksi tietoihisi. Salasana lähetetään joka tapauksessa sähköpostiosoitteeseen, jota ainoastaan sinä pääset lukemaan.

Tiedonsaantioikeutesi
Sinulla on oikeus saada kirjallista tietoa siitä, mitä henkilökohtaisia tietoja zooplus AG on sinusta tallentanut. Pyynnöstäsi suoritamme välittömästi korjaukset, poistot jne. – mikäli laki sen sallii. Jos sinulla on kysymyksiä tietosuojasta, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Yrityksen tietosuoja
zooplus on sitoutunut tietosuojalakeihin ja yrityksellä on palveluksessaan tietosuojavaltuutettu.

Kaikki työntekijämme ovat kirjallisesti sitoutuneet noudattamaan asianmukaisia asetuksia ja lakeja koskien tietoturvaa ja suojaamaan tietojen luottamuksellisuutta. Lisäksi työntekijämme saavat säännöllisesti tietoturvaa koskevaa koulutusta.

 


Päivätty 26. maaliskuuta 2018