Palautukset ja tuotteen vaihtaminen

Peruuttamisoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa 14 päivän sisällä toimituksesta. Peruuttamisoikeuden määräaika lasketaan siitä päivästä lähtien, jona asiakas tai hänen valtuuttamansa henkilö vastaanottaa tuotteen.

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla kirjeitse tai sähköpostilla halustaan peruuttaa kauppa (zooplus SE, Sonnenstraße 15, 80331 München, Saksa). Tähän tarkoitukseen voi käyttää oheista peruttaamislomaketta, mutta se ei ole pakollista. Voitte ilmoittaa halustanne käyttää peruuttamisoikeuttanne ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeemme kautta.

Peruuttamisoikeuden toteutumiseksi riittää, että asiakas ilmoittaa määräajan kuluessa halustaan purkaa kauppa.

Palautusmenettely

Asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun saadakseen palautustarran, jolloin zooplus maksaa palautuksesta aiheutuvat postikulut. Kun asiakas on palauttanut tilaamansa tuotteet, hyvittää zooplus niiden arvon postikuluineen asiakkaalle (pois lukien mahdolliset lisäkulut, jotka ovat aiheutuneet muiden kuin zooplussan tarjoamien, kalliimpien toimitustapojen käyttämisestä). Rahojen palautus tapahtuu viimeistään 14 päivän kuluessa sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet asiakkaan peruuttamisilmoituksen. Rahojen palauttaminen hoidetaan tilausta tehdessä käytetyllä maksutavalla, ellei kirjallisesti muuta sovita. Saatamme odottaa ennen rahojen palauttamista, että tuotteet ovat palautuneet varastollemme, tai että asiakas voi muulla tavoin todistaa lähettäneensä ne takaisin.

Asiakkaan on palautettava tuotteet mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 14:n päivän kuluessa päivästä, jolloin hän on tehnyt peruutusilmoituksen.

Palautettavat tuotteet lähetetään osoitteeseen:

zooplus SE
Vertriebszentrum
Marktal 3
D-99880 Hoerselgau
Germany

14:n päivän palautusaika toteutuu, kun asiakas lähettää tuotteet 14:n päivän kuluessa peruutusilmoituksesta.

Zooplus maksaa palautuksesta aiheutuvat postikulut. Asiakas saa täyden hyvityksen palauttamistaan tuotteista vain, jos tuotteiden arvo ei ole alentunut siksi, että asiakas on tutkinut tavaran luonnetta, ominaisuuksia ja toimivuutta asiattomalla tavalla. Tuotetta saa tarkastella, mutta ei käyttää, tai muuten asiakas joutuu hyvittämään sen arvon alentumisen.

Peruuttamisoikeuden loppu

Myyjäyrityksen tiedot:

Kaikki sopimukset on solmittu zooplus SE: n kanssa, ellei toisin mainita.

Osoite
zooplus SE
Sonnenstrasse 15
80331 Muenchen
Saksa
zooplus.fi on zooplussan Saksassa rekisteröity yritysnimi.
Yritysnumero
Rekisteröity yritys Münchenissä, Münchenin käräjäoikeus, HRB 125080
USt-IdNr: DE200164421
ALV-NRO: FI24251832
Johtokunta
Geoffroy Lefebvre
Andreas Maueröder