Hill's Pet Nutrition -merkkikauppa

Hill's brandshop
Hill's brandshop

HILL'S PET NUTRITION: ENSILUOKKAISTA, TIETEESEEN PERUSTUVAA LEMMIKKIELÄINRUOKAA 

Lemmikkien biologisiin tarpeisiin perustuva ravintomme antaa lemmikillesi etumatkaa pennun ensimmäisistä askelista eläkevuosiin saakka: näkyviä tuloksia, joihin voi luottaa. 

Hill's SCIENCE PLAN products
background mobile banner
background mobile banner

Tietoa Hill'sistä

INNOVATIIVINEN LÄHESTYMISTAPA LEMMIKKIELÄINRUOKAAN

Hill's ajattelee aina lemmikkisi tulevaisuutta, jotta sinä voit nauttia nykyhetkestä. Lemmikkieläinruokamme tuottavat näkyviä tuloksia, joihin voi luottaa, oli kyse sitten koiran ihannepainon saavuttamisesta tai iäkkään lemmikin katseen piristymisestä.

KLIINISESTI TODISTETUT HYÖDYT
Hills benefits

Ota selvää, mikä Hill'sin tuotemerkki sopii lemmikillesi!

NÄKYVIÄ TULOKSIA, JOIHIN VOI LUOTTAA

SCIENTIFIC NUTRITION

BIOLOGIAAN PERUSTUVAA RAVINTOA

Kaikkien Hill's-ruokien kehityksestä vastaa ryhmä eläinlääkäreitä, ravitsemustieteen tohtoreita ja ravintotieteilijöitä.

APPROVED BY ANIMAL PARTNERS

ELÄINKUMPPANIMME HYVÄKSYMÄT

Globaali Pet Nutrition Center -keskuksemme auttaa meitä kehittämään ruokaa, joka antaa lemmikillesi etumatkaa kohti parasta elämää.

HILL'S FOOD, SHELTERS & LOVE

HILL'S FOOD, SHELTER & LOVE®

Hill's lahjoittaa löytöeläinkodeille ensiluokkaista lemmikkieläinruokaa ja auttaa kodittomia lemmikkejä löytämään uuden pysyvän kodin.

  • Hill's-lemmikinruoka: erityisesti räätälöity koirille ja kissoille

    Etsitkö erityistä eläinlääkärin kehittämää ruokaa koirallesi tai kissallesi? Tässä joitakin mielenkiintoisia faktoja Hill's-tuotemerkistä: Hill'sillä on kaksi hyvin tunnettua ruokalinjaa: Hill's Science Plan ja Hill's Prescription Diet. Yhteensä 150 eläinlääkäriä ja ravitsemusasiantuntijaa työskentelee Sciene Plan ja Prescription Diet -ruokien parissa kehittäen koostumuksia ja reseptejä, joissa on koordinoituja ainesosia ja yli 100 erilaista ravintoainetta. Sekä Science Plan että Prescription -ruoat valmistetaan tiukkojen säännösten ja korkeiden terveysstandardien mukaisesti, jotta ne olisivat mahdollisimman laadukasta ja turvallista lemmikillesi. Hill's Science Plan ja Hill's Prescription Diet tarjoavat laajan valikoiman lemmikkisi yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityjä tuotteita.

Käyttöehdot

*OVH = Suositeltu vähittäismyyntihinta ** tarkista ehdot ilmaisesta kotiinkuljetuksesta täältä .

"Norm." = tuotteen alin hinta viimeisten 30 päivän aikana.

Toimituspalvelut

  • Posti

Seuraa zooplussaa

  • Appstore
  • Google play