Hill's Pet Nutrition -merkkikauppa

Hill's brandshop

Hill's Pet Nutrition -merkkikauppa

Hill's brandshop

HILL'S PET NUTRITION: ENSILUOKKAISTA, TIETEESEEN PERUSTUVAA LEMMIKKIELÄINRUOKAA 

Lemmikkien biologisiin tarpeisiin perustuva ravintomme antaa lemmikillesi etumatkaa pennun ensimmäisistä askelista eläkevuosiin saakka: näkyviä tuloksia, joihin voi luottaa. 

Tietoa Hill'sistä

INNOVATIIVINEN LÄHESTYMISTAPA LEMMIKKIELÄINRUOKAAN

Hill's ajattelee aina lemmikkisi tulevaisuutta, jotta sinä voit nauttia nykyhetkestä. Lemmikkieläinruokamme tuottavat näkyviä tuloksia, joihin voi luottaa, oli kyse sitten koiran ihannepainon saavuttamisesta tai iäkkään lemmikin katseen piristymisestä.

Lue lisää
KLIINISESTI TODISTETUT HYÖDYT
Hills benefits

Ota selvää, mikä Hill'sin tuotemerkki sopii lemmikillesi!

NÄKYVIÄ TULOKSIA, JOIHIN VOI LUOTTAA

SCIENTIFIC NUTRITION

BIOLOGIAAN PERUSTUVAA RAVINTOA

Kaikkien Hill's-ruokien kehityksestä vastaa ryhmä eläinlääkäreitä, ravitsemustieteen tohtoreita ja ravintotieteilijöitä.

APPROVED BY ANIMAL PARTNERS

ELÄINKUMPPANIMME HYVÄKSYMÄT

Globaali Pet Nutrition Center -keskuksemme auttaa meitä kehittämään ruokaa, joka antaa lemmikillesi etumatkaa kohti parasta elämää.

HILL'S FOOD, SHELTERS & LOVE

HILL'S FOOD, SHELTER & LOVE®

Hill's lahjoittaa löytöeläinkodeille ensiluokkaista lemmikkieläinruokaa ja auttaa kodittomia lemmikkejä löytämään uuden pysyvän kodin.

Hill's-lemmikinruoka: erityisesti räätälöity koirille ja kissoille

Etsitkö erityistä eläinlääkärin kehittämää ruokaa koirallesi tai kissallesi? Tässä joitakin mielenkiintoisia faktoja Hill's-tuotemerkistä: Hill'sillä on kaksi hyvin tunnettua ruokalinjaa: Hill's Science Plan ja Hill's Prescription Diet. Yhteensä 150 eläinlääkäriä ja ravitsemusasiantuntijaa työskentelee Sciene Plan ja Prescription Diet -ruokien parissa kehittäen koostumuksia ja reseptejä, joissa on koordinoituja ainesosia ja yli 100 erilaista ravintoainetta. Sekä Science Plan että Prescription -ruoat valmistetaan tiukkojen säännösten ja korkeiden terveysstandardien mukaisesti, jotta ne olisivat mahdollisimman laadukasta ja turvallista lemmikillesi. Hill's Science Plan ja Hill's Prescription Diet tarjoavat laajan valikoiman lemmikkisi yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityjä tuotteita.

Etsitkö oikeaa Hill's-koiran- tai Hill's-kissanruokaa?

Hill's tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia, testattuja kuivaruokia ja märkäruokia. Hill'sin koiranruoka ja kissanruoka on jaettu tuotemerkkeihin Hill's Science Plan ja Hill's Prescription Diet. Science Plan tarjoaa kaiken mitä terve lemmikkisi tarvitsee elämänsä eri vaiheissa. Pennusta senioriin, mutta myös aikuisena koirana tai kissana tukemaan erityistarpeita esimerkiksi kevyellä tai viljattomalla märkä- ja kuivaruoalla.

Onko eläinlääkäri suositellut erityisruokaa koirallesi tai kissallesi?

Ensisijaisesti tuotteita terveille eläimille kehittävän Science Plan -merkin lisäksi Hill'sin Prescription Diet -merkki sisältää erilaisia erikoistuotteita sairaille koirille ja kissoille. Hill's Prescription Diet tarjoaa kliinisesti testattua koiran- ja kissanruokaa virtsateiden, nivelten ja ihon sairauksille, auttaa eläimiä ruoansulatusongelmissa ja tukee hoitoa. Esimerkiksi Hill'sin I / D dog ja Hill's I / D cat ovat hyvin sulavaa ruokaa aikuisille koirille tai kissoille, jotka kärsivät maha-suolikanavan sairauksista, lievittäen akuutteja imeytymishäiriöitä. Samanaikaisesti ruoansulatus on tasapainossa. Tämä Hill's-ruoka voi myös edistää nopeampaa palautumista operaatioiden tai onnettomuuksien jälkeen.

Etsitkö maukkaita, mutta terveellisiä herkkuja koirallesi?

Jokainen haluaa tehdä rakkaansa onnelliseksi palkitsemalla ja hemmottelemalla heitä maukkailla herkuilla. Valitettavasti koiran tarpeita on usein vaikea ottaa huomioon. Hill's Science Planin ja Hill's Prescription Dietin lisäksi Hill's Food on kehittänyt oman Hill's Snack -tuotesarjan koirille. Herkkujen koostumus on sovitettu optimaalisesti lemmikin yksilöllisiin olosuhteisiin. Tämä tekee Hill's Snacks -tuotteista sopivan esimerkiksi koirille, joilla on ruoka-aineyliherkkyyksiä, ylipainoisille koirille tai vanhemmille koirille, joilla on hammasongelmia. Viljattomasta hypoallergeeniseen ja niveliä tukevaan ravintoon, jokaiselle karvakuonolle löytyy varmasti jotakin!