Yhdessä autamme ihmisiä ja eläimiä Ukrainassa

Ukraine

Apunne ansiosta voimme tukea monia ihmisiä ja eläimiä Ukrainassa. Olemme häkeltyneitä lahjoitettujen zooPisteiden määrästä. Avokätisellä tuellanne saimme maaliskuussa kerättyä lähes 100 000 euroa hyväntekeväisyysjärjestöille, eläinkodeille ja humanitaarisille instituutioille.

Ihmisten, eläinten ja planeetan hyvinvointi on olennainen osa yrityskulttuuriamme. Siksi on sydämen asia auttaa kärsiviä ihmisiä ja eläimiä Ukrainasta tänä surullisena aikana, ja kuten lupasimme, tuplasimme lahjoitussummanne.

193 916 euroa hätäapuun Ukrainalle

Näin voimme tukea monia eläimiä ja lemmikkieläinten omistajia, jotka tarvitsevat kiireellisesti apua Ukrainan kauhean tilanteen vuoksi. Haluamme sanoa siitä suuret kiitokset!

Näin lahjoitukset käytetään:

100.000 euroa UNICEFille

UNO

Hätähoito ja siirtymään joutuneiden henkilöiden ja pakolaisten suojelu

UNICEF on käynnistänyt laajoja avustusoperaatioita. Paikan päällä olevat auttajat keskittyvät pääasiassa suojan, hätäavun ja raha-avun tarjoamiseen. Turvallisuustilanteen salliessa Ukrainassa jaetaan hätäapupaketteja. Lisäksi he ovat velvollisia varmistamaan, että kaikki suojelun tarpeessa olevat voivat käyttää oikeuksiaan. UNICEF tarjoaa tukea myös naapurimaissa riittävän avun antamiseksi pakolaisille. Erityistä huomiota kiinnitetään ilman huoltajaa oleviin lapsiin, vanhuksiin ja vammaisiin.

"Vain lemmikkini kanssa" - Kuvia YK:n pakolaisasiain päävaltuutetulta

93 916 euroa eläinsuojelujärjestöille

Ukraine

Tuemme organisaatioita Puolasta, Slovakiasta, Unkarista ja Romaniasta

Usein omaisuus on jätettävä taakse. Tämä ei kuitenkaan koske rakkaita lemmikkejä, ne kuuluvat perheeseen ja otetaan mukaan vaikealle matkalle. Neljän Ukrainan naapurimaan eläinsuojelujärjestöt auttavat rajalla ilmaisella ruoalla, kulhoilla, kuljetuslaatikoilla ja paljon muuta. He tarjoavat myös karanteenitiloja, jos eläintä ei tällä hetkellä päästetä sisään.

Tuemme yhteensä viittä Puolassa, Unkarissa ja Slovakiassa sekä kahta Romaniassa sijaitsevaa järjestöä, joista kukin saa 18 783 euron lahjoituksen.

zooplus Emergency Aid: suoritukset raja-alueiden eläinsuojelujärjestöille

Osana hätäapuohjelmaa pystyimme maaliskuun alussa toimittamaan raja-alueiden avustusjärjestöille useita lavoja täynnä eläinten rehua ja muita kiireellisiä tavaroita, kuten kuljetuslaatikoita, jotka välitettiin suoraan uhreille. Iso kiitos kuuluu siis myös eläinsuojelujärjestöille, jotka tekevät uskomattomia asioita paikan päällä:

Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami ("Krakovan eläintenhoitoyhdistys", lyhenne KTOZ) Puolassa.

Állatvédík Érdekvédelmi és Szakmai Szövetsége ("eläinoikeusaktivistien liitto") Unkarissa

Magyar Állatvédő és Természetbarát Szötségés ("Unkarin suojelu- ja luonnonsuojeluliitto") Unkarissa

Občianske przydzenie Pomoc psíkom na východnom Slovensku ("Kansalaisten yhdistys auttaa koiria Itä-Slovakiassa") Slovakiassa

Casa lui Patrocle ("Patrokleen talo") Romaniassa