10% alennusta valikoiduista huippumerkeistä

10%

Saat juuri nyt 10% alennusta valikoiduista huippumerkeistä!

Tilaa lemmikillesi laadukkaita ruokia, herkkuja ja kissanhiekkoja! 

Lisää alla näkyviä tuotemerkkejä ostoskoriin ja syötä kuponkikoodi RUOKA-10


Voimassa 03.07.2023 saakka. Vain yksi kuponkikoodi per tilaus. Alennusta ei voi yhdistää Klikkaa & Säästä -alennuksiin.

WoWWolf of WildernessKoiralle

Koiramme ovat suden jälkeläisiä, ja niillä on edelleen 99 % suden DNA:sta vuosisatojen jaloksustesta huolimatta. Uskomme, että suden luonnollisen ravinnon tulee olla mallina koiran ruokavaliolle ja tähän tukeuduimme Wolf of Wilderness -ruokien kehityksessä .

TigerinoTigerinoKissalle

Tigerino on sekä ympäristöystävällinen että erittäin imukykyinen kissanhiekka. Se nappaa hajut sekunneissa, sinetöi bakteerit kiteisiin ja imee nestettä lähes oman painonsa verran. 

CfLConcept for lifeKissalle ja koiralle

Lemmikin hyvinvoinnin perustana on vankka tieto karvakaverin todellisista tarpeista, ja jokaisella yksilöllä on erilaisia vaatimuksia terveelliselle ruokavaliolle. On optimaalista, että ruokavalio on räätälöity koon, iän ja erityistarpeiden mukaan. 

PurizonPurizonKissalle ja koiralle

Koirien ja kissojen Purizon-kuivaruoka perustuu lemmikkiemme luonnolliseen ravintoon. 70 % osuus lihaa, kalaa sekä muita eläinperäisiä raaka-aineita huolehtii suuresta proteiinipitoisuudesta. Ruokaan ei lisätä viljaa eikä riisiä niiden huonon imeytyvyyden vuoksi. 

Wild FreedomWild FreedomKissalle

Esi-isien jalanjäljillä! Nykyiset kotikissat periytyvät villeistä esi-isistään ja ovat puhtaita lihansyöjiä. Wild Freedomin tavoitteena on seurata villikissan vaistoa ja jäljitellä villikissan ruokavaliota

RoccoRoccoKoiralle

Sykki nelijalkaisesi sydän sitten mille tahansa makuvaihtoehdolle, tämä brändi takaa yhden olennaisen asian: suuren määrän tuoretta lihaa ja sisäelimiä yhdistettynä 100%:sesti tuoreisiin raaka-aineisiin.

FeringaFeringaKissalle

Feringa tarjoaa rakkaudella ja huolella valmistettuja premium-kissanruokia nelijalkaiselle rakkaallesi. Ruoat sisältävät runsaasti huolella valittua lihaa tai kalaa, vihanneksia, hedelmiä sekä yrttejä. 

LukullusLukullusKoiralle

Laadukas Lukullus-koiranruoka perustuu erityisen kattavaan reseptiin ja luonnollisiin raaka-aineisiin, jotka on käsitelty tuoreina ja valmistettu hellävaraisesti. Lukullus luottaa luonnon voimaan!

SmillaSmillaKissalle

Yli 10 vuoden ajan Smilla on tarjonnut kissoille tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota, joka huolehtii kissan terveydestä kaikissa elämänvaiheissa. 

CosmaCosmaKissalle

Cosman tuotteet koostuvat ainoastaan luonnollisista raaka-aineista, erityisen suuresta liha- ja kalaosuudesta, eivätkä ne sisällä keinotekoisia säilöntäaineita, väriaineita tai arominvahventeita. 

LillebroLillebroLuonnonlinnuille

Luonnonlinnut tarvitsevat etenkin talvisin lisäravintoa, jota ihmiset voivat tarjota. Zooplussalta löydät laajan valikoiman edullisia luonnonlintujen ruokia.

BarkooBarkooKoiralle

Barkoo ilahduttaa koiraasi parhailla makupaloilla: palkkioksi, ajanvietteeksi tai muuten vain. Barkoo – rakkaudesta herkutteluun!

Muita merkkejä

Briantos

Koiralle

Greenwoods

Kissalle ja koiralle

Rosie's Farm

Kissalle ja koiralle

Rebel Belle

Koiralle

Catessy

Kissalle

My Star

Kissalle

Tigeria

Kissalle

zooplus Bio

Kissalle ja koiralle