Royal Canin Kitten ravitsemusohjelma

Onnittelut uuden kissanpennun johdosta!

Kissanpennun uutena omistajana teet monia päätöksiä. Jotkut niistä voivat vaikuttaa kissanpennun terveyteen ja käyttäytymiseen. Royal Canin on kehittänyt kissanpennuille ravitsemusratkaisuja, jotka täyttävät heidän erityiset ravitsemustarpeensa ja antavat kissanpennullesi parhaan alun elämälle.

Valitse kissanpennun ikä


newborn

vauvakissa

1 - 4 months

1 - 4 kuukautta

4-6 months

4 - 6 kuukautta

after sterilisation

steriloinnin jälkeen

young adults

nuoret aikuiset

Products for adult cats

aikuisille kissoille

KISSASI KASVUVAIHEET

Kissanpennun hämmästyttävän kehityksen ymmärtäminen syntymästä täysikasvuiseen kissaan auttaa sinua varmistamaan, että se saa optimaalista ravintoa kaikissa kasvuvaiheissaan.

Kitten Growth Phases

Vaihe 1

Tässä vaiheessa kissanpentu tarvitsee tiettyjä rasvahappoja (DHA-Omega 3). Kolmen kuukauden kuluttua heidän aivonsa ovat saavuttaneet lopullisen kokonsa.

Vaihe 2

Viikon 3 ja 12 välillä kissanpentu on erityisen herkkä. 3-4 kuukauden iässä kissanpennut ovat saavuttaneet jo 40 % lopullisesta painostaan.

Vaihe 3

Tässä vaiheessa kissanpentu voi imeä helposti sulavia ravintoaineita. Kasvu hidastuu hieman ja luut ja lihakset kehittyvät.

Vaihe 4

Kastroinnin jälkeen kissanpennut syövät yleensä enemmän ruokaa, mutta samalla niiden energiantarve pienenee yli 30 %. Kasvulevyjen sulkeutuminen on merkki siitä, että kissanpennustasi on kasvanut kissa.

VALITSE KISSASI ROTU

HYVIN RUOKITTU JOKAISSA VAIHEESSA

Löydä räätälöityjä kissanpentujen ruokia kaiken ikäisille ja kokoisille. Syötä kissanpennullesi sen kokoon mukautettua kissanpennun ruokaa, kunnes se on täysikasvuinen.
Perfect product for each stage
Royal Canin Kitten Mixed Feed

Royal Canin -ravintoratkaisut kissanpennuille

Kissanpennun kasvattaminen on jännittävä, mutta joskus haastava tehtävä. Royal Canin on kehittänyt kissanpennuille ravintoratkaisuja, jotka täyttävät heidän erityiset ravitsemustarpeensa kaikissa kasvuvaiheissa ja antavat heille parhaan alun elämälle.

ERITYISESTI MUKAUTETTU KISSANPENNUN LEUAN KOKOON

Tailor-made kibble for small mouths

Nappulassa on runsaasti ravintoaineita ja se on suunniteltu kannustamaan pureskelemaan. Pinta voi tukea hampaiden terveyttä tarjoamalla harjaavan vaikutuksen pureskelun aikana. Kostean ruoan korkeampi kosteuspitoisuus voi tukea virtsateiden toimintaa ja edistää terveellistä painoa.