Hill's Pet Nutrition -filosofia

Hill's Pet Nutrition Philosophy

Ero, jonka voit nähdä, tuntea & luottaa

Equity 1

Hill'sin tieteeseen perustuva ravinto on suunniteltu ennakoimaan lemmikin jatkuvasti muuttuvat ravitsemukselliset tarpeet. Yli 220 eläinlääkäriä, ravitsemustieteen tohtoria ja ravintotieteilijää on kehittänyt eläinlääkärien suosittelemat Hill's-lemmikkieläinruoat, jotka vastaavat lemmikin erityistarpeisiin joka elämänvaiheessa.

Equity 2

Globaali Pet Nutrition Center -keskuksemme on kaiken ytimessä ja auttaa meitä kehittämään innovatiivista ravintoa. Keskuksessa elää yli 900 koiraa ja kissaa, joiden ainoana tehtävänä on elää onnellista elämää ja syödä ensiluokkaista lemmikkieläinruokaa. Keskuksessa analysoimme käyttämämme raaka-aineet varmistaaksemme, että ne vastaavat korkeita laatuvaatimuksiamme ravintoainepitoisuuksista tarjoten lemmikeille ravintoa, joka pitää ne terveinä ja onnellisina niiden koko elämän ajan.

Equity 3

Jokainen lemmikki ansaitsee kokea, kuinka edistyksellinen ravinto voi muuttaa elämää. Hill’sin Food, Shelter & Love -ohjelma on auttanut yli 9 miljoonaa löytöeläintä löytämään vakituisen kodin, lahjoittanut yli 280 miljoonan dollarin edestä ruokaa ja tehnyt yhteistyötä yli 1 000 löytöeläinkodin kanssa ympäri maailmaa.

History 1

Hill's ajattelee aina lemmikkisi tulevaisuutta, jotta sinä voit nauttia nykyhetkestä. Kaikki alkoi 1930-luvun lopulla, kun Morris Frank, nuori sokea mies, kierteli maata opaskoiransa Buddyn kanssa mainostaen Seeing Eye® -koiria. Buddy kuitenkin kärsi munuaisten vajaatoiminnasta, johon Morris Frank pyysi apua tohtori Mark Morris seniorilta. Tohtori Morris uskoi, että Buddyn sairaus johtui huonolaatuisesta ravinnosta. Siksi hän kehitti vaimonsa kanssa mullistavan, tarkasti tasapainotetun lemmikkieläinruoan munuaisten vajaatoimintaa sairastaville koirille.

History 2

Siitä lähtien Hill's on jakanut hänen innovatiivisen ajattelutapansa kehittää biologiaan ja tieteeseen perustuvaa ravintoa lemmikeille. Riippumatta siitä, onko lemmikilläsi erityisiä ravitsemustarpeita vai etsitkö sille ruokaa jokapäiväiseen käyttöön, Hill'sin ravinto voi muuttaa lemmikin elämää. 

Benefits

Monet aikuisten lemmikkien Hill's-ruoat on tieteellisesti kehitetty vähentämään struviitti- ja kalsiumoksalaattikivien riskiä sekä edistämään virtsateiden yleisterveyttä. Pakkauksessa oleva Hill's S+OXSHIELD -takuumerkintä auttaa tunnistamaan nämä ruoat nopeasti.

Sox shield

Näyttöön perustuvan kliinisen ravinnon kehitys alkaa laajalla ravintotutkimuksella. Hill's suorittaa satunnaistettuja, sokkoutettuja ja kontrolloituja kliinisiä ruokintatutkimuksia. Nämä perusteelliset tutkimukset takaavat sen, että tuotteistamme on lemmikeille todellista hyötyä ja että ne vastaavat korkeita laatuvaatimuksiamme.

Ota selvää, mikä Hill'sin tuotemerkki sopii lemmikillesi!

Hill's science planSCIENCE PLAN
Prescription dietPRESCRIPTION DIET
HerkutHERKUT