Vinkkejä tuotearvostelun tekemiseen

Vinkkejä tuotearvostelun tekemiseen

Olemme enemmän kuin iloisia, kun kerrot meille mitä mieltä olet tuotteistamme. Kaikki positiiviset ja negatiiviset arvostelut ovat tuoteasiantuntijoiden tarkastamia ja hyväksymiä. Julkaisun edellytyksenä on näiden käyttöehtojen noudattaminen:

Vinkkejä hyvään arviointiin

1. Jaa henkilökohtainen kokemuksesi tuotteen hyvistä ja huonoista puolista.

2. Erityisen hyödyllisiä ovat tuotteet päivittäiseen käyttöön liittyvät vinkit.

3. Vertailu vastaaviin tuotteisiin lisää tuotearvostelun painoarvoa.

4. Kun kerrot lemmikkisi rodun ja iän, muiden on helpompi tulkita kokemuksiasi tuotteesta.

Mikä ei kuulu hyvään tuotearvosteluun?

1. Kysymykset tuottesta tai internetsivusta. Ota silloin yhteyttä asiakaspalveluumme tai käyttämällä yhteydenottolomaketta.

2. Kirosanat ja vihamieliset kirjoitukset.

3. Puhelinnumerot, osoitteet, sähköpostiosoitteet tai WWW-osoitteet.

4. Yleiset huomiot tuotteiden saatavuudesta, postituksesta tai muista zooplussan palveluista. Ota silloin yhteyttä asiakaspalveluumme käyttämällä yhteydenottolomakettamme.

5. Keskustelut muiden tekemistä tuotearvosteluista.

6. Kommentit sivuston tuotekategorioiden hyödyllisyydestä tai yleiset vinkit hyvästä ravitsemuksesta tai lemmikinhoidosta.

Huomaa myös, että tuotearvosteluja, joissa tähtimäärä ja arvostelun sisältö ovat selvässä ristiriidassa keskenään, ei voida julkaista. Pidätämme oikeuden evätä arvostelun julkaisun myös muista syistä. zooplus varaa myös oikeuden muokata, lyhentää tai poistaa mitä tahansa tämän sivuston sisältöä, jonka zoopls oman harkintansa mukaan katsoo olevan ristiriidassa näiden käyttöehtojen kanssa. zooplus ei takaa, että sinulla olisi mahdollisuus muokata tai poistaa lähettämääsi sisältöä. Ymmärräthän myös, että sinä, eikä zooplus, olet vastuussa arvostelusi sisällöstä.

Kun noudatat antamiamme ohjeita, tuotearvostelusi antaa muille asiakkaille hyödyllistä apua ostopäätöksen tekemisessä.

Miten kauppamme arvostelut luodaan ja käsitellään?

Auttaaksemme asiakkaitamme tekemään ostopäätöksen haluamme antaa heille mahdollisuuden hyötyä mahdollisimman monista muiden kuluttajien arvosteluista. Tämä tarkoittaa, että sekä rekisteröidyt & rekisteröimättömät asiakkaat voivat arvioida tuotteita. Tällä tavoin annamme jokaiselle mahdollisuuden ilmaista mielipiteensä tuotteesta riippumatta siitä, ostivatko he tuotteen meiltä vai eivät.

Arvostelut on lajiteltu kronologisessa järjestyksessä, jotta näet aina uusimmat arvostelut. Katsauksen myöhempi muokkaaminen ei ole mahdollista teknisistä syistä. Jos haluat poistaa kommenttisi, järjestämme sen mielellämme puolestasi. Ota vain yhteyttä asiakaspalveluumme: Tätä varten voit käyttää yhteydenottolomakettamme.

Julkaisemme positiivisia ja negatiivisia arvosteluja. Pidätämme kuitenkin oikeuden olla julkaisematta arvosteluja tai poistaa niitä milloin tahansa syytä ilmoittamatta. Tämä koskee erityisesti ilmeisen virheellisiä tai epäolennaisia lisäyksiä (esim. roskapostia tai vääriä arvosteluja) ja/tai kolmannen osapuolen oikeuksien (esim. tekijänoikeus- ja/tai henkilökohtaisten oikeuksien) loukkauksia.

Tuotearvosteluja, jotka kuvaavat eläinten vammoja tai loukkaantumisvaaraa, ei julkaista. Jos tällainen tilanne ilmenee, ota yhteyttä suoraan asiakaspalveluun yhteydenottolomakkeen kautta. Suora kontakti ja perusteellinen olosuhteiden analyysi ovat välttämättömiä yksittäisten tapausten tarkkaan seurantaan.

Lähettämällä sisältöä sivustollemme vakuutat seuraavat asiat:

• Olet tekijänoikeuksien ainoa tekijä ja omistaja.

• Tuotearvostelustasi tulee zooplussan omaisuutta. Myönnät zooplussalle ajasta ja paikasta riippumattoman lisenssin käyttää ja julkaista arvostelusi online- ja offline-mediassa ilmaiseksi.

• Hyväksyt, että antamiasi tietoja voidaan tallentaa julkaisua ja mahdollisia arvosteluja liittyviä kyselyitä varten. Lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä saat tietosuojaselosteestamme.

Lisäksi takaat, että et lähetä sisältöä,

• jonka tiedät olevan väärä, epätarkkaa tai harhaanjohtava;

• joka loukkaa minkä tahansa kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia, patentteja, tavaramerkkejä, liikesalaisuuksia tai yksityisyyttä koskevia oikeuksia;

• joka rikkoo mitä tahansa lakia, asetusta tai sääntöä (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, viennin valvonta, kuluttajansuoja, epäreilu kilpailu, yhtäläiset mahdollisuudet ja harhaanjohtava mainonta).

• joka on tai vaikuttaa herjaavalta, herjaavaksi, yllyttäväksi, uskonnon tai etnisen alkuperän perusteella syrjiväksi, uhkaavaksi tai ahdistavaksi henkilöä, kumppanuutta tai yritystä kohtaan;

•joka sisältää tietokoneviruksen, matoja tai muita mahdollisesti haitallisia tietokoneohjelmia tai tiedostoja.

Sitoudut puolustamaan, korvaamaan ja pitämään zooplussaa (ja sen tytäryhtiöitä) koskemattomana kaikilta vaatimuksilta, vahingoilta ja välillisiltä vahingoilta, olivatpa ne tiedossa tai tuntemattomia, mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot, jotka johtuvat siitä, että et noudata yllä annettuja ehtoja tai rikot lakia tai minkä tahansa kolmannen osapuolen oikeuksia.

zooplus voi muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa. Julkaisemme sen jälkeen uuden version verkkosivuillamme mahdollisimman pian.

17.05.2022