Hyvää kansainvälistä koiranpäivää!

10 % alennusta koirien märkäruoista

26. elokuuta vietetään kansainvälistä koiranpäivää. Me zooplussalla juhlimme tietenkin villien erikoistarjousten kera! Tutustu tarjouksiin täällä.

Nyt saat myös 10 % alennusta kaikista koirien märkäruoista (poislukien erikoisravinnot)*. Hemmottele siis koiraasi mehukkaalla aterialla, jonka avulla saat koirasi tuntemaan itsensä supersankariksi!

✂️ Kuponkikoodi: SUPERKOIRA

Näin tarjous toimii:

  1. Lisää haluamasi koiran märkäruoat ostorkoriisi.
  2. Syötä kuponkikoodi sille varattuun kenttään ostoskorissasi.
  3. Alennus vähennetään automaattisesti tilauksestasi.

*Tarjous on voimassa 30.08.2021 saakka. Ei koske terapeuttisia erikoisravintoja merkeiltä Royal Canin Veterinary Diet, Concept for Life Veterinary Diet, Purina Veterinary Diets ja Hill's Prescription Diet. Kuponkia ei voi yhdistää muihin kuponkeihin tai lisätä tilaukseen jälkikäteen.

Napsauta tästä nähdäksesi lisää tarjouksia
 12 kg + 3 kg kaupan päälle! 15 kg Purizon

Poimintoja tarjouksista

Suosittelemme

Zooplus Tietonurkka

10 merkkiä, jotka todistavat sen Rakastaako koirani minua? 10 merkkiä siitä

Koirat eivät luonnollisestikaan pysty sanoilla osoittamaan rakkauttaan, minkä vuoksi niillä on oma tapansa näyttää tunteensa. Tässä artikkelissa listaamme kymmenen merkkiä, jotka osoittavat koirasi sydämen sykkivän ja hännän heiluvan juuri sinulle.


10 parasta koiratemppua Koiran temput – 10 suosituinta Koiran temput

Tassun ojentaminen, takajaloilla seisominen, herkkujen nappaaminen ilmasta; jos nämä koiran temput eivät vielä riitä, esitellään nyt 10 temppua, joiden avulla sinulle ja koirallesi aukeaa tie tähtiin. Temput ovat hauskoja, mutta myös haastavat koiran.