Cosma Accessories

Cosma pure love. Tarvikkeet

Yksinkertainen ja ajaton design yhdistettynä toiminnallisuuteen

Cosma Accessories -tuotteet erottuvat joukosta ajattoman elegantilla ulkonäöllään. Valikoimasta löytyy ratkaisu kaikkiin tarpeisiin aina palloista ja ruokakupeista pehmeisiin peteihin. Kuten kaikki Cosma-tuotteet, myös uuden Accessories-valikoiman tuotteet ovat korkealaatuisia, ja ne vakuuttavat modernilla ulkonäöllä ja hillityillä väreillä. Et hemmottele vain kissaasi, vaan myös itseäsi lisäämällä kotiisi tyylikkäitä yksityiskohtia.

Hemmottele kissaasi rakkaudella ja Cosmalla!

Kodikas kissanpeti. punotusta huovasta

Cosman pehmeästä, punotusta huovasta tehty kissansänky on tyylikäs, ja kissat rakastavat sitä sen miellyttävän olemuksen ansiosta. Pyöreä muoto ja korkea reuna ovat ihanteellinen yhdistelmä, joka kutsuu käpertymään ja nukkumaan.

Kissanmaja. Vuorattu pehmeällä plyysillä

Cosman korkealaatuisesta keinohuovasta valmistettu kissanluola tarjoaa vaativille samettitassuille miellyttävän vetäytymispaikan nukkumiseen ja rentoutumiseen. Luola on vuorattu pehmeällä plyysillä, joka antaa kissalle miellyttävän turvallisuudentunteen.

Cosma raapimiskaluste. Tuotesivulle

Cosman aaltopahvista valmistettu raapimishuonekalu soveltuu ihanteellisesti kynsienhoitoon ja on erinomainen lisä raapimispuulle. Se muistuttaa trendikästä lounge-sohvaa ja on valmistettu 100 % kierrätyspahvista.

Cosma tuplarmuokakuppi. Tuotesivulle

Cosman melamiinisessa kaksoisruokakupissa on irrotettavat, ruostumattomasta teräksestä valmistetut kupit. Se on erinomainen valinta, mitä tulee toiminnallisuuteen ja tyylikkyyteen. Materiaalit ovat neutraaleja ja ne kestävät raapimista ja lämpötilojen vaihteluja.

Cosma villapallot. Tuotesivulle

Cosman villapallot on valmistettu täysin luonnollisista materiaaleista, ja ne ovat pitkäikäisiä ja kestäviä. Ne ovat erittäin kevyitä, eivätkä ne aiheuta häiritsevää ääntä leikkiessä. Karhennetun pintansa ansiosta kissan on helppo tarttua niihin tassuillaan.

Cosma Purkinkansi. Tuotesivulle

Cosman käytänöllinen, silikoninen purkinkansi soveltuu täydellisesti avatun purkkiruoan turvalliseen säilytykseen pitäen ruoan tuoreena. Astiankonepesun kestävä kansi sopii neljään tavanomaiseen purkkikokoon ja sulkee purkin ilmatiiviisti.

Cosma kupinalusta. Tuotesivulle

Kissat arvostavat puhtautta, minkä vuoksi Cosman tyylikäs silikonialusta on järkevä hankinta. Luistamaton, taivutettava alusta on valmistettu ruoalle turvallisesta silikonista, ja siinä on lievästi korotettu reuna.