Cosma-märkäruoka

Cosma Pure Love. Märkäruoka

Puhdas maku ja paljon rakkautta!

Vastuulliset kissanomistajat panostavat kotitiikerinsä korkealaatuiseen ravintoon. Cosma-kissanruoka koostuu ainoastaan luonnollisista aineksista, erityisen suuresta liha- ja kalaosuudesta, eikä se sisällä keinotekoisia säilöntäaineita, väriaineita tai arominvahventeita. Hienostuneet reseptit vakuuttavat vaativimmatkin kissat, ja niissä korostuu valittujen raaka-aineiden luonnollinen ja puhdas maku. Cosma tukee lajinmukaista ravintoa, kissasi hyvinvoinnin vuoksi!

Cosma Original. Maukkaassa hyytelössä. Yksi proteiininlähde.

Cosma Original on korkealaatuinen premium-märkäruoka aikuisille kissoille. Se sisältää mehukasta lihaa tai herkullista kalaa fileenä. Kussakin makuvaihtoehdossa on vain yksi proteiinilähde maukkaassa hyytelössä. Luonnollisista ja korkealaatuisista raaka-aineista valmistettu puhdas täydennysravinto ei sisällä keinotekoisia maku-, säilöntä- tai väriaineita ja tukee lajinmukaista ravintoa. Unohtumaton makuelämys!

Cosma Asia. Maukkaassa hyytelössä. Useampi proteiininlähde.

Cosma Asia koostuu tuoreesta, mehukkaasta lihasta, hienostuneesta kalasta tai herkullisista merenelävistä maukkaassa hyytelössä – eksoottinen ateria riisillä. Kussakin maussa on kaksi tai useampi proteiinilähde. Luonnollisista ja korkealaatuisista raaka-aineista ja laadukkaasta lihasta valmistettu puhdas täydennysravinto ei sisällä keinotekoisia maku-, säilöntä- tai väriaineita ja tukee lajinmukaista ravintoa. Unohtumaton makuelämys!

Cosma Nature. Kypsytetty hellävaraisesti omassa liemessä

Cosma Nature on luonnollinen premium-kissanruoka laadukkaasta fileestä erityisen korkealla, 75 %:n liha- tai kalaosuudellaan. Kaikki raaka-aineet kypsytetään hellävaraisesti omassa liemessä. Luonnollisista ja korkealaatuisista raaka-aineista valmistettu puhdas täydennysravinto ei sisällä keinotekoisia maku-, säilöntä- tai väriaineita ja tukee lajinmukaista ravintoa. Unohtumaton makuelämys!

Cosma soup. Laadukkaasta lihasta tai kalasta

Cosma Soup on valmistettu laadukkaasta lihasta tai kalasta ja herkullisesta liemestä, ja se huolehtii kissasi nesteytyksestä herkullisella tavalla. Viljaton keitto on valmistettu luonnonmukaisista raaka-aineista eikä se sisällä keinotekoisia maku-, säilöntä- tai väriaineita. Herkkua niin kissasi silmille kuin vatsallekin!